Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1729483 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bırak boşver bu moral bozukluğu ile bide gs çakar :D
aynen panpa 1 2 gol daha yesinler daha iyi olur madem elenecekler

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı fore_kazık

Meireles çok fazla muhteşem yüzyıl izlemiş heralde. Çakma Kanuni olmuş :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Fenerbahçe'de kaos çıkacak. Kadro geniş ve 2 kulvara düştü. Gs haftasonu yener feneri. 2-1.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

3 kulvarda devam ederken haliyle konsantrasyonları da tam anlamıyla lig de olmuyordu şimdi sadece lige ağırlık verecekler :)

kimi oynatmasa küsücek :) kadro geniş kulvar 1 :)

Çevrimdışı onurturan

valla bak iyice palazlanacaklar :D
bu ne boyle yenseler palazlanacaklar yenilseler palazlanacaklar...
Hic bi turlu palazlanamiycaklar rahatvolun siz..

Çevrimdışı ZORBEY

Fenerin dewam etmesi iyiydi

fener turu atlasın diyorsanız arim bizim cocuklari 10-10 yapsın hakem macı free birde penaltı versin dicem:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı fore_kazık

Fener bir tane daha atıp turu geçerse şaşırmayın :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

kimi oynatmasa küsücek :) kadro geniş kulvar 1 :)
Bu hem avantaj hem dezavantaj tabi ama ben en azından 1 tur daha devam etmelerini biraz daha hırpalanmalarını istiyordum. Bu daha fazla işimize gelirdi neyse :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan_

Braga'nın kalecisi volkanın bizim ligdeki hallerine nazire yapıyor resmen. Yere yatmalar, oyalanmalar :D

Çevrimdışı can1903

Fener buydu bu olacak. Palazlanamaz. Hakem desteği olmadan deplasmanda maç kazanamazlar.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hem avantaj hem dezavantaj tabi ama ben en azından 1 tur daha devam etmelerini biraz daha hırpalanmalarını istiyordum. Bu daha fazla işimize gelirdi neyse :D

Valla herifler kaostan besleniyo ama dur bakalım :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

kaleci fenere hakettigi gibi davraniyor.. :evillol:

fener ilk 3 ün 1'ni aldı :D  :evillol:

Çevrimdışı Umutcan Kaya

Kaşarlanmış hırtvat hakemlerini istemiyoruz genç hakemler yönetsin

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fore_kazık

Oha 4 oldu :))))

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ZORBEY

nerde kalmıştık 4-1 biter demiştim dimi caylar benden:D:D:D:D:D
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Orhan_

Tam oldu :D. Neyse artık elesinler iyi elensinler kötü yorumlarından çok tadını çıkaralım :D.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Şu 3-1'i bir bozsak diyordu spiker.  :D
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: