Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1746757 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

pereira'dan kurtulmak için bizim şampiyon olmamızı isteyen 10 milyon fenerli bulabilirim.. :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MrtBlgc

Yeneceksin Bursa'yı koparacaksın artık. Kadroda eksik yok sakatlar döndü, cezalı Q17 de formasını giyecek. Gümbür gümbür top oynayıp eze eze yenmemiz gerekiyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı RevivaL

Facebook'taki footy vines sayfası bile Serkan'ın yediği golü paylaştı. Yorumlarda ise fixed maç oldukça yoğun

https://www.facebook.com/futbolvines/videos/1131766890188071/

Çevrimdışı can1903

@cursedofdragon ile yaptığımız totemler meyvelerini vermeye başladı. Sıra galatasaray maçında..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kyiv

İzninizle Aykuta tıpkı ingilizlerin " sir " ünvanı gibi  " adam " ünvanı vermek istiyorum.

Adamsınnnn Aykut......yersen

:D :sevinc

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimiçi Sinan66

Biz konya ile oynadik mi ?
bizde yenilmeyelim sonra.

Çevrimdışı Türkay

Töre en son kuradan club brugge çıkınca turu nasıl geçelim yazmıştı Instagram'a sonra elenmiştik aman diyim Töre :D :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Alper1903

yalniz dikkat edelim mektup mektup icinde kalmasin  :D

hocam armudun dalda sallanıp ballanması da çok önemli  :D

Çevrimdışı Tolga

Biz konya ile oynadik mi ?
bizde yenilmeyelim sonra.
Son hafta oynayacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Mutluluktan nöreceğimi bilmiyorum arkadaşlar

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

Rıdvan fena giydiriyo :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

FB ilk golü yediği 9.maçını da kazanamadı.
fener gol atabilen bir takım değil, geriye düşünce çevirmeleri mucize gibi, inşallah gese maçında da kaybederler. Aslında artık rakibi düşünmek çok önemli değil. Kazandığımız sürece sorun yok. İnşallah işi bitirme zamanı geldi.

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mutluluktan nöreceğimi bilmiyorum arkadaşlar

Nöoğrek abi gah oynayah :ishock: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Goooooooollllllll ulan ne koydu beeeee

Allahim sana geliyorum

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Allahım Çok şükür Yarabbi, dışarıda eve gelene kadar ne telefona ne başka bir yere baktım, eve geldin son 5 dakka tvyi açmadım. Yok böyle bir mutluluk, Bu sene O sene dedik Abi. Bu sene O sene.

Çevrimdışı GÖRKEM

Konyalim Müzigi esliginde sahayi terk etmek ne kadar sinir bozucu olmali.  :evillol:

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı ALDENYX

Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Etiketler: