Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734067 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

Sene başından beri yaptığımız gibi sıra sıra gideceğiz 4 4  diye bakmayın olaya.

Önce Kayseri'yi yeneceğiz.

Fener'in Gençler maçı da zor.

Evet gerçekten maç maç bakmak gerek. Toplu bakınca büyük bir strese giriyoruz. Her maça tekil olarak baktığımızda kazanabilme potansiyelimiz var zaten. Haftaya sürpriz olmazsa puan farkı değişmez. Ondan sonraki hafta ise çok çok çok kritik bir hafta olacak. Her iki takımın maçı da 3 sonuca ardına kadar açık. 9 ihtimalin her biri mümkün. Biz Gs'yi yenebiliriz. fener Başakşehire kaybedebilir ve bir anda bitime 2 hafta kala puan farkı 6 olabilir. Tam tersi Biz gs'ye kaybedebilir ve fener de Başakşehiri yenebilir. Bu durumda da bitime 2 hafta kala ve bizim fikstürümüz daha zorken averajla liderlik koltuğundan inebiliriz.

Maç maç bakalım, Kayseriye yoğunlaşalım ama bu ligin kırılma haftası 32. hafta.

Çevrimdışı sallapati

Benim takıldığım nokta Fb'yi tekrardan ümitlendirdik gereksiz yere.

Akhisar'ı yenseydik Fb, bugün kazansa bile şampiyonluk için fazla umutlanamayacaklardı.

Ölüyü dirilttik desek yeridir.
Abi bizim genetigimizde var.. Bir kere basket maciydi son 3 dk ya 17 sayi onde girdik.. Mac son topa kalmisti

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Bu arada bize Skrtel lazım hiç başka oyuncu aramaya gerek yok.

Kjaer'den daha iyi oyuncu. Kesinlikle ihtiyacımız olan seviye.

Çevrimdışı RevivaL

Beklerin ne kadar iyi olursa o kadar az stoperlere laf gelir.

Çevrimdışı MrtBlgc

Elinde Douglas varken niye Bosingwa ile başlarsın stoperde gerçekten anlamak mümkün değil

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada bize Skrtel lazım hiç başka oyuncu aramaya gerek yok.
+ ospina ve temiz bir sol bek 3 tane iyi transfer yeterli olur beck devam etsin razıyım ben Quaresma mutlaka yollanmalı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Elinde Douglas varken niye Bosingwa ile başlarsın stoperde gerçekten anlamak mümkün değil

Büyük hata otobana çevirdiler o kanatı 2 gol buldular

Çevrimdışı mertnet

Kjaer'den daha iyi oyuncu. Kesinlikle ihtiyacımız olan seviye.

Yok hocam. Biz yine aylarca arayıp dururuz. Sonra saçma sapan bir stoper getiririz bedava Skertel dururken.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı Scout

Douglas Daha Kötü Normal Maçlarda Bile Fahiş Hatalar Yapabiliyor  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı MrtBlgc

Büyük hata otobana çevirdiler o kanatı 2 gol buldular
Rakip sahada taç atarken o kanattan gol yediler ötesi yok

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız Quaresma beni çok rahatsız ediyor ben bir adama bu kadar takmazdım o kadar çok tercih hataları yapıyor ki gereksiz top tutuyor ayrıca dün maçta ona bağırmaktan sesim kısıldı olcay 100 kat iyidir o adamdan beni delirtiyor

Tercihleri yanlis ama quaresma cikinci topu obur alanda tutamadik. Hem kerim hem gokhan topu daha cabuk kaybediyor. Ustelik cift forvete donup ismaile orta kestirecegimize ucluye donup ortalari wuaresma kesse daha faydali olurdu. Senol hoca kendi kendini sabote ediyor ve boyle devam ederse, kendi ipini kendi cekecek. Ismaili oynatmaya devam ederse gelecek sezonun 10. Haftasi senol hoca yolcu

Çevrimdışı MrtBlgc

Douglas Daha Kötü Normal Maçlarda Bile Fahiş Hatalar Yapabiliyor  :alala:
Stoperde Bosingwa'dan iyidir

Çevrimdışı Ensar

gs maçını yenmemiz lazım son maça şampiyonluk için mutlak galibiyet bırakmamalıyız !!!
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı uğur07

Fb gencler macinda takilir. Deli ibo riza ya benzemez. Bizde ayni anda osmanliyi yener sampiyonlugu ilan ederiz

Çevrimiçi Mehmet57

Kjaer Avrupa seviyesinde oyle ust duzey stopper degildi hic. Wolfsburg'da beklenileni veremedi. Fransa'da Djilobodji'den iyi degildi.

Çevrimdışı onder23

Şu Muhammed çok boş bir adam yahu 2.75m  verdiler birde

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 21:13:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu maçın bu hale gelmesi de Hami'nin üstün zekasıdır bu  arada.

Rezalet 11 rezalet taktik.

3-0 biter bu maç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı worns

Fb gencler macinda takilir. Deli ibo riza ya benzemez. Bizde ayni anda osmanliyi yener sampiyonlugu ilan ederiz

Benim de kafamda aynı hikaye var.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kalan maçlarımıza tek tek bakıp bu işi bitireceğiz.Büyük BEŞİKTAŞ taraftarıyla evimizdeki iki maçı alıp Gs'ye yenilmeden son hafta gerekirse Konya'yı yenip işi bitireceğiz...
gs ve konya deplasmanlarinda galip cikabilecegimizi düsünmüyorum. Tek ümidim ibb'nin fenerden puan koparmasi, geri kalan maclari cok rahat gececeklerdir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı cisse557

2. Lig maçı gibi maç oluyor. Şu futbolumuz ile açık ara şampiyon olamadık ya ne kadar kızsak yeridir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 21:15:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kjaer Avrupa seviyesinde oyle ust duzey stopper degildi hic. Wolfsburg'da beklenileni veremedi. Fransa'da Djilobodji'den iyi degildi.

Adam Avrupa'da burada 1 senede aldığını kariyerinde alamazdı.

Midtjylland'dan beri izliyorum ben çok beğendiğim bir stoperdi ama asla top class hatta A sınıf oyuncu değil. Çok defosu var ama ligde oyuncu yok ortaya çıkaracak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MrtBlgc

Muhammed ergen topçular gibi çok telaşlı oynuyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adam Avrupa'da burada 1 senede aldığını kariyerinde alamazdı.

Midtjylland'dan beri izliyorum ben çok beğendiğim bir stoperdi ama asla top class hatta A sınıf oyuncu değil. Çok defosu var ama ligde oyuncu yok ortaya çıkaracak.
Ağır bir stoper

Çevrimdışı mylife1903

Ozer faciya fitbolcu falan degil bu da

Çevrimdışı worns

TS çok kötü takım zaten. Hem kurgusuzlar, saha yerleşimi facia. Hem de oyuncularının form durumu dipte. Cardozo, Bosingwa gibi adamlar da Katar motivasyonuyla oynuyor.

Biz tutuk olduğumuz bir dönemde, hafta içi, deplasmanda oynadık. Tek pozisyonlarını hatırlamıyorum.

Etiketler: