Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1727704 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ayberk

hakem yanlış taktikle oynuyor. yedeği yerine as kaleciyi atmalıydı
Beşiktaş tek, siz hepiniz

haftaya derbi olduğundan fbden kimseyi atamaz
hele hele Kjaer'i hiç atamaz...

İşte tam (Hakaret Yasak)₅

Çevrimdışı sallapati

90da 1-1 olsa şampiyonluğu kaybederler o moralle

Çevrimdışı mülkübey

Hakem tüm Beşiktaşlıların hakkını gasp ediyor . Ben helal etmiyorum.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Umarım 90+3'te ofsayttan gol yerler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hele hele Kjaer'i hiç atamaz...

İşte tam (Hakaret Yasak)₅

Kajer sari karti var , Rakibi indiriyor Frikik + Sari var ama oyun devam ediyor

Kajer Topu eliyle kesiyor , Sari kart + Cift vurus ama hakem sadece Cift vurus veriyor Alenen Atmiyor Atamiyor Kjaeri..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onder23

Ne diye bağırıyor bunlar 3lü çektir lafı mı geçiyor ben mi yanlış anlıyorum

Çevrimdışı Tolga

Kajer Topu eliyle kesiyor , Sari kart + Cift vurus ama hakem sadece Cift vurus veriyor Alenen Atmiyor Atamiyor Kjaeri..
Haftaya derbi var atabilir mi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2016, 20:44:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşim önce insan ile sonra spor ile ilgili. Futbolu, Beşiktaş'ı çok sevdiğim için de onun üzerine uzmanlaşmak hayalim ve idealim oldu hep.

1 sene öncesine kadar. 1 sene önce her şeyi yurtdışında yapma kararı verdim, planladım. Ülkede nefes aldığım, adaletsizliği en basit şeyde futbolda bile bu derece gördüğüm her gün ne kadar doğru karar aldığımı görüyorum.

Aldığımız nefes kara artık bu ülkede. Daha fazla zehirlenmeyeceğim yazıklar olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı goktasoktay

Fener taraftarı maalesef böyle. Kardeşim kadar sevdiğim bir aile dostumuz var. Fbli kendisi. Geçenlerde konu maç olunca fbnin haksızlıklarından bahsettim. Fb maçında volkan sosaya yumruk attı dedim, dediklerine inanamadım! Sosa provoke etmiş de ensesinden tuttuğu için itmiş, o yumruk değilmiş. Bu dostum çok fanatik değildir üstelik. Gerisini siz düşünün

iphone 6 plustan fırlatıldı

Çevrimdışı RQ7_351903

Haftaya derbi olduğu için Fenerli oyuncuların dokunulmazlığı var, kart çıkmıyor hele ki Kjaer'e.

işte diyorum ya hocam bir takım kollanır ama bunlar kadar alenen açık seçik kollananı görmedim...

İşin üzücü tarafı Çakar gibi Galatasaray veya Beşiktaş'a gelince acımasızca hakem eleştirenler fbye gelince sanki hiç birşey olmamış gibi hareket ederler.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı 38life

beklentim aynen bu cnk haketmiyor bu ligin 17 takımı....
Allah belasını versin Türk futbolunun. Alay edilir dalga geçilir hale gelelim. Avrupadan adı bilinen bir futbolcu bile transfer edemez duruma gelelim. Tek isteğim bu. Çünkü dibe vurmadan düzelme ihtimali yok. Hatta dibe vursa bile duzelmez ama en azından (Hakaret Yasak)₅ dünya futbolundaki yeri hakettiği yer olur...

Çevrimdışı EMİR EMRE

İşim önce insan ile sonra spor ile ilgili. Futbolu, Beşiktaş'ı çok sevdiğim için de onun üzerine uzmanlaşmak hayalim ve idealim oldu hep.

1 sene öncesine kadar. 1 sene önce her şeyi yurtdışında yapma kararı verdim, planladım. Ülkede nefes aldığım, adaletsizliği en basit şeyde futbolda bile bu derece gördüğüm her gün ne kadar doğru karar aldığımı görüyorum.

Aldığımız nefes kara artık bu ülkede. Daha fazla zehirlenmeyeceğim yazıklar olsun.

Bu ülkede futbol sevilmez, çok doğru yapmışsın inşallah istediğin kariyer planlamasına ulaşırsın.

Bu ülkede anca Premier League açılır, tvden izlenir.

Haftaya derbi var atabilir mi.
10 kisilik Kayseri maci tek kaleye cevirdi bu kadar Rezalet bir takim bu Fener

Helal olsun Kayseriye yine iyi mucadele ediyorlar..

Çevrimdışı Tolga

Bu ülkede futbol sevilmez, çok doğru yapmışsın inşallah istediğin kariyer planlamasına ulaşırsın.

Bu ülkede anca Premier League açılır, tvden izlenir.
Bu ülkede takım tutmayacaksın sadece yabancı lig maçlarını izleyeceksin aslında.

Takım tuttuğun zaman şu yapılanları görünce insan çıldırıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Türkiye'nin göbeğinde bombalar patlarken futbolun adaletli olmasını beklemek hayalcilik olur

işte diyorum ya hocam bir takım kollanır ama bunlar kadar alenen açık seçik kollananı görmedim...

İşin üzücü tarafı Çakar gibi Galatasaray veya Beşiktaş'a gelince acımasızca hakem eleştirenler fbye gelince sanki hiç birşey olmamış gibi hareket ederler.

Lig , Lig degilki Tiyatro resmen..

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 21:01:14 sallapati ]

Çevrimdışı mülkübey

Her programa her yorumcuya yazmali. fb nin kaç maç penaltı attığını kaç maç eksik rakiple oynadığını .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı EMİR EMRE

10 kisilik Kayseri maci tek kaleye cevirdi bu kadar Rezalet bir takim bu Fener

Helal olsun Kayseriye yine iyi mucadele ediyorlar..

Aynen öyle, Kayseri çok iyi oynuyor bu dakikaları.

Bir de tarih sayfaları bu rezil Fenere gol attıklarını yazarsa, işte adalet derim!

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben de defolup gidecem bu işler böyle devam ederse

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bu ülkede takım tutmayacaksın sadece yabancı lig maçlarını izleyeceksin aslında.

Takım tuttuğun zaman şu yapılanları görünce insan çıldırıyor.

Tutacaksan da her alanda kollanan, nasıl olsa şampiyonluk mücadelesinin içerisinde tutulacak, devlet tekelindeki Feneri tutacaksın.

Ama bu sefer kendini satmış olacaksın.

Etiketler: