Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745475 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı can1903

Lazio Prag eşleşmesinden geleni çekmezse diğer turda elenir final felan hikaye

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener balı diye bişey var ya ama bence üst tura çıksınlar çok maç oynasınlar yorgunluk etkileyecek
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben boyle bal gormedim arkadas !

Biz gideriz loverpoolu , Arsenali , Tottenhami cekeriz adamlara Braga gelir :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben böyle bal görmedim ya yuh artık.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dortmund-Manu-Lpool-Valencia-Sevilla-Tottenham-Leverkusen-Villareal-Shahktar, sana gelen Braga...

Şansını sevdiklerim!
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 23:20:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Akhisar ise evinde oynadığı 11 karşılaşmada sadece 5 gol yemesiyle dikkat çekiyor.

Fener'in haftaya rakibi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı MUSTAFA_

Akhisar ise evinde oynadığı 11 karşılaşmada sadece 5 gol yemesiyle dikkat çekiyor.

Fener'in haftaya rakibi  :evillol:
Sen böyle deyince Fener rahat kazanıyor  :iblush: Örneğin Bursa maçı rahat kazanır dedin berabere bitti :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

Sen böyle deyince Fener rahat kazanıyor  :iblush: Örneğin Bursa maçı rahat kazanır dedin berabere bitti :evillol:

adam totem yapıyor ama biraz ince ayar gerek :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Şubat 2016, 23:45:51
  • Beşiktaş / Bodrum

adam totem yapıyor ama biraz ince ayar gerek :D

Sakin olun o iş bende  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Braga feneri eler ,fava atin bekleyin abilerim.

Çevrimdışı Turco

Çok iyi oldu bu. İyice yorulacaklar bol bol sakat verecekler.

Biz işimize bakalım CL bizi bekliyor.

Çevrimdışı Tolga

Mersin İdmanyurdu yenildi, Eskişehir de kendi sahasında Bursa'ya 1-0 yeniliyor.

Eskişehir de kaybederse 2 takım da düştü demektir.

Bari Sivas kazansın da son haftaya kadar düşen son takım belli olmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dayan es es düşerse üzülürüm inşallah çevirecek maçı :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı denilanz

Kayseri darda kalsa iyiydi, FB Akhisar'dan sonra onlarla oynayacak. Gerçi Ülker Stadı'nda ama yine de bi umut. Sivas kazanır inşallah.

Çevrimdışı raichu

yine de belli olmaz kayseri de yenildi fark yine 6...2 maça bakar
eskişehir e üzülürüm ya cidden..müthiş taraftarı var bizden iyi olmasın  :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

Sistemin degismesi lazim aslinda Tolga
Son 3 takim zaten dusuyor, alttan gelen 3 tane de cikiyor ama super ligdeki son 4-5-6. Olanlarinda alttan gelen 4-5 ve 6. Ile play off tarzi tek mac yada ikili eleme ile karsilasmasi lazim belki super ligdeki takim alttan gelene yenilecek ve kume dusecek boylelikle hem alt ligi hem de ust ligi canlandirirsin.
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 17:44:25 Çağatay ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir eskişehirli olarak şu şehrin şu hale gelmesinde kimin emeği varsa Allah belasını versin önce elindekileri sattılar sürekli yetmedi teşvik aldılar şikeye bulaştırdılar yetmedi borç batağının içinr süreklediler yetmedi küme düşürüyolar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 17:44:51 Kalyoncu ]

Çevrimdışı Tolga

Sistemin degismesi lazim aslinda Tolga
Son 3 takim zaten dusuyor, alttan gelen 3 tane de cikiyor ama super ligdeki son 4-5-6. Olanlarinda alttan gelen 4-5 ve 6. Ile play off tarzi tek mac yada ikili eleme ile karsilasmasi lazim belki super ligdeki takim alttan gelene yenilecek ve kume dusecek boylelikle hem alt ligi hem de ust ligi canlandirirsin.
Benim önerim şu aslında.

Son takım direk düşecek. 14.-15.-16.-17. sırayı alan takımlar arasında maçlar yapılacak. Buradan galip çıkan takım PTT 1.Lig Play-Off maçlarını galip bitiren takım ile final maçına çıkacak. Kazanan da Süper Lig de olacak.

Bu şekilde hem son sıradaki takım küme düştüm psikolojisine girmeden 17. Sıraya çıkabilmek için mücadele edecek hem de 7-14 arasındaki takımlar rahatım deyip ligi bırakmayacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Benim önerim şu aslında.

Son takım direk düşecek. 14.-15.-16.-17. sırayı alan takımlar arasında maçlar yapılacak. Buradan galip çıkan takım PTT 1.Lig Play-Off maçlarını galip bitiren takım ile final maçına çıkacak. Kazanan da Süper Lig de olacak.

Bu şekilde hem son sıradaki takım küme düştüm psikolojisine girmeden 17. Sıraya çıkabilmek için mücadele edecek hem de 7-14 arasındaki takımlar rahatım deyip ligi bırakmayacak.

Senin dedigin 5 takımı ilgilendiriyor
Aslinda dedigini şöyle gelistirebilirz
Son takim degilde son 2 takim duser
Onlarin ustundeki 4 takim da alttan gelen 3 ve 6 arasi takimlarla play off oynar. Kazanan super ligde olur. Yani bakarsin ligi 13. Sirada bitiren kume duser alttan gelene yenildigi icin. Ayni sekilde uefa ya gidecek son takimi da belirlerken yukari tarafta 5 ve 8. Siradaki takimlar play off yapabilir. Kazanan 4. Siradaki ile oynar filan.
Boylelikle her siradaki takimin lig bitimine kadar konsantre olmasini ve bir amac icin oynamasini saglarsin.
Yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Senin dedigin 5 takımı ilgilendiriyor
Aslinda dedigini şöyle gelistirebilirz
Son takim degilde son 2 takim duser
Onlarin ustundeki 4 takim da alttan gelen 3 ve 6 arasi takimlarla play off oynar. Kazanan super ligde olur. Yani bakarsin ligi 13. Sirada bitiren kume duser alttan gelene yenildigi icin. Ayni sekilde uefa ya gidecek son takimi da belirlerken yukari tarafta 5 ve 8. Siradaki takimlar play off yapabilir. Kazanan 4. Siradaki ile oynar filan.
Boylelikle her siradaki takimin lig bitimine kadar konsantre olmasini ve bir amac icin oynamasini saglarsin.
Yani
Şu şike sürecindeki gibi şampiyonluk için play-off grubu yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı solar

Çevrimdışı solar

Çevrimdışı Çağatay

Şu şike sürecindeki gibi şampiyonluk için play-off grubu yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar  :tabe:

En tepede play off olmaz zaten o sacma
Bizim dediklerimiz ilk 3 disinda kalanlara bir amac vermek boylelikle hepsi bir hedef dogrultusunda cikacaklar maca.
Oyle artik dusmeyecem de cikmayacamda diyen ekip olmayacak.
Örneğin ligin son 2 haftasi 9. Ve 12. Siradaki takimlarin maci var bu takimlar su anda hic bir amac dogrultusunda cikmazlar maca, ama bizim dedigimiz sistemde biri uefa play off una kalmak icin icin digeri dusme play off una kalmamak icin asılacaklar maça.
Amaç, herkese bir amaç vermek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 18:49:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Şubat 2016, 18:53:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Benim önerim şu aslında.

Yalnız kim çıkacak kim kalacak anlamadım ben :D

14-15-16-17 kendi arasında maç yaparsa kazanan takımın direk ligde kalması mantıklı olmaz mı neden aşağıdakilerle oynatıyorsun bir daha? Ya da kaybeden 3 takım ne olacak bu 4'lüden :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: