Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1744012 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı OrhanAker

Burak Yılmaz'ın Çin'e transferiyle 2 Milyon €'luk alacağını isteyen Trabzonspor'dan, Galatasaray'a "Bir hafta içerisinde parayı hesabımızda görmek istiyoruz."

Muharrem USTA

Vurun vurun ölmediler daha :D  :evillol:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

gs gerçekten çok iyi yırtmış görünüyor. çok şanslılar.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

1 yıl ceza az görünse bile Galatasaray'a etkisi çok büyük olur. Yıllardır ŞL gelirini tek başlarına kazanıyorlar, sadece o kalemi çıkarınca bile yıllık gelirlerinde 30-40 milyon Euro azalma olacak. Zaten giderleri gelirlerinden çok fazlaydı. Bu farkı kapatmak için Muslera'yı Sneijder'i gönderirler artık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akhisar çok yorulmamalı bugün pazar feneri delecekler  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 yıl ceza az görünse bile Galatasaray'a etkisi çok büyük olur. Yıllardır ŞL gelirini tek başlarına kazanıyorlar, sadece o kalemi çıkarınca bile yıllık gelirlerinde 30-40 milyon Euro azalma olacak. Zaten giderleri gelirlerinden çok fazlaydı. Bu farkı kapatmak için Muslera'yı Sneijder'i gönderirler artık.
gökhan abi büyük kısıtlama geldi kadroya kaliteli isimler katmaları zor önümüzdeki 3 4 sene  ilk 2'ye girmeleri pek olası görünmüyor

Çevrimdışı cursedofdragon

akhisar çok yorulmamalı bugün pazar feneri delecekler  :evillol: :evillol:

kırmızı kart görmesinde başka birşey istemiyorum bu hakemler herşeyi önceden ayarlar biliyoruz artık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kırmızı kart görmesinde başka birşey istemiyorum bu hakemler herşeyi önceden ayarlar biliyoruz artık.
yok ya 2 tane vasat takımın maçı bir şey çıkmaz  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Kalyoncu

Rotasyona gitmiş cihat hoca sıkıntı yok douglao ve rodellega oynuyo sadece

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Rotasyona gitmiş cihat hoca sıkıntı yok douglao ve rodellega oynuyo sadece

Zaten Akhisar'ın en önemlisi 2 oyuncusu Douglao ve Rodallega değil mi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 17:50:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

:kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rodallegaya bir şey olmamalı pazar günü fenere yazacak golleri  :D

Çevrimdışı raichu

gs bugün elense ligde de ilk 4 e giremese....ahhh ah hayal dünyası  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bana göre orta sahaları iyi akhisarın. takımı değiştirmesinide bekleyemeyiz forvet oyuncusunun kart görmesi düşük ihtimal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Bileklik 10TL'ye satılıyor. Kulüp bunları her kimse birinden 5TL'ye almış. İmalatı yapan 1Tlden sattığını söylüyor". Aradaki 4 lira farkı cebine indirense camiamızdan biriymiş. G.Saray'da hırsızlık gündeminden sıkıldım" eski gs yöneticisi doğan sarıbeyoğlunun açıklamaları yazık bile diyemiyorum cincona daha beter olsunlar  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sabri sanırım dünyanın en kötü sağ beki ya adam rast gele orta yapıyor anca 10 ortasından 1 tanesi isabetli en fazla

ne zevkli maç oluyor ya böyle  2 anadolu takımın maçlarını çok seviyorum :D  :evillol:

yine dougla attı 3 mu oldu bu sene :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne zevkli maç oluyor ya böyle  2 anadolu takımın maçlarını çok seviyorum :D  :evillol:
umutun yanında rodellaga messi kalır  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: douglao hep kendi kalesine atıyor fener maçında inşallah atmaz :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

umutun yanında rodellaga messi kalır  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: douglao hep kendi kalesine atıyor fener maçında inşallah atmaz :bandit:

yok gs'ye iş atıyor douglao :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2016, 18:27:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Douglao'nun iyi niyetli olduğuna inanmıyorum artık bu kaç oldu Galatasaray'a karşı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Douglao'nun iyi niyetli olduğuna inanmıyorum artık bu kaç oldu Galatasaray'a karşı.

3 oldu 3  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Göz göre göre şike yapıyor herif. Dikkatli izleyin.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

gs nin biraz toparlanması iyi olur fenere çakıp gönderir burdan en kötü beraberlik olur :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akhisar fena top oynamıyor fener takılacak Manisa da  :tabe:

Etiketler: