Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743055 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı EMİR EMRE

28. Hafta'nın Maçları

8 Nisan Cuma

20.00  Gaziantepspor - Sivasspor

9 Nisan Cumartesi

13.00  Osmanlıspor - Eskişehirspor

17.00  Galatasaray - Çaykur Rizespor

20.00  Torku Konyaspor - Fenerbahçe

10 Nisan Pazar

13.30  Mersin İdmanyurdu - Gençlerbirliği

16.00  Kayserispor - Antalyaspor

19.00  Trabzonspor - Başakşehir

11 Nisan Pazartesi

19.00  Akhisar Belediyespor - Kasımpaşa

20.00  BEŞİKTAŞ - Bursaspor

Bakalım Rıza hocanın karakterini Aykut bey de gösterebilecek mi. bizim maçtan daha çok merak ediyorum bunu bu hafta.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bakalım Rıza hocanın karakterini Aykut bey de gösterebilecek mi. bizim maçtan daha çok merak ediyorum bunu bu hafta.

ya gösterirmi allah için kendimizi kandırmayalım izleyin serkan kırıntılıyı izleyin aykut kocamanı yedek oyuncuları çıkartır oynamayan aykut kocaman.

Çevrimdışı mylife1903

Hangi karakter? Hep aykit kocamanin besiktasli oldugunu ve o camiada tutsak tutuldugunu dusunmusumdur nasil sinan enginin fbli bir ajan oldugunu dusunuyorsam. Bakalim gorecez ama sanmiyorum, siz ne snaiyorsunuz aykutun sikelerden haberi olmadigini mi?
Hocam bol sutlu tamam mi? Hocam goren vursun kaleye, bol sutlu?

Çevrimdışı mylife1903

Neyse iki saat sonra kalkmam lazim uyuyabilirsem tabi, uc paket sigara ictim cok beddua okumadim ama ismaile sari karti neden vermedin mete hoca? Resmen tetikcilik bu yaptigin, senol gunesin kesecegi yok ismaili sen bir kiyak yapsaydin ya!

Çevrimdışı atalay

hayırlı işler.

Kasımpaşalı Eren Derdiyok: "Bu kadar mücadele ettiğimizi ve bu kadar yorulduğumu hatırlamıyorum."

Çevrimdışı mylife1903

Kerim frei istiklal marsini soylemeye calisirken bunun hic takmamasindan killanmistim zaten bunun marsi baskaymis fb cumhuriyeti

Çevrimdışı eaglekartal

gs-fb maçı.19.30. gündüz oynanacak paranoyasıda bitti.inşallah gs bir güzellik yapar ya vallahi dünden beri hiç bukadar mutsuz olduğumu hatırlamıyorum.bukadar kolay dağılmazdım amason yıllardaki kırılganlığımız geliyor aklıma güvenemiyorum yalan yok son düzlükte pff,kıralım artık şeytanın bacağını inşallah

Çevrimdışı mylife1903

Trtsporda gosterdi simdi orkan ile ilgileniyormus gs. Gsye birakmamak lazim iyi futbolcu o cocuk.

Çevrimdışı melyet

Trtsporda gosterdi simdi orkan ile ilgileniyormus gs. Gsye birakmamak lazim iyi futbolcu o cocuk.
Hangi parayla alcaklar

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aykut  adam gibi oynatmaz sanmıyorum puan kaybetmeleri lazım kazanırlarsa sıkıntı büyük  :bandit:

aykut  adam gibi oynatmaz sanmıyorum puan kaybetmeleri lazım kazanırlarsa sıkıntı büyük  :bandit:

serkan kırıntılı.

Çevrimdışı mylife1903

serkan kırıntılı.

Serkan buyuk sikinti konyada. Adamin yanlis hatirlamiyorsam sikeli maci oldugu iddia edilip belirtiliyordu sikeli oldugu ama sikenin sahaya yansimadigi karari verilen sezonda, dedim basim agrimasin. Aslinda beni dava etseler cok fena olur o tapeler falan cok karisir ortalik yasadigim ulkede ama neyse basim agrimasin, sikeli mac oynadigi iddia edilen futbolcu yoksa yanlis mi hatirliyorum?

Çevrimdışı MrtBlgc

Ersan satılmadan önce bizim defans oldukça ileride basıyordu. Rodolfo da arkayı toparlıyordu. Şimdi Alexis ve Marcelo ikilisiyle bunu yapmaya çalıştı Şenol hoca fakat ne Alexis ilerde basarken Ersan kadar yüzdeli top kapabildi ne de Marcelo Rhodolfo gibi arkayı toplayabildi. Neciple yapmaya çalışıyor fakat Necip de o bölgenin adamı olmadığı için zamanlama hatası yapıyor, kademeyi unutuyor vs. Oyun olarak düşüşte olmamızın tek sebebi geri tandem. Rhodolfo'nun topu oyuna sokma becerisi ne Alexis'te var ne de Marcelo'da.. Yalnız şenol hoca derhal Necip inadından vazgeçmeli. Alexis belki çok üst düzey bir stoper değil ama adamın orjini o bölge,yüzlerce maça çıkmış. 2 maç iyi performans gösteren Neciple maceraya girilmemeli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Ersan satılmadan önce bizim defans oldukça ileride basıyordu. Rodolfo da arkayı toparlıyordu. Şimdi Alexis ve Marcelo ikilisiyle bunu yapmaya çalıştı Şenol hoca fakat ne Alexis ilerde basarken Ersan kadar yüzdeli top kapabildi ne de Marcelo Rhodolfo gibi arkayı toplayabildi. Neciple yapmaya çalışıyor fakat Necip de o bölgenin adamı olmadığı için zamanlama hatası yapıyor, kademeyi unutuyor vs. Oyun olarak düşüşte olmamızın tek sebebi geri tandem. Rhodolfo'nun topu oyuna sokma becerisi ne Alexis'te var ne de Marcelo'da.. Yalnız şenol hoca derhal Necip inadından vazgeçmeli. Alexis belki çok üst düzey bir stoper değil ama adamın orjini o bölge,yüzlerce maça çıkmış. 2 maç iyi performans gösteren Neciple maceraya girilmemeli.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maceraya girdi yahu
Antalya macinda dersini almasi lazimdi olmadi hakem delikanli cikti hem de huseyin gocek. Necip o ters ayakla girdiginde cart penalti dudugu gelseydi hem o maci hem bu maci belki kurtarirdik.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Barça-Atletico 0-0

Bayern-Benfica 1-0

Dk.24
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı Çağatay

Barça maçının hakeme gel
hakem gibi hakem işte böyle olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Atleti ölümüne oynuyor

Edit : torres atıldı

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İngiliz spikerler ana avrat sövecekler birazdan onun dışında herşeyi söylediler Torres'e :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

BU maçtaki tek kırmızı Torres'in ki olmayacak

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakemi ifşa ediyorum Alman kendisi :D

Felix Brych

Çevrimdışı cisse557

Atletico çok güzel oynuyor. Bir gün umarım Atletico gibi bir seviyeye yükseliriz.

Etiketler: