Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745906 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

Aras hiç süre alamıyor Rayoda...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Aras hiç süre alamıyor Rayoda...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ispanya liginde sure almak oyle kolay degil. Arda nasil sure aliyor ben hala onu anlayamadim. Ispanya liginde banko oynayan alexiside burada sokup sokup cikartiyoruz.

Çevrimdışı 38life

Ispanya liginde sure almak oyle kolay degil. Arda nasil sure aliyor ben hala onu anlayamadim. Ispanya liginde banko oynayan alexiside burada sokup sokup cikartiyoruz.
Rayoda süre almak zor değil. Rayo gerçekten kötü takım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu geseliler harbiden troll oluyo yav :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Rayoda süre almak zor değil. Rayo gerçekten kötü takım.
Demek ki problem arasta

Çevrimdışı atalay

Leicester, şu anda Avrupa'nın direkt oyunu en iyi oynayan, pas temposu yüksek, gole ulaşırken pas sayısı en düşük ekiplerinden biri. Ranieri'nin henüz ilk sezonunda bu kadar kompakt ve pres kalitesi yüksek bir ekip yaratmış olması ise büyük iş.

Çevrimdışı mylife1903

Leicester, şu anda Avrupa'nın direkt oyunu en iyi oynayan, pas temposu yüksek, gole ulaşırken pas sayısı en düşük ekiplerinden biri. Ranieri'nin henüz ilk sezonunda bu kadar kompakt ve pres kalitesi yüksek bir ekip yaratmış olması ise büyük iş.

Ranieri iyi hocadir, ben cok severim kendisini. Hector cuper, ranieri ve senol gunes ayri bir ekoldur bunlar, bunlarin sinif atlamis hali ise benitez.

Çevrimdışı eaglekartal

inşallah vitor istifa ama görünen sene sonunu göremeyecek gibi kovacaklar adamı zannımca

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ranieri iyi hocadir, ben cok severim kendisini. Hector cuper, ranieri ve senol gunes ayri bir ekoldur bunlar, bunlarin sinif atlamis hali ise benitez.
Benitez mi abi yapma ya benitez gördüğüm en kötü hocalardan biri ben jurgen kloopcuyum

Çevrimdışı mylife1903

Benitez mi abi yapma ya benitez gördüğüm en kötü hocalardan biri ben jurgen kloopcuyum

Kotu degil adam tam bir loser yahu. Ayni cuper gibi, ranieri gibi ama benitez gene de bir tik ustu bunlarin.

Çevrimiçi Mehmet57

Konyaspor'lu Bajic ile ilgili dusunceleriniz ne? Bize oynadiklari macta sag kanattan gelen ortaya havada topugu ile vurmus, direkte patlamisti. Potansiyelli cocuga benziyor, ama Aykut'un genclerle oynamadigini biliyoruz. Bence onumuzdeki sezon kendinden bahsettirir.

Çevrimdışı MUTE

Aurelien Chedjou Fenerbahçe derbisinde yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aurelien Chedjou Fenerbahçe derbisinde yok.
Lig tv de durumunun maç günü belli olacağını söylediler

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

28.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Gaziantepspor 0-1 Sivasspor

Osmanlıspor 0-0 Eskişehirspor

Galatasaray 1-1 Çaykur Rizespor

Torku Konyaspor 2-1 Fenerbahçe

Mersin İdmanyurdu 0-0 Gençlerbirliği

Kayserispor 0-0 Antalyaspor

Trabzonspor 1-1 Başakşehir

Akhisar Belediyespor 0-1 Kasımpaşa

BEŞİKTAŞ 3-2 Bursaspor

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        21 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            17 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     16 Gol

Edin Visca (Başakşehir)                       13 Gol

Fernandao (Fenerbahçe)                       12 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       11 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       11 Gol

Çevrimdışı Tolga

29. Hafta'nın Maçları

16 Nisan Cumartesi

13.00  Eskişehirspor - Torku Konyaspor

13.00  Çaykur Rizespor - Osmanlıspor

16.00  Antalyaspor - Galatasaray

19.00  Sivasspor - BEŞİKTAŞ

17 Nisan Pazar

13.30  Kasımpaşa - Kayserispor

13.30  Başakşehir - Gaziantepspor

16.00  Bursaspor - Akhisar Belediyespor

19.00  Fenerbahçe - Mersin İdmanyurdu

18 Nisan Pazartesi

20.00  Gençlerbirliği - Trabzonspor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Tolga biz kazanırız fener kazanır gs kazanamaz  :icool:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı mylife1903

@Tolga biz kazanırız fener kazanır gs kazanamaz  :icool:

Insallah bir haftayi boyle eksiltiriz ama mersinden umudum var.

Ayrica ligin boyu kisaliyor iyice, kimse rehavete girmesin genede. Gecen sezon 30. Hafta liderdik

Noukalma midir nedir onu da izleyelim, nedense boyle oyuncular fb maclarinda oynamiyor

Çevrimdışı arc1999

Konyaspor'lu Bajic ile ilgili dusunceleriniz ne? Bize oynadiklari macta sag kanattan gelen ortaya havada topugu ile vurmus, direkte patlamisti. Potansiyelli cocuga benziyor, ama Aykut'un genclerle oynamadigini biliyoruz. Bence onumuzdeki sezon kendinden bahsettirir.
Son vuruşları kaliteli aslında ama sorunu yavaş ve zayıf olması ayakta kalamayan bir oyuncu

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglekartal

fenerin en rahat alıcağı maç mersin maçı.oyuncular çoktan bitirmiş kafasında antremana bile çıkmıyorlarmış para alamadıkları için.o maç büyük farka bile gidebilir bu kısır fenere rağmen.şu sincon bi güzellik yapsa öyle yada böyle beraber kalabilse süper olacakta okadar kötülerki işte insan hayal ediyor sadece.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Nisan 2016, 14:29:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sene başı Nani'den olmaz dediğimde ligin başında geldiği anki fiziği ile bir şeyler yapınca laf atanlarla da hesabı keseceğim 2-3 hafta sonra :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı panic13

Seri koysunlar @Mehmet Ali C. Herkes koysun once gs sonra ts hatta mersin sonra basaksehir sonra hepsi toplanip gsye tekrar koysunlar.

Kim k.y.rsa koysun, yeter ki fener'e k.ys.n :D :D @Mehmet Ali C. @mylife1903
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi COB

Markoviç'in sakatliği kronik mi acaba, açikçasi sezon başinda en çekindiğim febe oyuncusuydu, hiç faydalanamadilar.

Van Persie yada Fernandao'dan biri sakatlanip 2-3 hafta oynamazsa şampiyonluğumuz kesinleşecek.

Içimde bir his gs fb berabere biter diyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Markoviç'in sakatliği kronik mi acaba, açikçasi sezon başinda en çekindiğim febe oyuncusuydu, hiç faydalanamadilar.

Van Persie yada Fernandao'dan biri sakatlanip 2-3 hafta oynamazsa şampiyonluğumuz kesinleşecek.

Içimde bir his gs fb berabere biter diyor.

sezonu kapatmış markoviç kronik sakat galiba dikiş tutturamıyor.

2'si de şuan hiçbirşey oynamıyor rvp iyileşti peirara yine rvp'yi oynatıcak aziz babası kızar yok iş yok 2'sin dede :D

içinde ki his doğru söylüyor bu maç ölümüne berabere :D

Etiketler: