Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727915 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı 38life

Fener şimdi hakeme rağmen kazandık UEFA kupasını alacaz harikayiz diye gaza gelecek moral depolayacak. Bu hiç iyi olmadı...

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı Kemal

Fb den neden nefret edilir diye bir ders konsa şu maçın 45 dk lik kısmı verilmesi yeterli , itiraz her pozisyonda insanlara tekme ve dirsek atan Alves hayvanı cirkeflik denince akla gelen caner showman Pereira yeni soparlari Brezilyalı sinemacı potuk , bir tek maymundan bozma sevimsizlik abidesi Allah sevimlilik dagitirken işi gücü olup bu organizasyonu kaçırmış olan volkan sen yok .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi yanındakine al ver yapıyo sadece dedin :evillol:
E oyle zaten arada bir ileriye de oynuyor iste :bandit:

Ona bakarsak Biz sezon basindan beri Necipin topu kapip baslattigi ataklardan 3 Gol bulduk :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUTE

Fener şimdi hakeme rağmen kazandık UEFA kupasını alacaz harikayiz diye gaza gelecek moral depolayacak. Bu hiç iyi olmadı...

Fenerbahce'den biri kırmızı görür 2. yarı orta sahayı kalabalık tutarsa Braga tur atlar. Defansı kötü bugün fenerbahce'nin

Ne fener kadar pisliğini gördüm nede fener kadar ballısını gördüm. Adamlar top oynamadan çeyrek finale çıkacak. Şaka gibi...

Çevrimdışı cursedofdragon

hakeme rağmen kazandık değil hakeme rağmen berabere kaldık dicekler belkide yenilecekler 2-1 :)

Çevrimdışı fore_kazık

lokomotif maçından dönüşte bizimle oynadılar 2. Yarı döküldüler. 1 gol atabilsek çok farklı olacaktı ama olmadı. Hafta sonu ilk yarıyı önde kapatamazlarsa görürüz ne kadar hava attıkları. Mental artı bir yere kadar sahada diri kalan maçı kazanıyor....

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Ne fener kadar pisliğini gördüm nede fener kadar ballısını gördüm. Adamlar top oynamadan çeyrek finale çıkacak. Şaka gibi...

Arkadaşım kusura bakma avrupada bal konusunda kimse sizin elinize su dökemez :))

Çevrimdışı can1903

inşallah ama ben 2-1 diyorum :)
1 gol atsın fener panikler Josef kırmızı görür.

@lonewolf1905 Pazar akşamı bu başlıkta Fener ağlama söylicez insallah  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Derbiye Full moral ile çıkacaklar. Bu hiç iyi olmadı.

Çevrimdışı 38life

hakeme rağmen kazandık değil hakeme rağmen berabere kaldık dicekler belkide yenilecekler 2-1 :)
Kazanmaktan kastim tur atlamak.

Derbiye Full moral ile çıkacaklar. Bu hiç iyi olmadı.

lokomatif'i yenmişlerdi bursa ile berabere kaldılar gözünüzde büyütmeyin bu olayları lig farklı avrupa ligi farklı :)

Çevrimdışı 38life

lokomotif maçından dönüşte bizimle oynadılar 2. Yarı döküldüler. 1 gol atabilsek çok farklı olacaktı ama olmadı. Hafta sonu ilk yarıyı önde kapatamazlarsa görürüz ne kadar hava attıkları. Mental artı bir yere kadar sahada diri kalan maçı kazanıyor....

İnşallah öyle olur. Bi de braga ikinci yarının başında gol bulursa 45 dakika iyi koşturmaca olur.

Çevrimdışı Tolga

çok beklersin senin idda yatar braga 2-1 kazanır  :evillol:
Benim kupon yattı zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Rafa Silva şu ana kadar beklediğimin altında bi' performans ortaya koydu.

Çevrimdışı Viviano

Tiksiniyorum şunlardan. Bidahaki tur Dortmund falan gelse de verse küsküyü. Bu kadar bal yok. Bir de şampiyon olacaklarını sanıyorlar hala.

Arkadaşım kusura bakma avrupada bal konusunda kimse sizin elinize su dökemez :))

Vallah hocam açık olmak gerekirse Avrupa'da iyi olduğumuz dönemlerde söke söke yeniyorduk. Ne hakemle dalaşıyorduk nede bu derece çirkeflik yapıyorduk.

Bunkar top oynamadan gol atıyor , birilerine çarpıp oyuncularının önüne falan düşüyor.

Bizde ise iyi oyun balı getiriyordu

[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 23:19:24 lonewolf1905 ]

1 gol atsın fener panikler Josef kırmızı görür.

@lonewolf1905 Pazar akşamı bu başlıkta Fener ağlama söylicez insallah  :lol:
inşAllah hocam

Çevrimdışı Çağatay

Çeyrek te sarı denizaltılar cikar bunlara
Bakambu dayar 2 tane telaş yapmayın
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ZORBEY

spiker: 2500 fenerbahçe taraftarı tezavratlarıyla braga taraftarını bastırıyor diyor:)))
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı 38life

Bu bragaya n'olmuş?

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ZORBEY

birazdan fener düşmeye başlar oyundan yada kırmızı yer:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Etiketler: