Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1737486 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı melyet

bizim kaderimiz sanırım rodolfonun  sakatlığı ersanın satılması ile çizildi birde bunların üstüne ertelenen maçlar derken kafaca bittik ..inşallah toparlarız
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Yarın Eskişehir'i dağıtmamız lazım moral lazım camiaya acilen.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet kardeşim ayrıca bizim lig için konuşuyorum ön tarafı iyi olan bu ligi götürür futbolcular oturacak konuşacak ayağa kalkacaklar bize beklerimizi stoperlermizi konuşturtmayacaklar aslında yarın takım ne istediğini bize gösterecek o Zaman herkes istediğini konuşsun ama fener kazandıktan sonra takıma sallamasına gerek yok kimsenin
Valla abi bizim taraftar takima furtbolcuya sallamaya bayılıyor bir macla Yerin dibine sokup bir macla da göklere çıkarıyor

Quaresma ve Boykoya en basindan beri sahip ciktim halada çıkıyorum

Hayati boyunca ilk kez Ulkesinin disina çıkmış geldiginden beri kulubeden cikmayip birden bire pimi çekilmiş el bombasi gibi 2 kupa macinda hic tanimadigi stopelerin arkasina kondu e haliylede kotu maclar cikardi ama bizim taraftar bu yedigi Gollerden sonra Tolgadan bile daha kotu kaleci ilan etti Boyko yu :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Valla abi bizim taraftar takima furtbolcuya sallamaya bayılıyor bir macla Yerin dibine sokup bir macla da göklere çıkarıyor

Quaresma ve Boykoya en basindan beri sahip ciktim halada çıkıyorum

Hayati boyunca ilk kez Ulkesinin disina çıkmış geldiginden beri kulubeden cikmayip birden bire pimi çekilmiş el bombasi gibi 2 kupa macinda hic tanimadigi stopelerin arkasina kondu e haliylede kotu maclar cikardi ama bizim taraftar bu yedigi Gollerden sonra Tolgadan bile daha kotu kaleci ilan etti Boyko yu :kop:
Quaresma konusunda yanındayım kesinlikle ama boyko olmadı be kardeşim maalesef

Çevrimdışı 38life

bir seri gerekiyor ona katılıyorum fenerinde işi kolay değil ama  şimdiye kadar kurtardı bakarsın 2 maç üst üste puan kaybı olur karamsar olacak bir şey yok

Bu sürpriz olur. Akhisar deplasmaninda puan kaybetmeyen takım hiçbir maçta puan kaybetmese normaldir. Kaybederse sürpriz olur. Yanı umutlarimiz olasıydı artık olası değil. Sadece tek maç için konuşuyorum. Fener bu şekilde maç kaybetmez. Ne oluyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama bir şekilde kazanıyorlar. 23 haftadır olan sey böyle de devam eder. Ha devam etmeme ihtimali var elbet. Ama sadece bir ihtimal var.

Çevrimdışı 38life

Şöyle açıklayım bugün fener kazandı diye yönetim konuşulursa ne yapacaktı yönetim bunu anlamadım biz kazandığımız sürece Fener'in kazanması bizi ilgilendirmiyor sen bunun neresini anlamadın

Yonetimle ne alakası var bu işin ? Ben yönetimi en çok destekleyenlerden biriyim. Yönetim nerden çıktı ?

Ligin 1.ci haftasında da söyleyelim ozaman bunu. Fener hiç maç kaybetmese bile biz bütün maçları kazandık mi 6 puan farkla şampiyon oluruz diyelim. Bu teoriden ibaret. Gerçek hayata dönün. Olmayacak işlerden bahsetmeyin. Fener de puan kaybedecek biz de kaybedicez ama şu görüntüye bakarsak fener cok az puan kaybedecek.

Çevrimdışı 38life

Rodolfo nun değil de kjaer in bağları kopsaydı biz şampiyonduk ama piyango bize vurdu yapacak bir şey yok
Tamamen bu kadar net olmasa da çok çok çok büyük oranda etkili. Buyuzden şampiyon olacak takımın 15 tane taş gibi futbolcusu 9 tane de yedek kalmayı kadroya girememeyi dert etmeyecek kalibrede eli yüzü düzgün futbolcusu olmak zorunda. Bizim takım resmen CANLI BOMBA KULÜBÜ

Bu sürpriz olur. Akhisar deplasmaninda puan kaybetmeyen takım hiçbir maçta puan kaybetmese normaldir. Kaybederse sürpriz olur. Yanı umutlarimiz olasıydı artık olası değil. Sadece tek maç için konuşuyorum. Fener bu şekilde maç kaybetmez. Ne oluyor nasıl oluyor hiç bilmiyorum ama bir şekilde kazanıyorlar. 23 haftadır olan sey böyle de devam eder. Ha devam etmeme ihtimali var elbet. Ama sadece bir ihtimal var.
Fb nin zorlanacağı maclar var

Basaksehir

Gs

Ts

Aykut yatmazsa Konya

Ve Deli Ibo :tabe:

Eger Umut varsa ki var o umudun pesinden giderim :busted_cop:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Önümüzdeki 8 haftanın 7 sinde fenerden önce oynuyoruz eger önümüzdeki 3 macı kayıpsız atlatırsak fener cıkacagı her mac bizden 4 puan geride olacak buda onları strese sokar diye düsünüyorum.

Quaresma konusunda yanındayım kesinlikle ama boyko olmadı be kardeşim maalesef
Olacak olacak :tabe:

Oda alisacak.

Çevrimdışı ekrembaser

Yonetimle ne alakası var bu işin ? Ben yönetimi en çok destekleyenlerden biriyim. Yönetim nerden çıktı ?

Ligin 1.ci haftasında da söyleyelim ozaman bunu. Fener hiç maç kaybetmese bile biz bütün maçları kazandık mi 6 puan farkla şampiyon oluruz diyelim. Bu teoriden ibaret. Gerçek hayata dönün. Olmayacak işlerden bahsetmeyin. Fener de puan kaybedecek biz de kaybedicez ama şu görüntüye bakarsak fener cok az puan kaybedecek.
Orda arkadaş Akhisar fener maçının üstünden Fikret orman stadı konuşur diye msj attı bende fb Akhisar maçının yönetimle ne alakası var dedim alıntı da yapmıştım orda mute40 diye bi arkadaş yazmıştı. Ona cevap olarak yazdım ve fb Akhisar maçı biz kaybetmediğimiz sürece benim için önemsiz bi maç olarak kalmaya devam edecektir

Çevrimdışı 38life

aykut hoca karakter olarak düzgün bir insan. aziz'i sevmez ve 40000 kenya taraftarı önünde buna cüret edemez
Kenya taraftarı :D istemsizce güldüm :)

Çevrimdışı MUTE

Birtane daha trollcü çıkmış adı MUTE :)

Alttan bize çalışıyor neymiş biz rize,ts deplasmanında napıcakmışız :) kesin puan kaybı yapıcakmışız fener 12 de 12 yapıcakmış :)

Biri şu arkadaşa söylesin fb'nin gs,ts deplasmanı olduğunu konya deplasmanı olduğunu birisi söylesin :)

Trollcüler.

Ben Fener 12'de 12 mi yapacak dedim. Lafı nereden anlıyorsun. Bana trolcü diyen isine baksın.

Çevrimdışı Çağatay

aykut hoca karakter olarak düzgün bir insan. aziz'i sevmez ve 40000 kenya taraftarı önünde buna cüret edemez

40.000 Kenyalı azizi yer yer  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUTE

Allah allah Fenerbahçe maç kazandı diye olumsuz havalara girilmiş burda. Ne zamandır elin galibiyetlerinr bakarak umutsuzluğa düşer oldunuz siz?

Kendinize gelin bu takım tüm maçlarını kazanırsa şampiyon oluyor. Algı yönetimi yapmayın burda. Takımınıza inanın güvenin biraz be!

Ayıp size. Çok yazık..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz 3 senedir umutsuzluğa düşmüşüz yeni değil ki :)

Çevrimdışı 38life

Fb nin zorlanacağı maclar var

Basaksehir

Gs

Ts

Aykut yatmazsa Konya

Ve Deli Ibo :tabe:

Eger Umut varsa ki var o umudun pesinden giderim :busted_cop:
Akhisar da zorlanacağı maçlardan biriydi. Benim umudumu tüketen şey Fenerin ne yapıp edip zor maçları kazanması. Ne yaptıkları nasıl kazandıkları belli değil. Ama kazanıyorlar. Bu beni mahvediyor.

Çevrimdışı 38life

Önümüzdeki 8 haftanın 7 sinde fenerden önce oynuyoruz eger önümüzdeki 3 macı kayıpsız atlatırsak fener cıkacagı her mac bizden 4 puan geride olacak buda onları strese sokar diye düsünüyorum.
Bak bunu söylediğin iyi oldu. İnşallah trabzon maçına kadar kayıpsız gideriz de bu dediğin durum olusur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akhisar da zorlanacağı maçlardan biriydi. Benim umudumu tüketen şey Fenerin ne yapıp edip zor maçları kazanması. Ne yaptıkları nasıl kazandıkları belli değil. Ama kazanıyorlar. Bu beni mahvediyor.
benide deli ediyor bu durum

Çevrimdışı Tolga

Fb ortalama 70-75 puan toplayabiliyor. Yani iyi de oynasalar kötü de oynasalar bu puanı bir şekilde yakalıyorlar.

Haliyle de genelde ilk 2 de bitiriyorlar ligi. O yüzden sezon başlarken de Fb yine 70 küsür puan toplar demiştim ve öyle de olacak gibi.

Asıl mesele bizim ne yapacağımız. Biz kendi işimizi yapalım yani maçlarımızı kazanıp seri yapmaya başlayalım gerisini sonra düşünürüz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bu durum hepimizin canini sikiyor ama Antalya macinda oldugu gibi bir yerde yine patlarlar

Suan icin bitmis birsey yok biz isimize bakalim :ok:

Fb macinda alacagimiz bir beraberlik bile bizi cok rahatlatacakti hem de psikolojik avantajda bize gececekti böylece suan da üzerimizde olan bu karamsarlik havasida olmayacaktı

Ah marcelo ah 10 cm daha saga vuraydin su kafayi..

Çevrimdışı trojan

Yok. Bazen burada bir şeyler karalıyorum.
bir blog açsan takip edilir be 😃

Çevrimdışı bjkferhat

Gs belirleyecek işte.
Tabi biz kaybetmezsek.Ts'dan hiç umutlu değilim berbat bir halleri var

Çevrimdışı MrtBlgc

Şuan 5 puan gerideyiz diye bir çok kişide böyle olumsuz bir ruh hali var.  Eksik maçımıza kadar olan periyodu kayıpsız tamamlayıp bir de TSyi yenip 1 puan öne geçersek bu sefer şampiyon olacak bu takım diye yazmaya başlayacaksınız. Ne uçmanın ne de böyle olumsuz bir moda girmenin anlamı yok. Fb öyle ahım şahım top oynamıyor.  Şu iki top yapamayan Akhisar'a karşı bile doğru dürüst pozisyona giremediler. Onun için bu takıma güvenmekte fayda var diye düşünüyorum.  Yarın Eskişehir maçını alnımızın akıyla geçelim sonra maç maç bakarız. 

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: