Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1735601 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Penaltı + kırmızı kartı vermedi hakem. Üstüne dalga geçer gibi korner veriyor, GS'lı oyuncuyla topun arasında en az 30-40cm var.

Türk hakemlerinin özeti.

Ne Eren, ne bir tane Kasımpaşalı oyuncu da itiraz bile etmiyor pozisyona. Bizim maçtaki "istekleriyle" şu maçın arasında dağlar kadar fark var.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 16:51:19 Gökhan Güvenç ]
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Saygı göstermek güzel bir şey ama hak etmeyene de gösterilmemeli özellikle akhisar,kasımpaşa gibi takımlara ben saygı filan göstermem

Çevrimdışı izmirkartali

Konya2nın son hafta 2.lik gibi bir şansı olursa biz zaten şampiyonluğu ilan etmiş oluyoruz :D
Biz son maça kadar 8 puan kaybetsek, Fener 6 puan kaybetse Konya kayıpsız gelse ne olur?

Konya'nın FB'ye ikili averaj üstünlüğü var. Bizi yenip Fener de takılırsa ne çıkar karşımıza?

Konya'yı şampiyon mu yaptım yoksa? :D

Vallahi kafamızı karıştırdılar... Bu kadar puan kaybı olur mu? Bu defans hattı ve bu stresle herşey yapabiliriz. :(
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Saygı göstermek güzel bir şey ama hak etmeyene de gösterilmemeli özellikle akhisar,kasımpaşa gibi takımlara ben saygı filan göstermem

:claps: :claps: :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Rasim

:claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

3-1 gs önde bize karşı ölümüne oynayan karıpaşaya bak bize hep beşiktaşın cocukları vuruyor zaten rıza çalımbay.

Çevrimdışı mertnet

Şu geberik takımın yendiği takımı iki maçta da yenemedik.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı ekrembaser

Rıza hocaya şu maçta oynadıkları futbolun utancı yeter

Çevrimiçi Rasim

3-1 gs önde bize karşı ölümüne oynayan karıpaşaya bak bize hep beşiktaşın cocukları vuruyor zaten rıza çalımbay.
bu kasimpasayida buna alet olan Riza hocayida Allah bildiği gibi yapsin :akuma: :akuma: :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Orhan_

Saygı göstermek zorunda değiliz hiçbirine. Saygı gösterilmezde bu Kasımpaşa takımına. Yaptıkları ortada. Saygı göstereceksek kendimize, yazdığımız ortama gösterelim. Bu adamlar bizimle oynadıkları maçlarda kanlarının son damlasına kadar savaştılar. Savaşsınlarda zaten. Ama diğerlerine karşı bize oynadıklarının yarısını oynamıyorlar. Şu an düşündüğüm şeyleri buraya yazsam 3 saniye içinde tümüyle postalarsınız beni :D. Ama ortama saygımdan yazmam, yoksa kasımpaşa falan hikaye.

Çevrimdışı Tolga

Bizim maç öncesi Fb taraftarlarının yarattığı algıya yenik düştü Rıza Hoca ve takımını full konsantrasyonla maça çıkardı.

Tamam hiçbirşey oynamasın yatsın diyecek halimiz yok ama o haftaya kadar doğru düzgün maç kazanmayıp bizim maça bu kadar asılmaları gerçekten enteresandı.

Her iki Kasımpaşa maçı ve her iki Akhisar maçında 5'er puan bıraktık bu sezon.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Rasim

maçtan sonra repörtajda riza hocaya sormalarımıki haftada takimindaki bu form düşüklüğünü nasil acikliyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Bizim maç öncesi Fb taraftarlarının yarattığı algıya yenik düştü Rıza Hoca ve takımını full konsantrasyonla maça çıkardı.

Tamam hiçbirşey oynamasın yatsın diyecek halimiz yok ama o haftaya kadar doğru düzgün maç kazanmayıp bizim maça bu kadar asılmaları gerçekten enteresandı.

Her iki Kasımpaşa maçı ve her iki Akhisar maçında 5'er puan bıraktık bu sezon.
birde mac esnasinda üzülmüş gibi numara yapıyor unutuyorku babasi kapicilik yaparken besiktas onu simdi herkesin bildiği riza hoca yapti gecen sene 2:0 dan maci 2:3 nasil verdi geseye maci
Beşiktaş!

4-1 oldu bitik gs kasımpaşaya fark etti.

Çevrimdışı Tolga

Adanaspor, Spor Toto Süper Lig'e çıkan ilk takım oldu...

Rızanın takımları Beşiktaş'a karşı Atom,
Fener ve Galatasaray'a karşı hep Karınca...

Çevrimdışı OrhanAker

Rızanın takımları Beşiktaş'a karşı Atom,
Fener ve Galatasaray'a karşı hep Karınca...
Oo kelime oyunları :D
Herkesin delikanlılığı bize.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

al işte gs 6.cılığa yüksel 44 puanda önünde 47 puanla osmanlı var 49 puanla başakşehir var 5.ciliğe girmek için bunlar ölümüne oynar bize karşı.

Çevrimdışı b.damatoglu

Rızaya ne kızıyorsunuz. Kasımpaşada bir halt yok. Çıkıp yenecektik işte.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

al işte gs 6.cılığa yüksel 44 puanda önünde 47 puanla osmanlı var 49 puanla başakşehir var 5.ciliğe girmek için bunlar ölümüne oynar bize karşı.
bu ne korku kardeşim hayırdır , Beşiktaşız biz , tankı tüfeği neyi varsa toplayıp gelsinler alayına gider !
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Jukebox

Abi gs bugün 4-1 kazandığı maçtaki oyunu oynasın biz yine rahat kazanırız.
Muhtemelen maç muslera vs Beşiktaş olacak. :lol:

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin kolay gol yediği ortada ama gol de bulabilen bir yapısı var.

Gs derbisi bol gollü olur diye tahmin ediyorum.

Rızaya ne kızıyorsunuz. Kasımpaşada bir halt yok. Çıkıp yenecektik işte.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birşey yok mu ? Bizim maçta kasımpaşa.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/27/kasimpasa-2-1-besiktas-mac-ozeti

fener maçında kasımpaşa.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/21/fenerbahce-3-1-kasimpasa-mac-ozeti

Bugün kü gs maçında ki kasımpaşaya birazdan özet çıkar bakarsın.

bu ne korku kardeşim hayırdır , Beşiktaşız biz , tankı tüfeği neyi varsa toplayıp gelsinler alayına gider !

defansa güvenmiyorum defansa.Gol atarız bir şekilde kim daha az yerse onun kazanacağı bir maç olur bu maç büyük bir ihtimalle 4-4 4-5 gibi skorlarla biter bu maç.

Abi gs bugün 4-1 kazandığı maçtaki oyunu oynasın biz yine rahat kazanırız.
Muhtemelen maç muslera vs Beşiktaş olacak. :lol:

defansa güvenim yok benim.

Çevrimdışı Ensar

defansa güvenmiyorum defansa.Gol atarız bir şekilde kim daha az yerse onun kazanacağı bir maç olur bu maç büyük bir ihtimalle 4-4 4-5 gibi skorlarla biter bu maç.

defansa güvenim yok benim.
fazla abartmaya gerek yok , gs kim bize 4 gol atacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: