Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743528 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

akhisar fena top oynamıyor fener takılacak Manisa da  :tabe:

alves,caner de yok :D  :evillol:

bu gs fenere kök söktürür toki arenada :D

6-7 defans ile oynamaktan adamlar hücum yapmayı özlemişler :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 18:41:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İkisi de Fener'i yense çok rahatlarız. Beraberlik de değil umarım yenerler 7 puan fark ile gireriz son 7 haftaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İkisi de Fener'i yense çok rahatlarız. Beraberlik de değil umarım yenerler 7 puan fark ile gireriz son 7 haftaya.

akhisar maçında hakem etki etmezse akhisar yener gs'de en kötü beraberlik alabilir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Akhisar bize karşı böyle oynasa şuan maç 4-0 dı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Umut'un vuruşunu özel olarak incelemek lazım. Bu adamı kim futbolcu yaptı, kim forvete koydu yahu? Rezil.

aldırma cimbom aldırma :D  :evillol:

Tam hırsızlar ya :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aldırma cimbom aldırma :D  :evillol:

Tam hırsızlar ya :D
bu 2.ci oldu  :D :D her şeyi çalıntı adamların

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beraberlik bile mükemmel olur 2 maçta 4 puan kaybetmeleri güzel olur ts'den de umutluyum can havliyle tüm güçlerini sahaya yansıtacaklardır

Çevrimdışı mylife1903

Mac baslamis. Bakayim maca.

Eyyy uefa yetmez AMA evet, diyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mac baslamis. Bakayim maca.

Eyyy uefa yetmez AMA evet, diyorum.
abi sibiryadan nasıl takip ediyorsun maçları ?  :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

(Küfür Yasak)₆:
Fenerbahçe Kulübü, Akhisar Belediyespor ile Manisa Atatürk Stadı’nda oynayacağı maçın stadının değiştirilmesini için TFF’ye sözlü başvuruda bulundu.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Acik kanal icin 2mlik anten var. turksatin bazi kanallarini cekiyor. Ruzgar yoksa, kar yoksa, sis yoksa trt ve atv grubunu cekiyor. Licktvnin uydusu uzak buradaki baltalar goremedi uyduyu. Ben zaten cok anlamam bu uydu islerinden ipadden takip etmeye calisiyorum bazen izleniyor.

Kupa maclari benim icin cok ozel. Acik kanaldan tvden yilda 3-4 kere izleme firsatim oluyor besiktasimi.

O carvalhal zamani boluspor muydu neydi elendigimizde bu fb macindan daha cok sinirlenmistim.

(Küfür Yasak)₆:
Fenerbahçe Kulübü, Akhisar Belediyespor ile Manisa Atatürk Stadı’nda oynayacağı maçın stadının değiştirilmesini için TFF’ye sözlü başvuruda bulundu.

çimi değişti ya daha ne istiyorlarmış ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

(Küfür Yasak)₆:

herhangi bir şey çıkmaz Manisa da oynanır.

Çevrimdışı Ogün

(Küfür Yasak)₆:
Yüzsüzlüğün bu kadarı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

(Küfür Yasak)₆:

Ulan ne pis bir camia oldu bu fb. Yazik. "Sozlu" ne demek yahu

Bu aziz yildirim resmen utanc verici bir insan. Fb camiasina hic yakismiyor. Adam resmen fb camiasinin genlerini degistirdi, hic tasvip etmeyen bir cok fbli var akliselim.
Yuhh

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Sneijder komik ya. Yazik kimin futbolcusuysa. Millet neleri kaciriyor biz olcaya kiziyoruz.

Yalniz hakem super. Denayer adami itiyor devam. Muslera bodosloma girdi adama faul aldi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

%100 kaçtı akhisar inşallah fenere de böyle oynar

Çevrimdışı 'TaNeR'

çimi değişti ya daha ne istiyorlarmış ?

Hocam güya zemin kötüymüş... bir hinlik var yine ya bekleyelim görelim...

Haberin linki:
http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/03/02/fenerbahceden-tffye-basvuru-2-473221/
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu nasıl kaçar ya adam durdu resmen şaka mı bu

Çevrimdışı raichu

Etiketler: