Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1740922 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Samet_

İlk yarı tahmin ettiğim gibi sıfır bitti :) weboyu çıkartıp  rusescuyu alması lazım

Çevrimdışı 38life

Osmanlı'nın puan alabileceği 2 skor var: 0-0, 1-1

Başka ihtimal görmüyorum.Aksi tüm skorlarda fener 3 puanı alır.

Çevrimdışı cursedofdragon

2.ci yarı şike'ye biraz daha takviye yapılır soyunma odası basılıyordur şuan yada masa başından bir telefon fener lehine haksız penaltı yada rakibe kırmızı kart olmadı 2'si birden.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener her zamanki gibi kötü oynuyor inş. Kazanamazlar

Çevrimdışı Samet_

reşit akçay oyuna doğru şekilde müdahale ederse puan alır tabi hakemsiz normal oyun üzerinden konuşuyorum

Çevrimdışı tangaz

46da Rusescu, 60-65de Torje hamlesi maçı osmanlıya getirir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Linkler berbat seyredemiyorum seyrettigim bolumlerde toplasan 20 dakikadir. Webo kanser eder. Hakemin gozu kirpiyor ama dusen fbliye faul alvesin girislerine devam. Bir hava topu vardi rvpye elektrik carpti herhalde temas yokmhop faul. Alper potuk devamli kendini yere atiyor. Son saniyede faul aldi ama bende link gitti goremedim.

Hakemcik duduklemezse fbnin is yas. Ancak kornerden falan yahut kendilerini atip aldiklari serbest vuruslardan. Mustafa hoca neden webo ile baslamis anlamadim belki sirti donuk topu tutar falan diye dusunmustur. Hemen degistirmesi lazim.

Çevrimdışı Samet_

Linkler berbat seyredemiyorum seyrettigim bolumlerde toplasan 20 dakikadir. Webo kanser eder. Hakemin gozu kirpiyor ama dusen fbliye faul alvesin girislerine devam. Bir hava topu vardi rvpye elektrik carpti herhalde temas yokmhop faul. Alper potuk devamli kendini yere atiyor. Son saniyede faul aldi ama bende link gitti goremedim.

Hakemcik duduklemezse fbnin is yas. Ancak kornerden falan yahut kendilerini atip aldiklari serbest vuruslardan. Mustafa hoca neden webo ile baslamis anlamadim belki sirti donuk topu tutar falan diye dusunmustur. Hemen degistirmesi lazim.
O alper insan değil nefret ediyorum o sahtekardan elime verseler bi kaşık suda boğarım onu

Çevrimdışı LuceGel

Osmanlının o müthiş hücum gücünü göremedik Webo aldığı topları arkadaşlarının alamayacağı mesafeye atıyor bildiğin şike yapıyor.Mustafa Reşit Akçay Rusescuyu almazsa 2. yarı  bazı şeyleri netleştirir.İşin hakem boyutu var birde izlemeye devam. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

vitor efendi hamle yaptı mr.akçayda tık yok  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

neden ?
İçerde hakem taraftar bir sekilde alırlar hep olduğu gibi ama deplasmanda zor.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

çok yaslandı osmanlı bu formatta her türlü gol yerler

Çevrimdışı 38life

Osmanlı acilen tempoyu düşürmek için birşeyler yapması lazım. bu şekilde gol kaçınılmaz olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Boşa izliyorsunuz fb rahat alır maçı. Sizde dakikalarınızı kötü futbolla geçirdiğiniz için dövünürsünüz  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cisse557

Lawalin ne oynadığını anlayabilen var mı?

Çevrimdışı cursedofdragon

2.ci yarı geç mi başladı ekmek almaya gittim ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boşa izliyorsunuz fb rahat alır maçı. Sizde dakikalarınızı kötü futbolla geçirdiğiniz için dövünürsünüz  :tabe:

Totem demi şimdiye kadar pek bir şey oynamadılar

Çevrimdışı tangaz

fenerde kimler iğnesini yaptırmış maçtan önce listeyi tff.ye vermişler mi?

Çevrimdışı ALDENYX

bursa maçi bundan beterdi...... vodoooo çapraz bağ...totemleriiiii... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin üzerine gidip akıllı hücum edersen pozisyon bulabiliyorsun.

Osmanlı kapanarak oynamaya devam ederse gol yer o yüzden topu kalesinden mümkün olduğunca uzak tutması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Webo penaltıdan döndü...

Şu Numan'da bir haller var  :alala:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mülkübey

Bu haftaki dopingliler listesini vermis mi fener
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı 38life

hakem 1 buçuk dakika içinde 3 tane katliam yaptı.

Etiketler: