Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1740678 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim turkiyede neden barselona tutuluyor daha cok.
Benden baska valencia taraftari var mi?

Yakinda yukselise Geceriz.
Tam tersi durum söz konusu Türkiye de Real ve Ronaldo daha çok seviliyor :tabe:

Bugüne kadar yapilan büyük katılımlı veya az katılımlı butun anketlerde Ronaldo , Messiye FARK ATTİ.. :super:

Aynı şekilde Barça Real anketlerinde de Real açık ara önde...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Etoyu cirkin diye gondermislerdi geyikleri vardi eskiden.

Angel Di Maria bile efsane sezon geçirmesine rağmen çirkin die yolladılar yerine kolombiyalı çocuğu aldılar madrid yakışıklı topçu oynatır en azından çirkin olmasın der
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Bazı şeyler hiç değişmez!!

Terminatör Affetmezzz :super:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Angel Di Maria bile efsane sezon geçirmesine rağmen çirkin die yolladılar yerine kolombiyalı çocuğu aldılar madrid yakışıklı topçu oynatır en azından çirkin olmasın der
di maria gibi topçunun hası yollanır mı abi kral takımlarını hiç mi hiç sevmem kahrolsun real  :)

:kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Evet adam haklı sonucu herkes biliyor

Çevrimdışı Ogün

Messi>Ronaldo. Barça>Madrid.
ATLETICO MADRID>Barça.

FORZA ATLETI!
FORZA SIMONE!

Çevrimdışı mylife1903

Tangaz geldi. Ben fazla ilgilenmedigim icin real ve barca ile unutmusum tabi tabi di mariayi sutladilar.
Abi real acayip adamlar forma satisina gore futbolcunun ustunu ciziyorlar. Madrid sehir olarak barcadan biraz farkli, baskent ve kralin sehri oldugu hemen hissediliyor. Barca ise toplama bir sehir, zaten ayrilikci herifler hic sevmem, sehir zaten hintli ve afrikali dolu ustune kari gibi futbol oynuyorlar. Guney eyaletlerinde falan kimse sevmez barcayi. Herkesin takimi kendine tabii.

Real mi barca mi sadece iki takim varsa testesteronu yuksek realdir tercihim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

osmanlı bugün en kötü beraberlik alsında kasımpaşa maçını rahat rahat izleyelim

Çevrimdışı mylife1903

Tam tersi durum söz konusu Türkiye de Real ve Ronaldo daha çok seviliyor :tabe:

Bugüne kadar yapilan büyük katılımlı veya az katılımlı butun anketlerde Ronaldo , Messiye FARK ATTİ.. :super:

Aynı şekilde Barça Real anketlerinde de Real açık ara önde...

Iyiymis bu. Ben soyle tvdeki konusmalara falan bakiyorum herkes bir barca hastasi.

Birde butun turkiyede berezilya milli takimi sevdasi vardir. En nefret ettigim milli takimdir, hic sevmem. Almanlar gecirdikce sanki fbye koymus kadar seviniyordum.

Bizim spor yazarlarinin bir de soylee baskili bir berezilya demeleri vardir offf. Bende o yuzden hep beerezilya yazarim.

Çevrimdışı tangaz

Tangaz geldi. Ben fazla ilgilenmedigim icin real ve barca ile unutmusum tabi tabi di mariayi sutladilar.
Abi real acayip adamlar forma satisina gore futbolcunun ustunu ciziyorlar. Madrid sehir olarak barcadan biraz farkli, baskent ve kralin sehri oldugu hemen hissediliyor. Barca ise toplama bir sehir, zaten ayrilikci herifler hic sevmem, sehir zaten hintli ve afrikali dolu ustune kari gibi futbol oynuyorlar. Guney eyaletlerinde falan kimse sevmez barcayi. Herkesin takimi kendine tabii.

Real mi barca mi sadece iki takim varsa testesteronu yuksek realdir tercihim.

küçüktüm o zamanlar bir avrupa maçı vardı B.monchengladbach takımı reali almanyada 5-1 yenmişti almanlarda Uwe Rahn die bir herif vardı ilk maçda madara etmişti reali, sonra rövanşta real 4-0 çakıp turlamıştı hugo sanchez, emilio butragueno, paco llorente, valdano of of offf efsane kadroydu. Forza Real  :super: :super: :super:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mülkübey

Osmanli ecdadina layık bir futbol oynasin. Hakeme dopinge şikeye rağmen yensin feneri  :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağatay

Profilinde ki ADAM BArçaladi :tabe: :icool:

Profilimdeki adamı seviyorum ben takımını değil
ayrıca onun juve deki hali hatırlatırım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Liecester'ın maçı 15:30'da şimdiden yerimizi alalım :icool:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Iyiymis bu. Ben soyle tvdeki konusmalara falan bakiyorum herkes bir barca hastasi.

Birde butun turkiyede berezilya milli takimi sevdasi vardir. En nefret ettigim milli takimdir, hic sevmem. Almanlar gecirdikce sanki fbye koymus kadar seviniyordum.

Bizim spor yazarlarinin bir de soylee baskili bir berezilya demeleri vardir offf. Bende o yuzden hep beerezilya yazarim.
Şuana kadar Turkiyede yapılan anketlerde Messinin kazandığı 1 tane bile anket yok , Ronaldo en az 4 e 5 e katliyor Messiyi anketlerde

Yine Real sempatisi de çok daha fazla Barcaya göre..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kyiv

Akşam Fenerbahçe sıkışırsa Ali Palabıyık basar kırmızıyı o da mı yetmedi çalar penaltıyı. Başakşehir maçında gözünün önünde Başakşehirli oyuncunun Oğuzhana yaptığı kırmızı kartlık hareketi es geçen adamdan ben herşey beklerim. Gördü vermedi bakalım o pozisyonu görmeyen gözler bu akşam Fnerbahçe için neler görecek.

Fenerbahçe adaletli bir ortamda bu akşam kazanamaz ancak öyle bir ortam olmayacağı için kazandırılır.

Çevrimdışı mylife1903

Mactan sonra ermana bakmak lazim bizim ibb macindan sonra cok fena giydirmisti palabiyika.

Başakşehir 3lemiş. Gs iyice avrupa potasından uzaklaşıyo.

Diğer taraftan Osmanlı potaya girebilir, bugün maça asılcaklarını düşünüyorum. kazanırlarsa 42 olucaklar. Kolayca bırakmazlar.

Avrupa potası tam mayhem oldu. Konya-gese-Başakşehir-Akhisar-Osmanlı belki bi umut Kasımpaşa.. İşler kızışıyor.

-Mustafa Kemal Atatürk

Liecester bugün kazanırsa puan farkı 7 olucak. Şampiyon diyebiliriz ondan sonra :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Osmanlı için ümitli değilim açıkçası.
Takım feneri yorabilir ,maç zora da girebilir ama Ahmet Şahin baskı altında saçma bir gol yer gibi geliyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Nisan 2016, 15:54:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bizim turkiyede neden barselona tutuluyor daha cok.
Benden baska valencia taraftari var mi?

Yakinda yukselise Geceriz.

Ben 2000'den beri fena halde Valencia taraftarıyım.

İspanya'nın en iyi takımı. Yerli oyuncuları geliştirmekte üstüne yok ancak yabancı dengesini iyi kuramıyor modern futbola adapte olamadık bir türlü.

Yeni başkan ve stat ile 3-4 yıl içinde şampiyonluk bekliyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

-Mustafa Kemal Atatürk

Liecester gol gol gol şampiyonluk geliyor :halay: :halay: :halay:

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: