Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1739974 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

O degil de adamlarin pikselleri super, sene sonuna kadar Her mac goruruz bu pikselleri.

Ayrica kareografi midir nedir biraz calissin bunlar o gs yazini okuyamadim karsi tribunde AMA maci birakip, stadi terkedip sonra geri gelme kareografisimiydi neydi cok guzel yaptilar.

Çevrimdışı Tolga

Gs'yi ilk 4 te tutma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mülkübey

Hırsızlar hakemle mhk federasyon  kol kola gs avrupa hakkı alıp 1 sene az ceza ceksin diye , hak yemekte sınır tanimiyorlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

Fb de Gökhan ilk 11 de yok. Stoperde Kadlec var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fb de Gökhan ilk 11 de yok. Stoperde Kadlec var.

Hasan Ali de oynuyor galiba, takım savunması bocalayacak gibi zemin de kötü olursa işler daha bi güzelleşir.

Çevrimdışı LuceGel

Umut Bulutta utanma duygusu kalmamış sürekli kendini atıyor.Maçın berabere bitmesi  iyi oldu iki takımında fenerle maçı var başakşehir yense baya rahatlıyordu.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tolga

Hasan Ali de oynuyor galiba, takım savunması bocalayacak gibi zemin de kötü olursa işler daha bi güzelleşir.
Evet o da oynuyor.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 18:08:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akhisar 5 gol yemiş sadece evinde. Golsüz beraberlik çıksa çok güzel olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 18:08:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 'TaNeR'

Millet bu Arda'da ne bulur anlamadım, bence çok şişirilmiş (overrated)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Akhisar 5 gol yemiş sadece evinde. Golsüz beraberlik çıksa çok güzel olacak.

Çağrı Hocam yürek dayanmaz deme öyle :D

Hele hakem baktı madem gol yok maçta aksiyon olsun diye çalar penaltıyı fenere.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

aha Q17 hareketi yaparken sakatlandı
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı LuceGel

Rıdvan çok kızgın penaltıya Umut ilerde pişman olur filan diyor ben onun neye kızdığını biliyorum Başakşehir rahatlayamadı,neyse Muğdata 1 gol yazmanızı rica ediyorum  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Arda çok düz oynuyor, araya kaçan adamları hiç görmüyor. Daha alışamamış barçanın oyununa.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Millet bu Arda'da ne bulur anlamadım, bence çok şişirilmiş (overrated)

Arda iyi oyuncu da,

Real Madrid'e giden Altıntop gibi olacak bu gidişle.. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rıdvan çok kızgın penaltıya Umut ilerde pişman olur filan diyor ben onun neye kızdığını biliyorum Başakşehir rahatlayamadı,neyse Muğdata 1 gol yazmanızı rica ediyorum  :icool:
abi muğdat gs maçında gole giderken durmuştu fenere de aynısını yapmasın

Çevrimdışı Tolga

Fb normalde de çok fazla pas yapan bir takım değil bozuk zeminde hiç pas yapamaz. Sürekli kenarlardan orta yapıp gol aramaya çalışacaklardır.

Douglao oynasaydı tüm hava toplarını alırdı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener kazanırsa yine bir duran toptan kazanır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALDENYX

özgür yankaya...düdüğü gerçekten asılması gerek fahiş bir hakemdir..bir çok hakem kötü olduğu için eleştirmiyorum ama bu hadsizdir...
2-3 yıl önce gs- gençlerbirliği maçı, drogba ikili mücadelede... top dışarı çıkıyo, gs liler korner beklerken o da ne özgür yankaya penaltı... Gecen yıl gs li oyuncu burak kafa vuruşuna çıkıyor buraktan önce özgür yankaya bilinç altından kafasını uzatıyor gol için.. Bugün 3 kişi koşuyor, öncelik aldıkları için doğal olarak rakibi kapatıyor ( mesela top auta çıkması için her defans bunu yapar) o da ne penaltı...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2016, 18:26:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Hic sevmiyorum ardayi. Bana cok agir bir futbolcuymus gibi geliyor. Ayrica hangi sezondu hatirlamiyorum bizim bir macimizda kendini atip penalti kazandirmisti gsye. Olse uzulmem. Hatta yakaladigim maclarda kendisine devamli kufur ederim tribunden, salak salak turkce kufur edeni arar. En son milli macta yakalamistim hem buna hem burak yilmaza...

Ama adami barcelona transfer ediyorsa vardir bir bildikleri. Ispanyada da saygi duyulan bir futbolcudur. Valenciada, barselonada, madridde severler bunu. Simdilerde madridde nefret ediyorlardir herhalde.

Begenene, neden, diye sormam. Ben begenmiyorum ardayi. Onyargiliyim

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı mylife1903

özgür yankaya...düdüğü gerçekten asılması gerek fahiş bir hakemdir..bir çok hakem kötü olduğu için eleştirmiyorum ama bu hadsizdir...
2-3 yıl önce gs- gençlerbirliği maçı, drogba ikili mücadelede... top dışarı çıkıyo, gs liler korner beklerken o da ne özgür yankaya penaltı... Gecen yıl gs li oyuncu burak kafa vuruşuna çıkıyor buraktan önce özgür yankaya bilinç altından kafasını uzatıyor gol için.. Bugün 3 kişi koşuyor, öncelik aldıkları için doğal olarak rakibi kapatıyor ( mesela top auta çıkması için her defans bunu yapar) o da ne penaltı...

Sadece gs degil obur sarilarin maclarina da bakilmali. Kolu, bacagi baska oynuyor bu hakemin.
Fahis degil fahise hatalar yapiyor, fahise

Etiketler: