Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745374 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi COB

sezonu kapatmış markoviç kronik sakat galiba dikiş tutturamıyor.

2'si de şuan hiçbirşey oynamıyor rvp iyileşti peirara yine rvp'yi oynatıcak aziz babası kızar yok iş yok 2'sin dede :D

içinde ki his doğru söylüyor bu maç ölümüne berabere :D

Markoviç ilk Partizan'da iken farketmiş ve başka forumlarda yazmiştim.  Farkettikten iki sezon sonra Benfica aldi, sonra da Liverpool.

Bizim oyun yapimiza çok uygun olurdu sağlam bir Markoviç.

Çevrimdışı cursedofdragon

Markoviç ilk Partizan'da iken farketmiş ve başka forumlarda yazmiştim.  Farkettikten iki sezon sonra Benfica aldi, sonra da Liverpool.

Bizim oyun yapimiza çok uygun olurdu sağlam bir Markoviç.

markoviç bal yapmayan arı :)

Çevrimdışı atalay

Real baskılı başlayacaktır, Wolfsburg baskıyı kıramaz ise 2-0'a rağmen Real turlar.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Tolga

Ronaldo vurmadan evvel gol olacağını hissetmiştim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı 38life

Ronaldo 100.cü golü seneye bırakmayacak anlaşıldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mete kalkavan yarın adam gibi maç yönetir ve gs kazanır

Çevrimdışı mylife1903

Ya aslinda gsnin ipiyle kuyuya inilmez, bu heriflerin derin yonetimi fbye yatma pesindedir, taraftarin ne dedigi kimsenin umrunda degil o camiada. Kontrolsuz buyumenin sonuclari.
Duruma bakinca gsnin koyup gecmesi lazim, fb ilk 15-20 dakika isteklimbaslayacaktir ama gs kendi evinde birakmak istemez bu maci. Futbolcularin ihtiyaci var.
macin son 20-25 dakikasi cok ilginc olacak iki takimda kondusyon olarak bitik,git-gel bir mac olur, fark atabilir bir taraf.
Insallah disaridan kimsenin bir mudahelesi olmaz bu maca,mciksinlar oynasinlar dunya derbisi. Yabanci bir kanal verse falan tamam, dunya derbisi.

Simdi soz gsli futbolcularda. Buyuk takimsalar sahaya karakter koyarlar topu topu tek 90 dakika oynayacaklar

Çevrimdışı Yasin A.

leicster city alacak sampiyonlugu gibi.. ah be arsenal bu ortamda da alamadıysan wenger'in artık çekilme zamanı gelmiş demektir.
ranieri'de hiç sevmezdim ama büyük iş başardı helal olsun. arsenal hariç bütün takımlar leicster şampiyon olmasını istiyor, çok zor bu saatten sonra olmamaları.
garip şekilde herkesi de tokatlıyorlar.
bi parantezde comandante bilic'e, iyi iş çıkardı bu sene, gelecek sezonda istikrar yaparsa büyüklerden birine geçebilir.
liverpool, markovic'in sakatlıgını bildiği için fener'e yolladı toparlasın diye, zaten satın alma opsiyonu da yok fenerin ama adam bırak toparlamayı hepten bitik duruma geldi sakatlıktan dolayı. yoksa fenerde bizde o adamı alamayız potansiyel yüksektir markoviçin. olimpiyatta ki maçta attığı 2 tane deparı hatırlıyorum da....

Çevrimdışı mylife1903

Bilic yaniyordur simdi iki tane adam gibi futbolcusu olsaydi bu kadar berabere kalmazdi cok sacma puanlar kaybettiler yazik oldu.

Çevrimdışı Yasin A.

Bilic yaniyordur simdi iki tane adam gibi futbolcusu olsaydi bu kadar berabere kalmazdi cok sacma puanlar kaybettiler yazik oldu.

Bilic'in bizdeyken istediği Lanzini ve Payet'i alabilseydik geçen sene kesin şampiyonduk, en azından Lanzini bile seviye atlatırdı takıma.
Biz alamadık, west ham'a gitti hemen o ikisini transfer etti ve lanzini & payet bu sene premier lige damga vurdular.

hadi gs bir işe yara bugün şu fenere bi çelme tak berabere bile kalsan kardır 5 puan önde oluyoruz :)

Çevrimdışı 38life

*Galatasaray bu sezon kendi sahasında sadece 1 kez kaybetti; 2.ci hafta Osmanlıspor.

Çevrimdışı 38life

*Galatasaray bu sezon iç sahada Beşiktaştan(31) sonra en fazla gol atan takım.(30) (1 maç eksikle)
[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 12:45:20 38life ]

Çevrimdışı 38life

Hücumda etkili, defansta problemli bir Galatasaray var. Fenerbahçe ise defansta nispeten iyi, hücumda ise büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle son haftalarda...

Gs defansta sıkıntılı olsa da Fenerbahçe o sıkıntıyı kullanacak hücum etkinliğine sahip değil. Derbi atmosferi de işin içine girince Fenerin maç boyunca en fazla 1-2 pozisyon bulacağını düşünüyorum. Galatasaray ise zaten iyi olan hücum etkinliğini derbi atmosferiyle arttırarak fenerin görece iyi defansını mutlaka en az 1 kere açacaktır.

1-0, 1-1, 2-1 gibi skorlar bekliyorum. Fenerin 3 puan alma ihtimali yok gibi.

Hücumda etkili, defansta problemli bir Galatasaray var. Fenerbahçe ise defansta nispeten iyi, hücumda ise büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle son haftalarda...

Gs defansta sıkıntılı olsa da Fenerbahçe o sıkıntıyı kullanacak hücum etkinliğine sahip değil. Derbi atmosferi de işin içine girince Fenerin maç boyunca en fazla 1-2 pozisyon bulacağını düşünüyorum. Galatasaray ise zaten iyi olan hücum etkinliğini derbi atmosferiyle arttırarak fenerin görece iyi defansını mutlaka en az 1 kere açacaktır.

1-0, 1-1, 2-1 gibi skorlar bekliyorum. Fenerin 3 puan alma ihtimali yok gibi.

fener konya atmosferinden çıkamadı hakem'e rağmen kaleci serkan kırıntılıya rağmen 1 tane gol atabildiler şike ile.

Mete kalkavanın iyi maç yöneteceğini düşünüyorum gs'de yatmayacağına göre ne kadar kötü olursa olsun ben akşam fenerin kazanma ihtimalini %1 görüyorum.

gs en kötü berabere kalır :)

Çevrimdışı 38life

fener konya atmosferinden çıkamadı hakem'e rağmen kaleci serkan kırıntılıya rağmen 1 tane gol atabildiler şike ile.

Mete kalkavanın iyi maç yöneteceğini düşünüyorum gs'de yatmayacağına göre ne kadar kötü olursa olsun ben akşam fenerin kazanma ihtimalini %1 görüyorum.

gs en kötü berabere kalır :)

Ama gel gör ki iddaa fener'e 1.90 oran veriyor. Bence 1.62'den 1-X çifte şans iyi oran :D

Çevrimdışı eaglekartal

normal şartlarda fener çok rahat yener derim bu bitik geseyi.ama işte insan belki kendi seyircisi önünde son bir kez kasarlar ederler falana güveniyor yoksa gs puan alması cidden mucize.inşallah bugün ölümüne oynarlar taraftardan korkupda bir çelme takarlar fenere.

Ama gel gör ki iddaa fener'e 1.90 oran veriyor. Bence 1.62'den 1-X çifte şans iyi oran :D

1-X iyidir iyi :D

oranlar tekrar değişmiş.

Önceki oranlar

Galatasaray galibiyeti 2.80
Fenerbahçe galibiyeti 1.90
Beraberlik 3.10

Güncel oranlar

Galatasraray galibiyeti 3.20
Fenerbahçe galibiyeti 1.70
Beraberlik 3.30

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Nisan 2016, 13:44:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
Bu stadyumda dolu tribunler onunde mac oynanmayacagi
basit matematik hesabi yapildiginda ,cok net görülüyor.
Tabi ki mevcut sartlar.taraftarin takima olan ilgisi dahilinde...
Merkez nufusu 300 bin olan bir sehir...bunun 150 bini kadin...
Yani tribunde asil yogunlugu olusturacak maksimum 150 bin nufus var sehirde...60 yas ustu ve 10 yas alti nufusuda saymaz isek bu sayi 120 bin lere dusuyor... Yani 40 bin kisilik stadin dolmasi icin... Polisi savcisi askeri memuru iscisi patronu copcusu ogrencisi fakiri zengini herkes dahil.... Her 3 kisiden birinin maca gitmesi gerekiyor.

Bir Trabzonlu'nun gerçeklerle yüzleşmesi..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

oranlar tekrar değişmiş.

Önceki oranlar

Galatasaray galibiyeti 2.80
Fenerbahçe galibiyeti 1.90
Beraberlik 3.10

Güncel oranlar

Galatasraray galibiyeti 3.20
Fenerbahçe galibiyeti 1.70
Beraberlik 3.30

Yok artık! 1.70 mi? ne oldu da değişti bu oranlar? biri mi sakatlandı ne oldu? saçmalığa bak. Yurtdışında oran 2.10 .  0.40 oran farkı mı olurmuş? ne saçma işler bunlar.

Çevrimdışı MUTE

normal şartlarda fener çok rahat yener derim bu bitik geseyi.ama işte insan belki kendi seyircisi önünde son bir kez kasarlar ederler falana güveniyor yoksa gs puan alması cidden mucize.inşallah bugün ölümüne oynarlar taraftardan korkupda bir çelme takarlar fenere.

Bakalım seyirci maça gelecek mi? Hafta içi saat 19.30. Normal sartlarda bile tribünlerin dolmasına imkan yok bu saatte. Taraftarlardan korkacak olsalardı zaten bu durumda olmazlardı.

Etiketler: