Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727450 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Bu ülkenin lokomotiv şirketlerinden biri olan Ülker şimdiye kadar fbye $500m vermiş...

Bu bile yeter sanırım neyin nasıl işlediğine dair...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tutacaksan da her alanda kollanan, nasıl olsa şampiyonluk mücadelesinin içerisinde tutulacak, devlet tekelindeki Feneri tutacaksın.

Ama bu sefer kendini satmış olacaksın.
en temizi beşiktaşı tutmak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sampiyon olacağımıza en cok inanlardan biriyim lakin bana oyle geliyor ki bizim butun maclarimizi kazanmamiz gerekiyor aksi takdirde gercekten cok zor olacak Karsimizda her mac hakemle kazanan bir takim var normal bir rakibimiz yok..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sampiyon olacağımıza en cok inanlardan biriyim lakin bana oyle geliyor ki bizim butun maclarimizi kazanmamiz gerekiyor aksi takdirde gercekten cok zor olacak Karsimizda her mac hakemle kazanan bir takim var normal bir rakibimiz yok..
aynen 10 da 10 yapıp 87 puanla şampiyon ol keyfine bak bu sene şampiyon olmamız hayati önem taşıyor

Çevrimdışı RQ7_351903

Aynen öyle şampiyon olursak tarihe geçeriz o derece ben geçen sene laf ediyordum ama yukarıda Allah var bu sene futboldan soğuttular hayır olacağı bir hakem öldürülecek birşey olacak ondan sonra akıllanacaklar, manyak çok bu ülkede olmaz demesin kimse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah belanı versin  ya fırat adam kaç cm dışardan çevirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Lig tv tekrarını bile göstermedi...

Dışarıdan çevirdi bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hasan alinin eli penaltı değil mi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 20:55:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fırat dibine vurdu yalnız bu maç.

Önce korneri görmüyorsun üstüne adam itirazdan sarı kart alıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Sahada Fenerden çok Fenerin galibiyeti için mücadele eden Fırat Aydınus'u tebrik ederim !! :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin puan kaybı yaşayabileceği 3 maç var.

Gs-Konya-Başakşehir. Diğer maçlarda puan kaybı beklemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 20:56:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan bu kadar nefret etmesinin sebebi, şampiyonluğa oynadığı zamanlarda Galatasaray lobisinin Fenerbahçe lobisini bastırması.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fırat ne güzel çat çat sarı veriyor kayserililere

Çevrimdışı sallapati

bu futbolcularda peygamber sabrı var.. nasıl dalmıyorlar bu hakemlere

Çevrimdışı RQ7_351903

Fb'nin puan kaybı yaşayabileceği 3 maç var.

Gs-Konya-Başakşehir. Diğer maçlarda puan kaybı beklemiyorum.
Konya bir kere imkansız, şampiyon olacaklarını bilse Aykut Fener'e buyur sen ol der.

Çevrimdışı onder23

Fırat, bülent yıldırım, cüno, özgür yankaya, hüseyin göçek, alper ulusoy
hangisini sayalım hepsi leş

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş kulübü cem papilaya düdüğü astiramadığı gün bu günleri haketti.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı sallapati

utanmadan 3 dk uzatıyor.. hemen bitsin diye

Çevrimdışı Tolga

Konya bir kere imkansız, şampiyon olacaklarını bilse Aykut Fener'e buyur sen ol der.
Aziz'e olan kızgınlığından dolayı o maça farklı hazırlanır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Ayaklanma gerekiyor. Her Haksızlıktan sonra boş boş konuşuyoruz böyle. Neden sokağa cikmiyoruz? Ortalık karışmasın biz avantajliyiz takımın psikolojisi bozulmasın falan eyvallah da. Nereye gidecek bu. 10da 10 yapabilecek mıyız? Bir suru zor mac var. Şampiyonluk kaçınca ne yapacaz tepki gösterecek mıyız?

Sent from my HTC One using Tapatalk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 20:58:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Oğulcan da Yunanistan'a gitmeyerek bitirmiş kendini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Dr.Zeck

birde fırata besiktaslı diyorlardı dimi :)

Etiketler: