Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743766 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi COB

Yanliz gs yeni sezonda parasiz nasil bir yapilanma yapacak merak ediyorum.  Şu takimin harbiden pili bitmiş.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mete yanindaki yan hakemleri dikkat etsin
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AmaralGürses

Yanliz gs yeni sezonda parasiz nasil bir yapilanma yapacak merak ediyorum.  Şu takimin harbiden pili bitmiş.

İnşallah çalıntı şampiyonluklarının bedelini kahır ve hüsran içerisinde ödeyecekleri bir 5-10 yıllık sürece giriyorlar.

Büyük sürprizler olmazsa bir süre daha fener dışında rakibimiz olmayacaktır şampiyonluk için.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ceza gelsin de bu senelik eziyet bitsin istiyorlar  :evillol:

Bizimle yapacakları maçtada gelsin ceza missss :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı MUTE

2. yarıda çalıntı penaltıya hazır olun. Normal yollardan gol atamayacak fener. Asisti Mete Kalkavan yapacak.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cisse557

Yalnız hiç kimse bahsetmemiş. Buz gibi golü yediler.

Çevrimdışı Kalyoncu

Gol gitti yazıklar olsun

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Luccâ

Valla buz gibi golü yediler. Bide bu fenerliler utanmadan hakemler Beşiktaşı koruyor demiyor mu çıldırıyorum..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalnız hiç kimse bahsetmemiş. Buz gibi golü yediler.

nasıl kimse bahsetmemiş 2 sayfa oldu ofsayt yok buz gibi gol diyoruz.

Çevrimdışı atalay

Yalnız FB, sezon boyunca bulamadığı kadar pozisyonu, GS sayesinde tek devrede buldu. GS'ın takım boyu neredeyse 60 metre...

Çevrimdışı MUTE

Valla buz gibi golü yediler. Bide bu fenerliler utanmadan hakemler Beşiktaşı koruyor demiyor mu çıldırıyorum..

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onlar şimdiden kuduruyorlar Rahat olun :)))

Çevrimdışı cisse557

nasıl kimse bahsetmemiş 2 sayfa oldu ofsayt yok buz gibi gol diyoruz.
Şaka yapıyorum hocam :) yalnız neden yıllardır buz gibi diyoruz anlamıyorum golle buzun bağlantısını çözemedim bir türlü

Çevrimdışı cursedofdragon

Şaka yapıyorum hocam :) yalnız neden yıllardır buz gibi diyoruz anlamıyorum golle buzun bağlantısını çözemedim bir türlü

aynayı silince cam gibi oldu cam'ı silince ayna gibi oldu diyen bir milletiz çok şey yapmamak lazım :D

Çevrimdışı MrtBlgc

GS'nin orta sahası evlere şenlik, öyle boş alanlar buluyor ki Fb ilk yarı nasıl gol bulamadılar hayret doğrusu. GS'nin de golü gümbürtüye gitti. Yalnız bunlar bize karşı da böyle oynarlarsa çok rahat kazanırız gibi geliyor bana

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Aykan19o3

Mete Kalkavan saçmasapan işler yapıyor, sağlam küfür yedi taraftardan.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orta hakem kötü maç yönetmiyor naniye de podolskiye de sarı kart çıkarmadı asıl sıkıntı aleks de

Çevrimdışı eaglekartal

mucizeydi gsnin gol yemeden deveyi kapatması.bir mucize daha olurmu acaba diye umuyor nsan.sabr girmeli sağ beke.emre çıkıp podolski sol kanata umut forvete geçmeli biraz belki toplarlar iyicemde okadar dağılmışki gs

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Zor baglandim maca malum linkler pert hep. Seyrettigim zamanlarda cok git gel oldu.  Dunya derbisiymis kicimin kenari. Gsnin golu gitti ama gume
Fb les gibi oynuyor, gs kotu degil mac berabere. Gslilere boyle maclari izlemeye alissin simdiden

Su 15 dakika gs gol yemezse alir maci.

Az sakin olmalari lazim

Mac berabere bitirse fark 5 sivasi yenip ustune 3 koyunca  vitor efendinin siparisi 8 puan oluyor fark. Berabere mi kalsalar nedir.
Semih denen bir futbolcu var, gs medyasi nasil yagliyordu balliyordu, yok atletico izlemis yok italayay gidecekmis. Bizim ismail ayarinda futbolcumsu herif

Sarbi neden oynamaz ki

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar muslere akrep vurusu mu yapti tekrarda gordum sanki bir higuita

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 20:37:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İlk 15 dakika çok önemli. Yemezse 1 puanı alma ihtimali yükselir Galatasaray'ın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: