Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735595 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi Rasim

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkan ilk takım oldu...
tebrikler Adanaspor gibi takimlar gelsin lige  :claps: :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

fazla abartmaya gerek yok , gs kim bize 4 gol atacak

ben burda kesin 4 gol olucak demiyorum zaten gollü bir maç bekliyorum diyorum akhisar 3 gol atıyorsa bursa 2 gol atıyorsa biraz daha zaman olsa 1 gol daha atıcak kasımpaşa atıyorsa gs'de atabilir.

Ne gelirse başımıza bu küçümse'den geliyor.

Çevrimdışı mylife1903

ben burda kesin 4 gol olucak demiyorum zaten gollü bir maç bekliyorum diyorum akhisar 3 gol atıyorsa bursa 2 gol atıyorsa biraz daha zaman olsa 1 gol daha atıcak kasımpaşa atıyorsa gs'de atabilir.

Kucumseme ve kendimizi dev aynasinda gorme.

Çevrimdışı Ensar

Kucumseme ve kendimizi dev aynasinda gorme.

siz fazla küçümsüyorsunuz bence :D bende biliyorum defansin halini
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Rasim

Rızanın çoğu arkadaşı kapasitelerinin altında oynamış saka gibi bu adam yaw :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı izmirkartali

GS'nin defansı bizden beter yaw!

Sneijder, Selçuk şut arar. Tolga şut karşılamada fena değil. Ceza sahası içine yapılan ataklarda felaket. Ama GS'de o defans varken 5-4 falan alırız o maçı. :D
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

GS'nin defansı bizden beter yaw!

Sneijder, Selçuk şut arar. Tolga şut karşılamada fena değil. Ceza sahası içine yapılan ataklarda felaket. Ama GS'de o defans varken 5-4 falan alırız o maçı. :D

al benim gibi düşünen biri daha :) 5-4 yazdın diye kesin 5-4 olucak değil demi belki 4-3 olur gollü geçeceği kesin :D

Çevrimdışı mylife1903

Derbi macidir zor mactir. Gs farkli oynar derbiyi, buyuk takimdir.

Onlar da biz de kontrollu oynariz az skor olur o macta. Kimse ya herro ya merro oynamaz.

Onumuzdeki mac daha onemli. Kazanip haftalari azaltmamiz lazim mac haftasi dusunuruz gs macini.

Gsyi bu halde yakalayip yenemiyorsak zaten sampiyon olmayalim

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Derbi macidir zor mactir. Gs farkli oynar derbiyi, buyuk takimdir.

Onlar da biz de kontrollu oynariz az skor olur o macta. Kimse ya herro ya merro oynamaz.

Onumuzdeki mac daha onemli. Kazanip haftalari azaltmamiz lazim mac haftasi dusunuruz gs macini.

Gsyi bu halde yakalayip yenemiyorsak zaten sampiyon olmayalim

Olabiliyorsak her halükarda şampiyon olalım. Gs yi yenip yenmemek bunun bir aracı olmasın.

Çevrimdışı Kutay

Trabzonspor'un ilk 11'i ;

Onur, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Güray, Okay, Özer, M. Ekici, Muhammet Demir, Cardozo

çift forvet oynatıyor kaybedecekler sanırım  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı OrhanAker

Fener kaybetsede keyfimiz yerine gelse biraz.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor'un ilk 11'i ;

Onur, Salih, Bosingwa, Aykut, Musa, Güray, Okay, Özer, M. Ekici, Muhammet Demir, Cardozo

çift forvet oynatıyor kaybedecekler sanırım  :s20:

muhammet demir biraz daha 10 numara gibi oynuyacaktır muhtemelen fena değil 10 numara pozisyonunda bizim maçtada çift forvet oynamışlardı ilk yarı baya zorlandır quaresmanın becerisi ile golü bulduk mantıklı bir 11 çıkartmış hami mandıralı.

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan, Nani, Van Persie

fenerin kadro kupa maçında ki kadro değil :D lig kadrosu :D  :evillol:

bitik alves van pörsük oynuyor :D

yine topal,josef 2'lisi  :D

Çevrimdışı RQ7_351903

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan, Gökhan, Alves, Kjaer, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Alper, Volkan, Nani, Van Persie

fenerin kadro kupa maçında ki kadro değil :D lig kadrosu :D  :evillol:

bitik alves van pörsük oynuyor :D

yine topal,josef 2'lisi  :D
Bu sefer ofansif çıkarmış :D

Çevrimdışı 38life

Galatasaray maçı kolay, cepte. 3 puan garanti vs. diyenler bence birdaha düşünsün...

Galatasaray maçı kolay, cepte. 3 puan garanti vs. diyenler bence birdaha düşünsün...

düşündüm garanti 3 puan cepte fikrim değişmedi sadece bol gol'lü olur :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı MUTE

fener hem kazanacak hem kaybedecek totem yapalım bugta kalsınlar berabere bitsin :D

Çevrimdışı 38life

düşündüm garanti 3 puan cepte fikrim değişmedi sadece bol gol'lü olur :)
Musleraya 5 tane atabilir miyiz sence ?

Çevrimdışı mylife1903

Bizim takimda ismail tirabzonda da ozer hurmaciya ayar oluyorum. Bu adam buyuk takim formasi giydi hemide iki tane.
Tirabzonu cok takip etmiyorum ama 10 numara falan oynuyordu bu ozer fiyasko.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Stada giden taraftar o kafadaysa TS puan alamaz. Yıllardır Fener'e aşırı bilenip bedavadan 3 puanları veriyorlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: