Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1746051 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

serkan gol için kaleyi boşalttı resmen. (Hakaret Yasak)₅
buradan kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz beyler sosyal medyadan yüklenelim

Çevrimdışı 'TaNeR'

Serkan çok sıkıntılı kalecilik yapan anlar çaktırmadan yapıyor yapacağını.

Zaten ilk golde tuttuğu (doğrusu bilerek tutmadığı) köşeden topu kaçırttı ve gol geldi...
Kaleci tuttuğu direği o kadar açık bırakmaz normalde.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozan062

bu cngene volkan şen maçı domine ediyorya kafayı sıyırıyorum aynı seyi bizim maçtada yaptı hatırlayın gitti yine cezasahasında pörsüge verdi pası.....

biliniyor dimi adamiçeri giriyor önlem alsana  :s20:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı OrhanAker

Sosyal medyadan yuklensen ne olacak kardeş ülkede hukuk olsa zaten..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 'TaNeR'

[ Son Düzenleme: 09 Nisan 2016, 20:58:53 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı mylife1903

Konya nedense hep fbnin keki olmustur. Galiba bir kere 1-0 yenmislerdi @tangaz hatirlar galiba kayhan atmisti 1-0 almisti. Yoksa nedense hep fb aliyor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Şampiyonluk son maça kalmaz
İnşallah kalmaz.

Fener'in birçok maçını izledim. Top felan oynamıyorlar ama karşısında ki takımlar da oynamıyor. Aynı takımların bizle olan maçlarına bakıyorum akıllara zarar bir fark var. Bu ligin gidişatı hiç hoşuma gitmiyor.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı eaglekartal

fenerde volkan şeni kitle yeminlen hiçbirşey yapamazlar.tek adamları volkan ve onuda böyle boş bırakılırmı.Allahtan 2.dk gol attıda durum beraber.yoksa konyanın gücü bu işte.kapan Allah kapan ya kısmet.ikinci yarı fener iyice bastıracak.şansızlık konyada kontraatak yapacak oyuncu yok öyle bir takım değil.bekliycez artık iyi kapanmalarını.belki gol gecikirse osmanlı maçı gibi strese girer fener inşalahda öyle olur

Çevrimdışı kartalpençesi

volkan çizgiye gelmiş senin kaleye yaklaşman lazım sen kaleyle aranda 2 metre var resmen bedavadan gol attılar. Konya bize karşı kendini parçaladı baskılı oynadı. taraftar bile daha fazla bağırdı. feneri izliyor hem taraftar hem takım. YAZIKLAR OLSUN SİZE
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı AmaralGürses

Konya nedense hep fbnin keki olmustur. Galiba bir kere 1-0 yenmislerdi @tangaz hatirlar galiba kayhan atmisti 1-0 almisti. Yoksa nedense hep fb aliyor.

Lig boyunca 28 kez oynamislar, 25 mac fener galibiytliyle bitmis... bu kadar tek tarafli istatistik gormemistim.

Ne olursa olsun beni asmayin ama ben aykut'a guveniyorum, adamin basini yediler ve riza hoca gibi ekstra motivasyonla cikmasa da maci satacagina/sattiracagina inanmiyorum. Ikinci yari iyi bir konya ve fenerden puan kaybi olur.

Çevrimdışı eaglekartal

konya geçen sene beraberkaldı fenerle belkide şampiyoluktan etti geçen sene.inşallah bu senede aynısı olucak

Çevrimdışı cursedofdragon

ben dedim size konya şike yapmasa fener yenemez ama serkan kırıntılıyı bağlamışlar 2-1 3-1 fener alır bu maçı konya öne geçse bile fener alır öyle bir şike yapılıyor sahada.

Çevrimdışı OrhanAker

Yan hakem sakatlanmış herhalde.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

2. yarı başlarken  aziz memnun olmadığı yan hakemi kızağa çektirmiş.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ozan062

zaten konya hep fenere sans tanıyordu ama fener onu değerlendiremiyordu yani hocanın yapacagı birsey yok..
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Güntekin Onay : "İlk defa sıfırdan gelen oyuncu varken kale direğini bırakıp açılan kaleci gördüm."

Çevrimdışı tangaz

kayhanın 1-2 iyi sezonu vardı ama maçı hatırlayamadım bu sefer ben daha çok bizim maçları beynimde arşivliyorum @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Dünyanın hiçbir ülkesinde bu kadar aşikar bir şekilde, gizlemeye gerek duymadan şike yapılamaz, ve hiçbir ülke medyası şikelere bukadar üç maymun olamaz. hiçbir ülkede...

Çevrimdışı mylife1903

Ustat sorma bu konya hep bize kasar sampiyonluk gidiyordu galiba 90 feyyaz sokup sokup cikarmisti bu konyaya. O sevinctei biz feyyazinsakatlamistik?

Çevrimdışı b.damatoglu

Hiç kimse bu golde kaleci masum diyemez.  Çok enteresan.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç kimse bu golde kaleci madum diyemez.  Çok enteresan.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

masum diyen fenerlidir zaten başkası demez.

Etiketler: