Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1740563 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gs'nin kalan 5 maçı ;

Kasımpaşa

Bursa (D)

BEŞİKTAŞ

Akhisar (D)

Kayseri

Eğer Kayseri'nin durumu son haftaya kadar belli olmazsa Gs kalan 5 haftada hiç maç kazanamaz :D

Adamlar şuan bile tatilde zaten :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Adamlar şuan bile tatilde zaten :D
Bu gidişte 10 ya da 11. sırada bitirecekler ligi :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mülkübey

mersinin kapasite az , fener de 2-3 kişiyi ayartmaya çalışsa fb nin tek garanti maçı diyebiliriz.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı raichu

Bu gidişte 10 ya da 11. sırada bitirecekler ligi :evillol:
çekemesinler cezalarını 2yıl avrupa yok oh mis gitti kafadan 5 yıl  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bedavadan çok yediler zamanında bırakın acı çeksinler :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Bedavadan çok yediler zamanında bırakın acı çeksinler :D
:evillol:
fener de krize doğru sürükleniyor bir bakmışsın shaktar gibi 10 yılda 8 şampiyonluk falan almışız üstüne bide avrupa kupası  :icool:
yine uçtum gittim  :D

Çevrimdışı worns

Fb şanslı biraz diri bir takımla örneğin Gençlerbirliğiyle oynuyor olsa bu hafta ligi bitirirdi. Umutlanmak istiyorum ama Mersin çok kötü takım. Muhtemelen rahat kazanıp biraz morallenecek Fb.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:evillol:
fener de krize doğru sürükleniyor bir bakmışsın shaktar gibi 10 yılda 8 şampiyonluk falan almışız üstüne bide avrupa kupası  :icool:
yine uçtum gittim  :D

Neden olmasın? :D

Tek engel kendimiziz gördüğünüz gibi. Engelliyolar algı yapıyolar diye bişey yok. Hepsine gücümüz yetiyo evelallah :eyes

Çevrimdışı cursedofdragon

Fb şanslı biraz diri bir takımla örneğin Gençlerbirliğiyle oynuyor olsa bu hafta ligi bitirirdi. Umutlanmak istiyorum ama Mersin çok kötü takım. Muhtemelen rahat kazanıp biraz morallenecek Fb.

rahat kazanamaz o :D

Çevrimdışı raichu

fb 0-1 miy
şurada dursun sinerji yaratalım  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Mitrovic nakoulma serkan yok takım idmanlara çıkmamış hiç gerek yok haftaya trabzondan bekleyelim :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yarın ki maç için, biz 8 puanı taktık artık onlar düşünsün.

Ayrıca;

Konya-Trabzon sonrası Fener dağılır :D

Çevrimdışı mellfred

arkadaşlar fener mersini rahat geçer hatta rahat geçeceği son maçı bu maç. mersinde adamlar paralarını alamadıklarından antrenmana bile çıkmıyorlar.

Çevrimdışı Kalyoncu

arkadaşlar fener mersini rahat geçer hatta rahat geçeceği son maçı bu maç. mersinde adamlar paralarını alamadıklarından antrenmana bile çıkmıyorlar.
Diğer antep maçlarıda kolay gerisi sıkıntı onlarında mersin ts antep başakşehir gençler sivas

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Hakemler şikecilerin kazanması için herşeyi yapacaklardır, uydurma bir penaltı ve kırmızı kart bekliyorum. Ümit Özat'tan da çekinmiyor değilim.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı 38life

Fenerin bugün puan kaybetme ihtimali %0.01 bile değil.

4-5 Fark atıp morallenmesinler başka birşey istemiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Bugün Fb zar zor kazanır öyle fark falan atamaz.

8 puan geride olmanın baskısını hissedecekler ve Mersin'in savunmasına karşı oynayacaklar.

Hadi en iyi ihtimalle 2-0 biter. Beklentim ise 1-0 ya da 0-0...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı raichu

fener yenemez  :bandit:
sivasla eskişehir yenildi çılgın gibi savunurlar kaleyi
fenerin hücum opsiyonları ortada

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 12:04:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1-0 gibi ıkınacakları bir sonuç bekliyorum ilk yarı berabere bitsin stres olsunlar biraz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mülkübey

Hakem kayırmasın fb yi poposundan penaltı serbestvuruş vb vermesin kart hakedene kartını versin . Hakem adil olmalı. Bari bir kez bu zavallı takım karşısında. 
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2016, 12:57:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Saat 2'de Rangers - Celtic tam 4 yıl sonra kupada yarı final maçına çıkacaklar.

Old firm derbisini kaçırmayın derim. Maç A spor'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Fn puan kaybederse herifler yakar kadikoyu gene. Tam travma oncesi adamlar, mersin bir tane gol bulursa offff sahaya girmeler falan bile olur.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı cursedofdragon

fener yenemez  :bandit:
sivasla eskişehir yenildi çılgın gibi savunurlar kaleyi
fenerin hücum opsiyonları ortada

ah ah şu mersinin başında ümit özat olmasa benimde umudum olurdu da malasef fener 1-0 kazanır.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Leicester'ın maçı 15:30'da arkadaşlar kaçırmayın..

Adım adım şampiyonluğa :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: