Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742370 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı raichu

hadi ertem zaten yalaka abdulkerimde fenerli ama sinan engin.bir insan güce bu kadar tapar mı ya yazıklar olsun.Adamı vursalar haketti diyecek yüzsüz herifler
zaten lafı resmen onu demeye getirdi aciz herif

Çevrimdışı cursedofdragon

hadi ertem zaten yalaka abdulkerimde fenerli ama sinan engin.bir insan güce bu kadar tapar mı ya yazıklar olsun.Adamı vursalar haketti diyecek yüzsüz herifler

sinan engin abdul kerim durmazdan daha fenerlidir.

adama bak 2-3 ay önce inter'e git kurtul demiş.

Çevrimdışı raichu

ilkokulda münazara yapan çocuklar karşılıklı konuşmayı bu denyolardan daha iyi beceriyorlar  :D

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin forum, nasil uyandiniz bugun? Yuzunuzde tatlimbir gulumse var mi? Keyifler nasil eyyyy

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin forum, nasil uyandiniz bugun? Yuzunuzde tatlimbir gulumse var mi? Keyifler nasil eyyyy
Günaydın abi güzel uyandık da sol bekimizin ismail köybaşı olduğu aklıma geldi keyfim kaçtı

Çevrimdışı raichu

uyumadım pişman değilim  :D

Çevrimdışı trojan

Günaydın.

Valla ben henüz gülümseyemiyorum. Böyle fırsatlar daha önce de geçti elimize. Fener'i Kadıköy'de yenseydik fark 7 olacaktı sanırım. Daha sonra bir kez daha aynı fırsatı yakaladık ama değerlendiremedik. Kasımpaşa maçında saçmaladık.

Bu hafta mersin çok önemli. 90 dakika fener'in kabızlığı tutar basireti bağlanırsa o sabah gülümsemeyle uyanırım.

Havayı kesinlikle yakaladık ama tepetakla olma işini çok kolay becerdik geçtimiz yıllarda. Birden kart cezalıları, olaylı maçlar, sakatlıklar olacak diye paranoyak oldum.

Çevrimdışı eaglekartal

valla kasımpaşa maçından sonra hayattan küsmüştüm 2 haftadır ise yüzümde güller açıyor ya :D inşallah şu sivasıda alıp son darbeyi vururuz.elimize geldi fırsat artık burdan verirsek zaten uzun yıllar bu travmayı atlatamayız.düşünmemek bile gerek sinerjiyi bozmayalım

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın abi güzel uyandık da sol bekimizin ismail köybaşı olduğu aklıma geldi keyfim kaçtı

Ismail isi &tangaz reisle bende @Mehmet Ali C. Bu sefer isi siki tutuyoruz. Fotografli alim yapacagiz hecen hafta yanlis adami aldirdik ama becke doping etkisi oldu bak nadil oynadi oyuna girince.

Çevrimdışı mülkübey

sinan engin abdul kerim durmazdan daha fenerlidir.
Bence sinan engin 2003-2004 sezonunda aziz yildirim tarafından fenerli yapıldı.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı mylife1903

Bence sinan engin 2003-2004 sezonunda aziz yildirim tarafından fenerli yapıldı.

keske soyadini degistirecek kadar seetseydi aziz onu hmmmm fenerli yapsaydi yani

Satan adamlardan biridir 101. yil zaten sinan engin, ustelik bazi sacma manevralari ile adimizi cikartiyordu. gerizekali rakip takim taraftarlari(akli selim olanlar degil tabii tescilli gerizekalilar icin kastim)  hala konusur mesela bu cakici meselesini arti kuddusi korurum ben seni, olaylarini

fenere serkan çınar'ı atamışlar kebab.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fenere serkan çınar'ı atamışlar kebab.
Bu hafta rahat kazanırlar zaten takılacaklarını hiç sanmıyorum

Bu hafta rahat kazanırlar zaten takılacaklarını hiç sanmıyorum

ümit özat,hakem fenerli mersin kötü oyuncular antremana çıkmıyor ama ben yinede fener'in kazanacağını düşünmüyorum du bakalım :D

Çevrimdışı OrhanAker

West ham yeni stad için her yıl 2,5 milyon sterlin ödeyecekmiş 99 yıl boyunca :D o nedir la öle :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

West ham yeni stad için her yıl 2,5 milyon sterlin ödeyecekmiş 99 yıl boyunca :D o nedir la öle :evillol:

adamlar karta taksit yapmışlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

8 tane ye inşallah liverpool :D

dk 9 2-0 dortmutnd önde :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: