Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743126 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

akhisar-fb maçına hüseyin göçek'i vermişler :D  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

akhisar-fb maçına hüseyin göçek'i vermişler :D  :evillol:
Geçmiş olsun fener gol atamazsa  penaltı çalar zorla attırır bu hafta tam rezalet atamalar

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmiş olsun fener gol atamazsa  penaltı çalar zorla attırır bu hafta tam rezalet atamalar

hüseyin göçek gs'li yalnız :)

Çevrimdışı Kalyoncu

hüseyin göçek gs'li yalnız :)
Daha önce yönettiği fener maçlarına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi :)

Daha önce yönettiği fener maçlarına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi :)

Biz maçlarımızı kazanmaya bakalım Türkiyemizde futbol böyle malasef hakemin maçı fenere vereceğini biliyoruz açık açık yapılıcak şeyleri biliyoruz birşey yapamıyoruz biz maçımızı kazanalım ipler bizim elimizde :)

bu fenere gelince 2 tribün kapatılıyor bize gelince 4 tribün neden ?

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Tolunay Kafkas istifa etmiş.

fb kayserispor maçı için ayar yapıyorlar yine.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolunay Kafkas istifa etmiş.
kötü olmuş feneri zorlayacak takımların başında geliyordu kötü olmuş
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2016, 18:28:10 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Vay arkadas Tolunay da mi istifa etti..

Çevrimdışı Kalyoncu

kötü olmuş feneri zorlayacaklar takımların başında geliyordu kötü olmuş
Kayseri ligin dibinde gözükebilir ama bende içerde feneri zorlayacak iki takım gençler ve Kayseri diyordum kötü oldu bu bak geriye tek gençler kalıyo gerisini rahat kazanır fener

Çevrimdışı denilanz

FB artık içeride puan kaybetmez. Belki Osmanlıspor bir sürpriz yapabilir ama o da zor.

Çevrimdışı EMİR EMRE

FB artık içeride puan kaybetmez. Belki Osmanlıspor bir sürpriz yapabilir ama o da zor.

gençlerbirliğini yabana atma :)

Başkanları ilhan cav cav hasta gs'li teknik trektorlu hasta Beşiktaş'lı kim demiş fener düzülmez babanız ibrahim üzülmez :D  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Biz de içeride puan kaybetmeyiz bu yüzden de şampiyonu deplasman maçları belirleyecek ki bu açıdan bakarsak da biz daha avantajlıyız :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Biz de içeride puan kaybetmeyiz bu yüzden de şampiyonu deplasman maçları belirleyecek ki bu açıdan bakarsak da biz daha avantajlıyız :)

@Tolga hala böyle düşünmemiz ve bu maçın kaza olduğuna dair umut ver, çok aranıyorum..

Çevrimdışı Tolga

@Tolga hala böyle düşünmemiz ve bu maçın kaza olduğuna dair umut ver, çok aranıyorum..
Geçen sezon son haftalara kadar gerçekten şampiyon olacağımıza pek inanmıyordum ama bu yıl hala inanıyorum.

Yeter ki sezon başındaki o hırslı yapımıza geri dönelim. Sonuçlar kendiliğinden gelecektir zaten @EMİR EMRE

Çevrimdışı EMİR EMRE

Geçen sezon son haftalara kadar gerçekten şampiyon olacağımıza pek inanmıyordum ama bu yıl hala inanıyorum.

Yeter ki sezon başındaki o hırslı yapımıza geri dönelim. Sonuçlar kendiliğinden gelecektir zaten @EMİR EMRE

İnanmalıyız da.

Ama son 4 maçta 2 gol atabildik, Gomez, Oğuzhan, Atiba, Sosa inanılmaz kötü oynadı bu 4 maçlık periyotta. Umarım toparlanır ve seri galibiyetlerle hedefe ulaşırız.

Çevrimdışı mellfred

rayo-barca maçının 80.dakikları oynanıyor şu sıra. rayo son değişikliğinde de almadı aras'ı  :akuma:

Çevrimdışı underworld

rayo-barca maçının 80.dakikları oynanıyor şu sıra. rayo son değişikliğinde de almadı aras'ı  :akuma:
Arasta yetenekli ama cok bencil bir oyuncu.
Bizim sisteme uymayacak adamlari toplayıp getiriyoruz.

Ahh Kalinic nerelerdesin  be...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yarınki Tottenhan-Arsenal maçı çok güzel olucak çook.. Mutlaka izlenmeli..

Olası bir beraberlik ardından da Liecester'ın galibiyeti bal kaymak olur.. Önümüz açık Halkın Takımı Liecester :icool:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akhisar hocası douglao ve samiyi oynatmayacakmış rotasyona gidecekmiş şaka mı bu ya fener maçında rotasyona mı gidilir :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

akhisar hocası douglao ve samiyi oynatmayacakmış rotasyona gidecekmiş şaka mı bu ya fener maçında rotasyona mı gidilir :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
akhisarın gs'ye yattığını bilmeyen yok ama fenerede yatıcaklar demek ki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akhisarın gs'ye yattığını bilmeyen yok ama fenerede yatıcaklar demek ki.
gs'ye yıllardır yatardı onu geçtim ama adilik resmen bu midem bulanıyor türkiye'de futboldan, genel yaşantısına kadar hiçbir yeri temiz ve adil değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hamitin bu sefer de bileği kırlmış  :biggrinking: :biggrinking:

Etiketler: