Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735875 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Tolga

Daha da izlemeye gerek kalmadı. Fb buradan puan kaybetmez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Trabzon'un savunması bizden daha kötü emin olun ki 1 puan alırlarsa olağanüstü bir şey yapmış olurlar.

1-0 oldu zaten.

Çevrimdışı Scout

Trabzon mu maçı satıcak ne kadar komik yorumlar var burda. Yok muhammet demir maçı satmış mış mış. Trabzonun en büyük nefreti olan fenere maç satacak trabzonlu oyuncular hee. Hadi ordan.

Trabzon mu Oyuncu mu Satıyor Trabzon ile Oyuncu Bir Değil ! Bir Laf Söyledim Dediğinizi Bırakmadınız !  :steamed:
Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Maç bitmiştir. Trabzonun gol atabilecek kapasitesi yok. Televizyonlarınızı kapatın.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MrtBlgc

Yok abi trabzon'dan bir halt olmaz  çok net, birazdan taraftar da çıldırır.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu maçı dün biz fener adına kazandık zaten beyler izlemeyin boşuna sinirlerinizi bozmayın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Dün kazanmamız lazımdı işte her zaman Fb puan kaybetmez.

Çevrimdışı Viviano

Heriflerin yedek sol bekinin şu maçta yaptığını ismail 7 sezondur yapamadı

Çevrimdışı Luccâ

Ts nin fenerden puan almasını beklemek hayalperestlik zaten. Buradan 11 kişi çıkarsak en kötü bizde berabere kalırız o derece. Bu dakikadan sonra ibre komple fenerden yana. Kalan maçlarında puan kaybedeceklerini düşünmüyorum.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ismail bak nereye cikartilir top.
Bu ozer hurmaci beni olduruyor. Ismail ile iyi ikili olurlar.

Çevrimdışı MrtBlgc

Yuh be!!!

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı sallapati

van persie, volkan şen , potuk atar golleri
Nasi bildim

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

ya biz becereksiz +60 gol attık bu ts bize karşı niye böyle oynamadı biz gol atıncaya kadar imanımız gevledi anlam veremiyorum.

Çevrimdışı MrtBlgc

Ulan rakip sahada taç atarken gol yediler ya inanılmaz gerçekten.

Çevrimdışı Tolga

Hasan Ali'nin yerinde İsmail olsaydı direk kale ağzına orta açardı.

Adam boşta olan Alper'i gördü önüne yuvarladı o da golü attı.

Çevrimdışı Ensar

birazdan bi de kavga çıkarır trabzonlular bu maçlık işlerini yapmış olurlar rezil herifler
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUTE

Şampiyonluk gitmistir gecmis olsun Fenerbahce bir tek takılırsa Basaksehir'de belki takılır. Onun haricindeki maclarda puan kaybetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasi bildim

aferim sana.

Çevrimdışı Tolga

Trabzon'a falan kızmayın boşuna önce sen kendi işini yapacaksın.

Akhisar deplasmanında 3 gol atıp beraberliği zar zor kurtarıyorsan sonra böyle Trabzon'dan medet umar duruma gelirsin.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonluk gitmistir gecmis olsun Fenerbahce bir tek takılırsa Basaksehir'de belki takılır. Onun haricindeki maclarda puan kaybetmez.

Abi sen forumu bırakmamışmıydın? Fener şampiyon demek için mi giriyosun artık?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Fener takilmaz artik.. Sampiyonluk cok zora girdi

Çevrimdışı ALDENYX

tolga,marcelo,alexıx,ismail...4 de 4 yapacağimizi sanmıyorum eğerki şampiyon olamazsak...bayaği büyük yıkım olur...fener ts ile şampiyonluk maçi oynuyorlar herkez başakşehir diyor, gecen sene 8 kişilik fb'de.yenemediklerinide unutmamak gerek..ben hala ts güveniyorum... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Etiketler: