Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743670 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Kutay

2012'de borcundan dolayı 4. Lig'e düşürülen Rangers FC, Championship'te şampiyonluğu garantiledi ve tekrar İskoçya Premier League'e yükseldi  :halay:

işte bu bekle celtic geliyoruz  :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O seviyeler o kadar kolay değil.

Oğuzhan ilerde hangi ligde daha başarılı olur sence? İngiltere mi İspanya mı?

Ben İspanya'yı daha uygun buluyorum her ne kadar İngiltere'de yetişmiş olsa da.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan ilerde hangi ligde daha başarılı olur sence? İngiltere mi İspanya mı?

Ben İspanya'yı daha uygun buluyorum her ne kadar İngiltere'de yetişmiş olsa da.

Ligden ziyade bulunduğu takımın oyun anlayışı ve ona verilen rol önemli. Fizik kalitesini ve temposunu yükseltirse her ligde oynar.

Çevrimdışı mylife1903

Ozzy fizik olarak gelismesse anca fransa liginde oynar. Belcika ve hollanda ligide olabilir. Bu fizik yapisiyla su an portekiz liginde guzel oynar.

Çevrimdışı Ensar

Ozzy fizik olarak gelismesse anca fransa liginde oynar. Belcika ve hollanda ligide olabilir. Bu fizik yapisiyla su an portekiz liginde guzel oynar.
Oğuzhan fizik olarak bu sene çok gelişmiş durumda
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ogün

Emre Güral sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş.
Alıntı
Eskişehirspor'un başarılı golcüsü Emre Güral sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. Konuyla ilgili olarak kişisel web sitesinden bir açıklama yayınlayan Emre, şu ifadeleri kullandı.

“Herkese merhabalar. Bugünden itibaren tek taraflı olarak sözleşmemi fes etmiş bulunmaktayım. Maalesef bu sezon bana verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. Ben ona rağmen tüm gücümle katkı sağlamaya çalıştım, küsmedim etmedim. Yaklaşık 1 ay önce federasyona başvurdum. Beni bu 1 ay içinde ne yönetimden nede klüpten kimse aramadı. Kimse danışmadı, kimse uzlaşmak için yaklaşmadı. Dün ödeme için federasyonun belirlediği ödeme gününün son günüydü beni hiç arayıp sormadılar ve ödeme yapmadılar. Ben buna rağmen klübe gittim ve konuştum. Uzlaşmak istediğimi belirttim ama yine de olumlu bir cevap alamadım. Bu durumdan dolayı çok üzgünüm. Takım arkadaşlarım, hocalarım ve şehirdeki taraftarlar için üzgünüm. Ben uzlaşmaya çalıştım ama teklifimi kabul etmediler. Benim de bir ailem, 2 çocuğum var. Aylardır sıkıntı çekiyoruz fakat ben takıma katkı sağlamaya çalıştım.

Herşeye rağmen en üst performansımı göstermeye çalıştım tutulmayan sözlere rağmen. Son 5 maçta takıma kümede kalması için hocamızın şans verdiği zamanlar en iyi şekilde mücadele ettim. Şimdi de kalan maçlarda yardımcı olmak istiyordum ama hiçkimse beni aramadı ve çözüm aramadılar. Başkan veya yöneticiler aramadı. Bu yüzden bana sözleşmeyi fes etmekten başka çare kalmadı. Böyle bir şeyin doğumgünümde olması da ayrı bir üzücü. Bana bu zamana kadar destek olan başta Eskişehirspor taraftarı, hocalarım ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ben böyle bir şeyin olmaması için mücadele verdim fakat mecbur kaldım. Herkesin hakkını helal etmesini temenni ediyorum. Naçizane hakkım var ise hepsi helal olsun. Eskişehir’i ve Eskişehirspor’u asla unutmayacağım.”

Çevrimdışı Tolga

Emre Güral sözleşmesini tek taraflı fesh etmiş.
Emre Güral, Buca'dan beri takip ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu.

Pektemek ile yolları ayırıp kadroya dahil etsek hiç fena olmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ogün

Emre Güral, Buca'dan beri takip ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu.

Pektemek ile yolları ayırıp kadroya dahil etsek hiç fena olmaz.
Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye haberleri çıkmıştı bir ara.
Allah sahibine bağışlasın. :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ta oynamak istiyorum diye haberleri çıkmıştı bir ara.
Allah sahibine bağışlasın. :lol:
Trabzon'a gitmeden evvel Salih Uçan ile beraber alıyorduk Emre'yi de olmadı işte :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

Hatta biz ozi yi trabzon emre yi almıştı tam tersi de olabilirdi o sezon.
Gelirse hayır demem benimde beğendiğim bir oyuncu.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Mustafanin yerine genc bir oyuncu lazim, katiliyorum. Ama benim begendigim oyuncular antepte. Orkan birde emre onlari alabilirsek cok sevinirim.

Ben prensip olarak oyuncu takip eden biri degilim daha ziyade kendi oyuncularimiz ile ilgileniyorum ama bu iki cocuk cok hosuma gidiyor, yazmadan edemedim.

Çevrimdışı LuceGel

Emre Güral kaliteli potansiyelli gelmesini isterim yaz dönemi büyük savaş çıkacak belli oldu bu adam için  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ogün

Açıkçası ben Emre'nin yerinde olsam GS'ye giderdim. Garanti forma. Burada hem Gomez hem Cenk'in gölgesinde kalır, yazık olur.

Çevrimdışı LuceGel

Açıkçası ben Emre'nin yerinde olsam GS'ye giderdim. Garanti forma. Burada hem Gomez hem Cenk'in gölgesinde kalır, yazık olur.
Gomez büyük ihtimal yaz sonu gider Cenkide gözüne kestirip gelebilir belli olmaz yaşı çok genç  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Nisan 2016, 21:16:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Emre Güral kaliteli potansiyelli gelmesini isterim yaz dönemi büyük savaş çıkacak belli oldu bu adam için  :)

27 yaşında adamda ne potansiyeli :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı solar

Emre Güral o kadar genç değil, Pektemek'ten bir yaş küçük, Cenk'ten iki yaş büyük. (Edit: Ben yazana kadar Çağrı yazmış zaten)

Çevrimdışı LuceGel

27 yaşında adamda ne potansiyeli :D
27 mi  :icool: ben 23 filan sanıyordum.Len adamda tüy bile yok be ne 27 si  :)

Çevrimdışı atalay

Emre'yi, Buca zamanında çok kez çıplak gözle izledim. Bir türlü potansiyeline yaklaşamadı. Çünkü mental olarak yetersiz. Yolu açık, bizden uzak olsun.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı tangaz

zamanında kulüp feda dediğinde bu kapıdan kaçanlar (emre güral, salih uçan, yasin öztekin) bize uzak Allaha yakın olsunlar  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eaglekartal

konya maçını sabırsızlıkla bekliyorum.klasik konya oyununu oynarsa fener bu kısır hücüm gücüyle zor gol atar.ama atarsada kesin kazanır hayatta konyadan gol yemez.0-0 bitse ipler tekrar elimize geçse hayat bayram olsa insanlar el ele tutuşsa ah ahh

Etiketler: