Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745301 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:50:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray galibiyeti zor gözüküyor ama beraberlik neden olmasın son derece olası.

Başladığı gibi bitse bile kafi. Sneijder biraz kıpırdansa 1-0 bitirseler şu işi bayram yeri olur burası.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi COB

Galatasaray kaybetmeyip febeden cezali oyuncu olsa iyi olur.

Mesela Volkan Şen atilsa, Kjaer cezali olsa febe önümüzdeki haftada zorlanir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu gece sevineceğiz öyle hissediyorum :icool:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben bu galatasarayın feneri yeneceğini düşünmüyorum. Ama Mersin yenecek  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben bu galatasarayın feneri yeneceğini düşünmüyorum. Ama Mersin yenecek  :evillol:

ümit özat var mersinde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ogün

Ümit Özat olmasa da ligde Mersin'i yenemeyecek çok az takım var şu an.

Çevrimdışı eaglekartal

şuan mersini yenmeyeni dövüyorlar ciddiyim pttden hangi tkım oynasa yener mersini.adamlar çoktan kabullendi düşmeyi ki geçen hafta antremana bile çıkmamışlar 3-4 gün.o maçı unutun.bu akşam önemli.yap bi güzellik be gese.hadi podolski beline kuvvet öyle arkadaşım demekle olmuyor gomeze.arkadaşlığını göster bu maç  :D

Çevrimdışı Tolga

İddaa da derbiye beraberlik oynayacağım :bandit:

Açıkçası Fb'nin kazanması normal sonuç olur ama Gs öne geçerse maçı kaybetmez diye düşünüyorum. Seyirciyi arkasına alıp ilk 20-25 dakikada bir gol sıkıştırırlarsa en azından beraberlikle sahadan ayrılırlar gibi.

Derbiden beraberlik bile çıksa bizim için çok iyidir. Kalan haftalarda 2 kez berabere kalma hakkımız olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Gs lobisi bu maci birakmaz fbye bence. Aziz de umudu kesti bu mactan herhalde onumuzdeki hafta maclari ile ilgileniyor.
Derbi mac gsnin sezon kapanisi bu mac. Butun futbolcular basacaktir. Ayrica gs ilk golu atarsa ben fark bekliyorum.
Gs koyar gecer, totemler baslasin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 15:44:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Aziz Yıldırım Fener yarıştan koptuğu anda medya gücü ile Fener'in basket takımını ön plana itecektir göreceğiz hep birlikte.

Dün maçta çok keyifliydi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Aziz Yıldırım Fener yarıştan koptuğu anda medya gücü ile Fener'in basket takımını ön plana itecektir göreceğiz hep birlikte.

Istifa edet @cagri yapmadigi is degil. Fblilere ne diyordu aziz "(...)₄" miydi, ben degil baskanlari diyor hah iste onlar da sokaga cikar
Bagirir cagirir kendilerini jiletler falan filan , sonra rahmetli muslum babadan, paramparca yorumuyla tv kanallarinda klipler, fb agliyor birakma bizi falan filan
Ve gundem degisir

taraftar halen yiyorsa bunları vay onların haline :D

Çevrimdışı Tolga

taraftar halen yiyorsa bunları vay onların haline :D
Yemiyorlar da yemiş gibi yapıyorlar :D

Çevrimdışı can1903

2-1 kazanır gs. Wesley ya 2 tane atacak ya da 1 gol 1 asisti. Lukas & Selçuk & Sneijder alacka macı.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Blackmd1

Bu macıda izlemiyecem inşallah yenilecekler  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Podolskinin golu var. adam ozel hazirlanmistir bu maca.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bi şampiyon olalim da bizim itelediklerimiz ön planda olmasın,hissedeceklerdir

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Son dk caner ilk 18'e alınmamış

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu macıda izlemiyecem inşallah yenilecekler  :evillol:

Valla kardeşim ben de öyle yapıyorum çoğu maçta puan kaybettiler :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner kadroya alınmamış :D
Aynı anda yazmışız caner ipleri koparttı gibi görünüyo

Çevrimdışı Tolga

Aynı anda yazmışız caner ipleri koparttı gibi görünüyo
Inter'e gidebilir.

Etiketler: