Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735103 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben forumu tamamlattım ona yeter artık her maç sonrası aynı şeyler.

Iyi ki yapmışsın usturuplu bir mesaj yazacaktım yoksa

Çevrimdışı ers_an

Fener şampiyon oldu diyenleri tek tek temizliyorum bilginize. Bu görüş bildirmek değil.

4 hafta kala 3 puan önde olan takımın taraftarı bunları yazmaz bunu yazanı bu forum üzerinde Beşiktaşlı kabul etmiyorum A ntu'da yazsınlar.
Kesinlikle katılıyorum. Ayrıca içindeki İrlandalı duruşlu sözde skorcu gençlik de. Bir bitin be kardeşim. Fener'in propagandasını yapan başka forumlarda takılın. Yeter ki bitin.
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı AmaralGürses

Fener şampiyon oldu diyenleri tek tek temizliyorum bilginize. Bu görüş bildirmek değil.

4 hafta kala 3 puan önde olan takımın taraftarı bunları yazmaz bunu yazanı bu forum üzerinde Beşiktaşlı kabul etmiyorum A ntu'da yazsınlar.

+1903

Fener şampiyon olacak diyenler gitsinler₁ uğraşmasınlar burası Beşiktaş forumu

Çevrimdışı Viviano

bülent eyyam yapicak dedik başladı eyyamına. Bu maçta 70de olay cikar.

Çevrimdışı canU

%1 milyon penaltıyı nasıl vermezsin sen nasıl vermezsin ya.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı EMİR EMRE

yaşa @Çağrı. Feneri şampiyon ilan etmek kesinlikle görüş değil basiretsizliktir. Beşiktaş taraftar profili çok değişmiş böyle adamlar yazmasın buraya.

Çevrimdışı Efe

3 puan onde degiliz malesef 2,5 puan ondeyiz..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

senin matematik kit heralde daha ts fb maci bitmedi suan 6 fb kazanirsa 3 puan 2.5 puan nedemek anlamadim sacma konusmalar bunlat sallapati :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Net penalti.. Bulent yildirim senin gibisi zor gelir dunyaya

Çevrimdışı Aykan19o3

Allah ne yapsın sizleri yenemediniz 2. yarı dökülen Akhisar'ı şimdi rüzgarı arkasına almış Fener'i izliyoruz.
Hücum maç savunma şampiyonluk kazandırır sözü umarım gerçekçiliğini yitirir  bu sezon yoksa Pereira'lı Fener'e şampiyonluk vererek  ağır rezil olacağız.

Çevrimdışı can1903

Şampiyonluk giderse ismail ve Tolga'yı vururum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Hiç Fener'in puan kaybını beklemeyin. Biz 4'te 4 yapıp kupayı alacağız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı sallapati

senin matematik kit heralde daha ts fb maci bitmedi suan 6 fb kazanirsa 3 puan 2.5 puan nedemek anlamadim sacma konusmalar bunlat sallapati :bandit:
2,5 puan ondeyiz fb yenerse.. Ikili averaji yarim puan sayiyorum.. Cunku puan puana biterse sampiyon fb olcak

Çevrimdışı ers_an

Forum kurulu şu Fenerli arkadaşlara bir no post lütfen

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

2,5 aslında doğru tabir.
3 puan farkı kapatırsa fb ikili averajdan dolayı şampiyon olur. Yani 3 puan fark var evet doğru ama  aslında 2.5 diyebiliriz.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı OrhanAker

Şampiyonluk giderse ismail ve Tolga'yı vururum
Gelirse giderse si yok sene sonu iksinide yollayacaksın.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

2.5 puan sözü dopğruı. Berabere kalmalıyız mağlubiyette güle üle

Çevrimdışı Tolga

Kayseri maçını alırız. Geriye kalan 3 maçta en kötü 7 puan almaya bakacağız artık.

Gerçi Fb'nin Başakşehir maçı da kolay bir maç olmayacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

sene başında dökülen Kjaer Feneri potaya soktu, tek başına.

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı b.damatoglu

Kritik maç GS maçı. Galibiyet gerekir. İç sahadaki 2 maçı taraftar aldırır vura vura.

Arkadaşlar da aklını başına toplayacak salaklık yapmayacak. Üzerlerinde baskı oluşuyor falan bırakacaklar bu işleri. İşlerini nizami yapacaklar. Nasıl biz üstümüze düşeni yapıyorsak onlar da yapacak.

Puan farkı 3. Fikstür zor fakat elimizdeki avantaj büyük avantaj.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ihsnozturk

Her sene ayni olay..son haftalara girince takim strese giriyor..gereksiz hatalarla umulmadik puan kayiplari..son 3 mac beni korkutuyor..insallah aliriz

Çevrimdışı Tolga

sene başında dökülen Kjaer Feneri potaya soktu, tek başına.

Kjaer gibi sert ve sıkı stoperimiz yok şuan.

Şahsen Kjaer baya beğendiğim bir stoper.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: