Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734866 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2016, 02:43:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray 1.5 milyar borç açıklamış. Alacak ise 500 milyon :D

Öyle ki, bu takım maksimum gelire ulaştığında bütçesi 600 milyon oluyor. Kaldı ki gelirlerin de çoğunun temlikli olduğunu biliyoruz bazıları 2022'ye kadar.

Yani bize şunları söylüyor olabilirler.

1 - Bu sene alacağımız hiçbir şeyi almadık :D

2 - Biz alacak demişken 5 yıllık alacakları bile devreye katıyoruz. Yani bütün sponsorluk anlaşmalarını. Ama o 5 yıllık giderlerimizi de borç hanesine yazmıyoruz :D

Çıkarınca da borcumuz 1 milyar kalıyor  :evillol:

Tam 611 milyon dolar teminat vermiş Galatasaray.
Ama borç 1 milyar, yersen.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 02:46:19 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Öyle ki, bu takım maksimum gelire ulaştığında bütçesi 600 milyon oluyor. Kaldı ki gelirlerin de çoğunun temlikli olduğunu biliyoruz bazıları 2022'ye kadar.

2 - Biz alacak demişken 5 yıllık alacakları bile devreye katıyoruz. Yani bütün sponsorluk anlaşmalarını. Ama o 5 yıllık giderlerimizi de borç hanesine yazmıyoruz :D

Takimin ici Haziran ayinda bosalir. Musleraya coksek oh mis :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Takimin ici Haziran ayinda bosalir. Musleraya coksek oh mis :D
ortalığı karıştırma ospinaya çökeceğiz

Çevrimdışı Kuntz

bugün fener yenilir rez alın :D  :evillol:

Braga dirençli takım. Ara ara maçlarını izliyorum. Porto ile oynadıkları maçı da izledim. Deli'nin Gençlerbirliğinin daha yaratıcı haline benzetiyorum. Fenere ters gelecekler bence de. Beraberlik olası sonuç gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı MUSTAFA_

berabere

Turu atlayabilmesi için mutlaka kazanması gereken bir maç için saraçoğluna dönsünler yeter  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

Turu atlayabilmesi için mutlaka kazanması gereken bir maç için saraçoğluna dönsünler yeter  :evillol:

Mac kadikoyde degil mi, oo iyi iyi yorulsunlar gucten dussunler ki Kayseri acimasin :D

Mac kadikoyde degil mi, oo iyi iyi yorulsunlar gucten dussunler ki Kayseri acimasin :D

sakat olsun bol bol kjaer,gökhan sakatlansılar kjaer sezonu kapatsın :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

sakat olsun bol bol kjaer,gökhan sakatlansılar kjaer sezonu kapatsın :D

Ucaklari rotar yapsin stadi seller gotursun amin :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ucaklari rotar yapsin stadi seller gotursun amin :D
evlerine ateşler salsın bir şey olmasına imkan vermesin

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar lutfen yahu kimse sakatlanmasin, onlardan da bizden de. Ben esit sartlar altinda takimimin maksimumunu gormek isterim hep. Gucsuz fb ile yarismak bana keyif vermez. Yonetim derseniz tamam. Futbolcularindan cok kil kaptiklarim var mesela alper ve volkan ama yaZiktir. Kimsenin ahini almayalim.

Ciksinlar kayseri macina gs macina bakalim neler yapabiliyorlar.

en az 3 sakat versinler bu akşam 1 tanesi sezonu kapatsın :D Amin :D

Çevrimdışı Ogün

Arkadaslar lutfen yahu kimse sakatlanmasin, onlardan da bizden de. Ben esit sartlar altinda takimimin maksimumunu gormek isterim hep. Gucsuz fb ile yarismak bana keyif vermez. Yonetim derseniz tamam. Futbolcularindan cok kil kaptiklarim var mesela alper ve volkan ama yaZiktir. Kimsenin ahini almayalim.

Ciksinlar kayseri macina gs macina bakalim neler yapabiliyorlar.
:claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

O bedduayı arttırmışız  :evillol: En kötüsü ayı, gökhan , topal sakatlansın. Sezonu kapatsın  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

gökhan,nani yok :D diego cezalı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Caner, Alves, Kjaer, Şener, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Volkan Şen, Alper, Van Persie.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O bedduayı arttırmışız  :evillol: En kötüsü ayı, gökhan , topal sakatlansın. Sezonu kapatsın  :evillol:
acımam
gökhan,nani yok :D diego cezalı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i: Volkan, Caner, Alves, Kjaer, Şener, Mehmet Topal, Josef, Ozan, Volkan Şen, Alper, Van Persie.
pozisyon sıkıntısı yaşayacaklar braga hırpalayacaklar

Çevrimdışı MUTE

Fener ilk 15 dakikada gol bulursa 3-0 falan biter yoksa Fener 60'dan sonra oyundan düsüyor ama gol atınca coskulu oynuyorlar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener ilk 15 dakikada gol bulursa 3-0 falan biter yoksa Fener 60'dan sonra oyundan düsüyor ama gol atınca coskulu oynuyorlar

Akhisar değil bu yalnız, yavaş..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Bugün emre bol denen pislik herif radyoda yine kendinden emin bize sallayıp durdu . Bu pis heriflerin Beşiktaşı küçümsediklerini duydukça diyorum ki   , şişirilmiş koca bir balon fener büyük patlasın  , sakatlıktan maçlarda sahaya 11 süremesinler ,  sürünsünler   :iblush:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

3-0 değildir 10-0 dır o.

Çevrimdışı OrhanAker

Ne güzel haberler bunlar

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

avrupanın patronuna bak :D  :evillol:
Nasıl yalayacaklarini şaşırdılar..

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: