Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732330 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı OrhanAker

Atınç sağ içte defansif oyunuyor yada benim gözlerim bozuldu..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

es es maçı 2 2 oldu rodellaga 2 tane gol atmış bugün  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

es es maçı 2 2 oldu rodellaga 2 tane gol atmış bugün  :bandit:
Küme düşmemek için mücadele ediyorsun ve kendi sahanda 2-0 öne geçtiğin bir maçın 2-2 ye gelmesine engel olamıyorsan küme düşersin bu kadar net :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Küme düşmemek için mücadele ediyorsun ve kendi sahanda 2-0 öne geçtiğin bir maçın 2-2 ye gelmesine engel olamıyorsan küme düşersin bu kadar net :)
es es attı 3 2 oldu   :sevinc :sevinc :sevinc :sevinc , 3 3 oldu :s20: :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 13 Mart 2016, 15:12:00 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı solar

Çevrimdışı Kutay

müthiş kavga oldu gerçekten ygs'den çıktıktan sonra iyi geldi bu kaos
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Allah belani versin Akhisar inşallah seneye küme dusersin daha da dogrulamazsin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada dk 19 psg 3 0 yaptı adamlar mart ayında şampiyonluğu garantilediler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bu arada dk 19 psg 3 0 yaptı adamlar mart ayında şampiyonluğu garantilediler  :evillol: :evillol:
Şimdi ben yazıyordum :D

İddaa da handikap vermiştim 1.45 orandan :kop:

Çevrimdışı ekrembaser

Allah belani versin Akhisar inşallah seneye küme dusersin daha da dogrulamazsin.
Kardeşim maç neden uzadı ne kavgası oldu bilgi verebilir misiniz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi ben yazıyordum :D

İddaa da handikap vermiştim 1.45 orandan :kop:
temiz maç bu arada es es maçında kan gövdeyi götürüyor + 12 eklemişler  :D

Çevrimdışı Tolga

temiz maç bu arada es es maçında kan gövdeyi götürüyor + 12 eklemişler  :D
Ne olmuş ki izlemiyorum maçı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nefret ediyorum bu Akhisar denen takımdan. 2 senedir yaptıkları şikeden beter.

Gün yüzü göremeyin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne olmuş ki izlemiyorum maçı.

"Es Es'li Hadzic yerde kalmıştı. Hakem topu Akhisarlı oyuncunun önüne bıraktı, geri vermesi beklenirken golü attılar. "
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

"Es Es'li Hadzic yerde kalmıştı. Hakem topu Akhisarlı oyuncunun önüne bıraktı, geri vermesi beklenirken golü attılar. "
Hadi ya Akhisar gibi bir takımdan bunu beklemezdim.

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi ya Akhisar gibi bir takımdan bunu beklemezdim.

Ben de senden bunu demeni beklemezdim :o_o: :D

Çevrimdışı ALDENYX

top zaten akisarlılardaydı orta alanda top yapiyordular...eses li kendini yere biraktı... topsuz alanda.. hakem topu aynı yerde akısarlılara tekrardan verdi.. :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Tolga

Ben de senden bunu demeni beklemezdim :o_o: :D
Eğer Gs maçları için diyorsan birşey diyemem ama Anadolu takımları ile oynadıkları maçlarda bugüne kadar hiç ahlaksızlığa varacak bir olaya rastlamadım o yüzden böyle söyledim :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eğer Gs maçları için diyorsan birşey diyemem ama Anadolu takımları ile oynadıkları maçlarda bugüne kadar hiç ahlaksızlığa varacak bir olaya rastlamadım o yüzden böyle söyledim :)

Sırf GS maçları olsa neyse..

Geliyolar bi de bize aslan kesiliyolar.. Stoper-Kaleci performansları çok değişken renklilerle bize :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Sırf GS maçları olsa neyse..

Geliyolar bi de bize aslan kesiliyolar.. Stoper-Kaleci performansları çok değişken renklilerle bize :)
O konuda haklısın ama böyle birçok takım var bize karşı aslan kesilen her neyse sonuç olarak hiç etik bir hareket olmamış.

Birazdan Gs maçı başlayacak az da Gençlerbirliği'ni seyredelim de kendimize gelelim :D 2-1 alırlar diye düşünüyorum iddaa da direk verdim.

Çevrimdışı solar

2-3 dakika boyunca rakip ceza sahasi icinde bulunan Buffin ve 90 +10'da ona kaleye dön diye bagiran Samet Aybaba, direkden dönen top, oturdugum yerden terledim izlerken uzatmalari.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O konuda haklısın ama böyle birçok takım var bize karşı aslan kesilen her neyse sonuç olarak hiç etik bir hareket olmamış.

Birazdan Gs maçı başlayacak az da Gençlerbirliği'ni seyredelim de kendimize gelelim :D 2-1 alırlar diye düşünüyorum iddaa da direk verdim.

:evillol: :evillol:

Etiketler: