Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1726775 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı solar

Demek ki neymis, Bayern'e karsi 9-0-1e dönüp otobüsü park etmek kendi topuguna sikmakmis.

Çevrimdışı Ogün

Uzatmalara götürmeden halletseydiniz ya şu işi. Alaba, bacakların kırılsın Alaba. :s20:

Çevrimdışı Barış1903

Yazık oldu Juve'ye.. Ayrıca şu Mandzukic nasıl futbolcu olmuş çok merak ediyorum

Çevrimdışı atalay

Allegri'nin, Morata - Mandzukic değişikliği Mandıralı'nın Cardozo - Sefa değişikliği ile yarışır. Tek bir oyuncu bütün oyun şablonunu değiştiriyor bazen. Fişi çeken isimde Allegri'nin olumsuz rapor verdiği Juve'li Coman...

Çevrimdışı mylife1903

Juve deli etti beni. Renklerden oluyor herhalde. Siyah-beyaz ortasi yok verilir mi su Mac ya

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün fener hırpalansın maç önce uzatmalara sonra penaltılara kalsın penaltılarla elesinler dortmund çıksın sonra savunma takımını görelim  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı panic13

bugün fener hırpalansın maç önce uzatmalara sonra penaltılara kalsın penaltılarla elesinler dortmund çıksın sonra savunma takımını görelim  :biggrinking: :biggrinking:

İnşallah :D

İnşallah turu da geçerler :D yarı finale kadar çıksınlar :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı eaglekartal

braga hücumda kısır bir takım görüntüsü verdi,fenerde defansı sağlama alıyor zor gol atar gibi ama atarsada süper olur hele maç uzatmaya gidrrse fizyolojik ve psikolojik olarak bayağa yıpranırlar.

Çevrimdışı atalay

Kante, Fransa Milli takımını seçmiş, yarın çağrılacakmış. Fransa'nın an itibari ile orta sahası Matuidi - Kante - Pogba. Kulübede bekleyenler Kondogbia, Cabaye, Sissoko, Lass, Schneiderlin...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

braga sıkıştırır bir iki tane.. fener değlasmanlarda baya baya kötü top oynuyor...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mart 2016, 14:54:35
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kante, Fransa Milli takımını seçmiş, yarın çağrılacakmış. Fransa'nın an itibari ile orta sahası Matuidi - Kante - Pogba. Kulübede bekleyenler Kondogbia, Cabaye, Sissoko, Lass, Schneiderlin...

Hiçbiri bir Selçuk İnan değil  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Şikeciler çok ballı, çeke çeke en iyi oyuncusunu satmış 2.5 ay resmi maç yapmamış L.Moskova'yı çektiler. İlk maçta 2-0 kazanmalarına rağmen deplasmanda çok zorlandılar hatta rusların attığı 1 gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Braga ise febe medyasının abarttığı kadar iyi bir takım değil, Porto'yu kendi sahalarında 3-1 yendikleri maçın ilk yarısını seyrettim, adamlar 2 pas arka arkaya yapamadılar, tamamen kontra atak futbolu oynuyorlar. Zaten attıkları gollerden birisi büyük defans hatası diğeri Casillas'ın ikramı, son maçta Belenenses'e 3-0 yenildiler. Saraçoğlu'nda şu oyuncuyu beğendim bizim takıma olabilir mi dediğim hiçbir oyuncu gözüme çarpmadı en iyi topçuları Bursa'nın kovduğu Josue anlayın işte. Şöyle sağlam bir takım çıkmadı ki karşılarına, Dortmund çıksa elek olurdular ama dediğim gibi ballılar şimdi de Braga'yı eleyip Basel, Lazio, Sparta Prag gibi zayıf takımları çekerler. Bunlardaki şans bizde olsa uefa'da çoktan final oynamıştık.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı mylife1903

Haftanin dudukleri neden hala aciklanmadi?

Çevrimdışı panic13

Selçuk değil, XELCUK. Adam barca ayarında topçu ve TR'nin en iyisi.

Çevrimdışı atalay

Selçuk değil, XELCUK. Adam barca ayarında topçu ve TR'nin en iyisi.

Demirkol, Tanrıkulu siz misiniz?  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haftanin dudukleri neden hala aciklanmadi?
abi açıklandı tff.org da derbi mete  kalkavan bizim maç hüseyin göçek :)

Çevrimdışı mellfred

Aslında dünkü maçta mandzukicle önde top tutmayı denediler ama juve panik halinde ikinci bölgede 3 top yapamadı. Mandzukic servis konusunda fena da değildi ne ki pogba bile ya ofsaytta kaldı ya ayağına dolaştırdı topu

Çevrimdışı panic13

Demirkol, Tanrıkulu siz misiniz?  :D

Ben onlara şu hareketi çakan Emre Belözoğlu'yum :D

Çevrimdışı Kalyoncu

İddaa derbinin oranlarını değiştirmiş 3.20 3.30 1.70 :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Mehmet Ali, gec mi acikladilar yoksa normal saatinde mi?

Belki aziz amcalarina ulasamamislardir atamalari teyid ettirmek icin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet Ali, gec mi acikladilar yoksa normal saatinde mi?

Belki aziz amcalarina ulasamamislardir atamalari teyid ettirmek icin.
Perşembe açıklanıyor hakemler genelde öğlen 2 30 gibi gördüm ben hakeme güveniyorum adil bir maç yönetir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

medyasından , algıcısına , yöneticisinden , taraftarına bazı fenerlilere tilt oluyorum arkadaş ya braga süpermiş hipermiş sanki realle barcayla oynuyorlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Demistim bizim Maça Huseyin Goceki verirler diye :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: