Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1742954 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı GÖRKEM

Beyler ucuyorsunuz burada ama bu Mactan 1 Puan cikardiklarina bile sevinebilir FB.

Su an itibariyle sadece bir Beraberlik hakkimiz var. Bunu unutmayalim.

Çevrimdışı murat_

ahahahagahihahazuhahahahaha  :halay: :halay:

basligi burasimi  :evillol:

Çevrimdışı 38life

Umarim o Rusescu'nun kacirdigi Gol basimizi yakmaz. Ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok. Hala gelemedim kendime.

Böyle şeyleri fazla kafaya takma. Van Persie de boş kaleye ıska geçti. 2 puan farkla şampiyon olursak biz de persie ye dua mı edecez :)

Çevrimdışı Kuntz

Fenerbahçe ucuz kurtardı. Ciddiyeti elden bırakmamak lazım. Paşa maçını aldığımızda bir beraberlik lüksümüz olacak o kadar. Fakat Fenerin moralinin bozulması açısından çok iyi oldu bu sonu. Konya maçında bir kötü sonuç sonları olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 21:28:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Torje ve Rusescu'yu oynatmayacak kadar baskı yiyen, Ozan'ın bastığı kasığı görüp kırmızı çıkaramayan günahkarların hepsine girsin bu kaybedilen 2 puan.

İlahi adalet, enerji, karma adı her neyse bin beter olun. Biz hakediyoruz, biz olacağız!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Böyle şeyleri fazla kafaya takma. Van Persie de boş kaleye ıska geçti. 2 puan farkla şampiyon olursak biz de persie ye dua mı edecez :)

Neden bu kadar taktigimi acikliyayim. Puan Puana kaldigimiz zaman ikili averaj'dan dolayi önümüze geciyorlar.

Bugün kaybetselerdi 1 Macta 2 tane Puan kaybi yapmis gibi bir Durum olacakti onlar icin.

Biz de Maclara daha rahat cikacaktik simdi ise kesinlikle Maglup olmama zorunluguyla cikacagiz Maclara.

Bu Baski bize olumlu da yansiyabilir ancak bizim Oyunculari iyi bildigim icin endiseleniyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 21:30:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Neden bu kadar taktigimi acikliyayim. Puan Puana kaldigimiz zaman ikili averaj'dan dolayi önümüze geciyorlar.

Bugün kaybetselerdi 1 Macta 2 tane Puan kaybi yapmis gibi bir Durum olacakti onlar icin.

Biz de Maclara daha rahat cikacaktik simdi ise kesinlikle Maglup olmama zorunluguyla cikacagiz Maclara.

Bu Baski bize olumlu da yansiyabilir ancak bizim Oyunculari iyi bildigim icin endiseleniyorum.

Galatasaray'a da kaybettiklerinde 1 mağlubiyet 1 beraberlik hakkımız olacak sen de rahatlayacaksın.

Ama ondan önce Konya puan alırsa kupanın yarısını buradan tutarız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Konya maçında da takılmalarını bekliyorum. :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ilhan mansız

çok şükür bitti. İnşallah yarın kasımpaşa maçını alırsak büyük avantaj yakalayacağız. bugün kü maçta 2 şeyi merak ettim. 1. si topalın ağlaması, bence bu adamın durumunda bir anormallik var. inanılmaz bir korkuyla oynuyor, başka bir şey var. 2. acaba gökhan gönül e iğne yapıldı mı? açıkçası ayakta durmakta zorlanıyordu bu akşam.

Çevrimdışı 38life

Biliyorum kardeşim. Bende de, şuan milyonlarca Beşiktaşlıda da o averaj fobisi var zaten. 3 puan önde olmak çok riskli ve psikolojik olarak da sıkıntılı bizim için. Ama averajdan korkuyoruz diye 3 puan önde olmayalım 2 puan önde olalım diyecek halimiz de yok sonuçta :)

Çevrimdışı 38life

Galatasaray'a da kaybettiklerinde 1 mağlubiyet 1 beraberlik hakkımız olacak sen de rahatlayacaksın.

Ben Konya ve Galatasaray maçlarından maksimum 2 puan çıkartırlar diyorum. Maksimum.

Çevrimdışı mülkübey

Aykut bunlara pis yatacak. Azizin bizim maclari manuple etme sansi dışında kendi takımını ittirtme için aykutun ve konyanin  yatmasi disinda  baska sansi kalmiyor neredeyse.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı GÖRKEM

INSALLAH dedigin gibi olur. Her sey kendi elimizde Puan kaybetmeseler bile.

Çevrimdışı tangaz

febenin şu halini görünce ertelenen gs maçına şimdi daha çok üzüldüm kesin kaybedeceklerdi oynansaydı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

takımda vodafone arenaya ayak bastı bu akşam yarınki maçın son toplantısı yapıldı bu enerji ile yarın bir patlama bekliyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Torje ve Rusescu'yu oynatmayacak kadar baskı yiyen, Ozan'ın bastığı kasığı görüp kırmızı çıkaramayan günahkarların hepsine girsin bu kaybedilen 2 puan.

İlahi adalet, enerji, karma adı her neyse bin beter olun. Biz hakediyoruz, biz olacağız!
Takımın iki iyi adamını oynatmadı eğer oynatsaydı çok farklı olurdu. Resmen boş oynadı Osmanlı berbat ara paslar attı. Öyle hızlı ara paslar artı ki böyle bir şey yok. Webo'yu boşu boşuna saha da tuttu. İyi oyuncuyu kenara aldı. Bu maçın hakkı bu değildi. Yarın bizim maçta kök söktürürler.

Hakem için çok bir şey deneyeceğim başka hakem olsa kırmızı+penaltı da verebilirdi. O kassığa basmayı görmeliydi.

Samsung Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi

Çevrimdışı 38life

Ben fenerin Gs maçı için bukadar favori gösterilmesini, Gs'nin bukadar sanki kazanma şansı yokmuş gibi gösterilmesini anlayamıyorum. Bu bir derbi ve Gs'nin sahasında oynanacak. Bugün gördük fenerin oyununu. Fener bu oyun ile TT Arenada 50 bin kişinin önüne çıkacak. Gs için bu maç artık ligin geri kalanındaki tek önemli maç. Bu maçı kazanıp kötü geçen bu sezonda taraftarları mutlu etmek isteyecekler. Fenerin TT Arenada favori gösterilmesini anlayamıyorum.

Çevrimdışı melyet

ne yapıp edip yarınki maçı almalıyız belkide şampiyonluk maçı hadi kartalım al şu maçı
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı eniscan667

Fenerlilerin forumlarında açtığı başlık 'Sezon sonu (...)₄ olmaya hazır mıyız' hahahah

Çevrimdışı tangaz

Fenerlilerin forumlarında açtığı başlık 'Sezon sonu (...)₄ olmaya hazır mıyız' hahahah

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

:kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: