Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734729 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Türkay

Ya 3 puan fark var aramızda sene bası son 4 haftaya iki maçımız Vodafone Arena da olacak şekilde girelim deseler çoğu kişi kabul ederdi. 4 maç kaldı ya 4 maç sonra şampiyon olacağız İnşallah.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı MrtBlgc

Allah ne yapsın sizleri yenemediniz 2. yarı dökülen Akhisar'ı şimdi rüzgarı arkasına almış Fener'i izliyoruz.
Hücum maç savunma şampiyonluk kazandırır sözü umarım gerçekçiliğini yitirir  bu sezon yoksa Pereira'lı Fener'e şampiyonluk vererek  ağır rezil olacağız.
Dökülen Akhisar mı?  Şu forumda herkes fikstür tahmini yaparken Akhisar maçı için 1 puan yazdı, şimdi mi dökülen Akhisar oldu? 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kjaer gibi sert ve sıkı stoperimiz yok şuan.

Şahsen Kjaer'i baya beğendiğim bir stoper.

Kesici stoper böyle olur, en garanti pasları ve en garanti bölgeleri buluyor her zaman. Hiç hatasını görmedim 2. yarı başladığından beri.

Hayret bir şey bir adamın oyunu bu kadar mı gelişir?

Çevrimdışı Viviano

Kaç para arkadaş bi Kjaer ?
7 milyon euro. Hayatta almazlar.

1 milyonluk oyuncu bakmaya devam edelim biz. Küme düşen takımların stoperleriyle şampiyonluk kovalayalım

Çevrimdışı Tolga

Kesici stoper böyle olur, en garanti pasları ve en garanti bölgeleri buluyor her zaman. Hiç hatasını görmedim 2. yarı başladığından beri.

Hayret bir şey bir adamın oyunu bu kadar mı gelişir?
Bize de böyle bir stoper şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Trabzon'un saha parselizasyonu felaket. Yediği 2 golde amatörce...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bize de böyle bir stoper şart.

Bedeli ne olursa olsun, 7-10 milyon tak vermek lazım.

Öyle 1-2 milyona aldığın adamdan alacağın verim Anadolu takımına karşı ofsayt bozduğunda meydana çıkıyor.

Çevrimdışı Efe

2,5 aslında doğru tabir.
3 puan farkı kapatırsa fb ikili averajdan dolayı şampiyon olur. Yani 3 puan fark var evet doğru ama  aslında 2.5 diyebiliriz.

berabere kalirsakta 0.5 puanmi aliyoruz simdi bi gecin su isleri boyle puan falan yazarak gariplesiyorsunuz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 20:53:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sene başından beri yaptığımız gibi sıra sıra gideceğiz 4 4  diye bakmayın olaya.

Önce Kayseri'yi yeneceğiz.

Fener'in Gençler maçı da zor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

berabere kalirsakta 0.5 puanmi aliyoruz simdi bi gecin su isleri boyle puan falan yazarak gariplesiyorsunuz

sıkıntılı adam çok.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yahu ne alakası var?
Ortada bir mecaz var, anlatılmak istenen şey farklı.

Orada arkadaşın demek istediği şey "bir yenilgi daha almamalıyız bu fenere yarar."

Ortalığı germeye gerek yok...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

sıkıntılı adam çok.

Bana göre de sensin "sıkıntılı adam"...

Yani ortalık gerilmesin diyorum ama sen de resmen germek için yer arıyorsun.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı underworld

şu kayseri maçını kazasız belasız atlatalımda

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Efe ben bir hesap yaptım.Şimdi Fener 3 puan alırsa aradaki farkını 2,00000000000000000000000000000000000001'e inmiş varsayıyoruz. Daha fazla 0 eklerdim de bu kadar 0 ile de yeterince etkili mesaj vermiş oluyoruz .
Bir insan çok panik olur az çok anlarım da kendi panikliğini niye etrafına bulaştırmaya çalışır onu anlamam.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

1 hafta çalışıp bu kadroyu mu sahaya sürmüş hami   :evillol:
Ne oynadiklarini kendileri bile bilmiyor.
Sağ kanatları bitik durumda  .geride salih önünde de özer var gördüğüm kadariyla
Mac 90 dakikaya kalmadan bitebilir! 

Çevrimdışı Ensar

Bana göre de sensin "sıkıntılı adam"...

Yani ortalık gerilmesin diyorum ama sen de resmen germek için yer arıyorsun.
abi bir mesaj yukarda ortalığı gelmeyelim diyorsun şimdi kalkmış adama sıkıntılı diyorsun olacak iş mi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ihsnozturk

Sene başından beri yaptığımız gibi sıra sıra gideceğiz 4 4  diye bakmayın olaya.

Önce Kayseri'yi yeneceğiz.

Fener'in Gençler maçı da zor.
  bütün iş bizde bitiyor.fb 4 maçıda alır.adamları havaya biz soktuk.10 puanı alamazsak bu senede gider.

Çevrimdışı mylife1903

Bulom benim yapti eyyamini. 1-2 ile 0-2 arasinda buyuk fark var.

Fb kotu oynuyor ama tirabzon berbat. Bu ozere nasil sabrediyor adamlar.
Ismaili mi gondersek nedir.

Buyuk allahim bizi ismail ile trabzon sehrini ozer ile imtiha ediyor.

Çevrimdışı ALDENYX

kayseri maçini alırız... yanlız şenol hocayı zor bir hafta ve maç bekliyor. gs maçi zor olacak.. osmanli nin oyun anlayışı korkutuyor.3 puanla konyaya gitmemiz gerek konya gol yemeyecem yenilmeyecem derse...... fb den puan alabilecek en iyi takım gençlerbirliğidir.başakşehire zerrre inanmıyorum antepe inanırım başakşeire inanmam...ts ikinci yari inşalla başkabir ruh hali ile çıkar...hala inancım var ts...  fikstür avantajı yok oldu..en büyük iş ŞENOL hocaya düşüyor..malesef defans yapamıyoruz..bununda sorumluları 4 maç sonra netice ne olursa olsun hesabını vermeli...
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 21:03:45 ALDENYX ]
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı celiker1

Kjaer senelik 4 milyon euro kazanıyor...
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

Cursed agir ol birader ayari kaciriyorsun devamli

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ergin1903

Trabzon göz göre göre iki gol yedi. REsmen izlediler. Bu mactan bir beklentim yoktu. Bizim kendi işimize bakmamiz lazim. Bu macin sonucu futboculari olumsuz yönde etkilememeli, aksine daha fazla hirslanmalari lazim. Son haftalarda sakin olan takim şampiyon olur. Bu sakinligi ve olgunlugu göstermemiz lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ts leş tamam ama hakem tam bir karaktesiz eyyamcı % 100 penaltıyı yedi bizim maçtada 2 tane penaltımızı vermemişti çok sıkı oynayıp 4 de 4 yapmalıyız asıl sorun şu ismail sezonun bidonu yaptığı hataların haddi hesabı yok

abi bir mesaj yukarda ortalığı gelmeyelim diyorsun şimdi kalkmış adama sıkıntılı diyorsun olacak iş mi :D

İnsanın üzerine geliyor çünkü o arkadaş.

Başkası olsa vallahi cevap vermezdim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bulom benim yapti eyyamini. 1-2 ile 0-2 arasinda buyuk fark var.

Fb kotu oynuyor ama tirabzon berbat. Bu ozere nasil sabrediyor adamlar.
Ismaili mi gondersek nedir.

Buyuk allahim bizi ismail ile trabzon sehrini ozer ile imtiha ediyor.
Abi İsmaili bir şekilde uzaklaştırmayız takımdan yolda görsem giydiririm o derece

Etiketler: