Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1746287 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı kartalgolgolgol

[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 22:48:54 kartalgolgolgol ]
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı ilhan mansız

şimdi tekrar seyrettim. konyanın yediği golün izahı yok. ben ilk önce acaba başka fenerli oyuncu var da ö yüzden mi öne çıktı diye düşünmüştüm. pozisyonda başka fenerli oyuncu da yok. adam resmen kaleyi boşaltmış. Aklıma zalad ın yediği goller geldi. Allah bildiği gibi yapsın.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi tekrar seyrettim. konyanın yediği golün izahı yok. ben ilk önce acaba başka fenerli oyuncu var da ö yüzden mi öne çıktı diye düşünmüştüm. pozisyonda başka fenerli oyuncu da yok. adam resmen kaleyi boşaltmış. Aklıma zalad ın yediği goller geldi. Allah bildiği gibi yapsın.

Konyasporun ikinci golunden sonra sevinmeyen futbolcu var. gol sevincine bakin yuh bea yuh

Çevrimdışı atalay

Aykut Kocaman, hamleleriyle kazanırken; Pereira, müdahaleleriyle kaybetti. Ayrıca 65-70'den sonra Konya, FB'ye göre çok daha diri kaldı.

Çevrimdışı arc1999

Maçı stadda izleyen biri olarak söylüyorum volkan şen tarihin en karaktersizlerinden biri.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

Maçı stadda izleyen biri olarak söylüyorum volkan şen tarihin en karaktersizlerinden biri.

ne yaptı? çıkarken mi bir şeyler yaptı?

Çevrimdışı mylife1903

Devre arasinda niye karisti ortalik? Holmen icin ne dediler tribunde?
Ayrica bu ali camdali besiktasli mi?
Roportaj sirasinda agzindan yanlislikla besiktas kelimesi kaciyordu cocugun sonra duzeltti

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak bak bak Sinan'a bak seeen. Fenerin maçını izlicem diye sesi kısılmış :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Offff offff supermis yaaaaa
Su kardes payindaki sezai ile kanarya yemeye gidecem simdi

Eksisozlukteki dalbonlar ne yaziyor acaba bir bakayim. Ordaki dalbon fbliler agliyordu yok gs ile yarismak isterlermismis falan filan
[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 23:30:34 mylife1903 ]

Çevrimdışı mylife1903

Keyf cigarami yakar kacarim ben arkadaslar hepinize iyi geceler.

Aletin sarji bitiyor, yarin full devam.

Offf yahu ne mutlu oldum ulan fenerbahce her sene ayri eglence. Uzun zamandir boyle mutlu olmamistim. El seysiyle gerdege girmek ne guzelmis arkadas ya hic yorulmadim, keyif ustune keyif vallahi besiktas kazansa bu kadar mutlu olmazdim. Bulurdum elestirecek bisiler, ismaile cift dalardim necipe yumruk atardim falan ama ohhhh rahatladim, sukur.

Bu kemal sunali doven kel herif vardi ya, mazlumuu getirin bana hesabi hani o biraz dovup rahatliyordu yaa ayni o kivamdayim, yogrulmus hamur kivami.

Simdi erman hocaya baglanayim, devre arasinda atip tutuyordu fb sampiyon falan filan, ne derdi varsa bizimlen.
101. Yilda fb dergisine devre arasinda yikama yaglama yaparken iyiydi erman, sonra kovulunca licktvden ouuuvvvvvv

Çevrimdışı Ersoy

Serkan kırıntılı nın fenere karşı yaptığı hatalardan biri. Ama bunu göstere göstere yapmış.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Barcelona da yenilmiş.

A.Madrid ile 3 puan, Real Madrid ile 4 puana indi fark :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

HALA MADRİD :D

Çevrimdışı Ogün

Ben de tam bunu yazmaya gelmiştim. Simone'nin çocukları alacak o kupayı!
VAMOS ATLETİ!

Çevrimdışı Türkay

Şampiyon Real Juve Leicester ve BEŞİKTAŞ yazdıracağız. :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı EMİR EMRE

Madrid şampiyon olur, hiç sevinmesin Barçalılar  :bandit: