Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1745933 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Turu geçen takımları söyleyebilecek olan var mı? İş yerinde internet sınırlı göremiyorum malesef..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Tottenham veya Dortmund gelsin de şu savunma takımını görelim bakalım (!)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dortmund gelirse çok pis parçalarlar averaj takımı yapar feneri

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş maçı öncesi L.Moskova-Fenerbahçe maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Gökhan Gönül'ün kaburgasında çatlak olduğu öğrenildi.

Kim beddua etmişti bizden :D  :evillol:
Hepimiz :biggrinking: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı EMİR EMRE

Aynen :D

Dunku gibi oynayacaksa Man. Utd. da olur :) 65 e kadar izledim tas ustunde tas komadilar, depayi anca hasan ali keser gibi duruyo ;)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen :D

Dunku gibi oynayacaksa Man. Utd. da olur :) 65 e kadar izledim tas ustunde tas komadilar, depayi anca hasan ali keser gibi duruyo ;)
yok dortmund ezer geçer bu oyun yapısıyla parça pinçik eder fb'yi derbide biz dağıtalım sonra da dortmund dağıtsın bir daha iflah olmazlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi kel çek ordan bi liverpool :D  :evillol:
Bu arada bu Kel Uefa veya Fifa baskani olacak galiba butun federasyonlar destekliyor keli :bandit:

Çevrimdışı mülkübey

Dün gece çok önemlidir çünkü resmen gs dönemi bitmiştir. 

Toki arena söylenenlere göre çevre yollarıyla birlikte gslisi fenerlisi trabzonlusu Beşiktaşlısı vb. yani Türk halkının cebinden çıkan 800 milyon tl ye mal olmuştur. Dün gece çok önemlidir çünkü gs nin toki arena gazı dün gece itibariyle bitmiştir. Türk futbolunda da devlet yine halkın milyon tl lerini gs ye aktarana kadar gs dönemi bitmiştir.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı EMİR EMRE

Liverpoolu ancak Jerzy Dudek cikartir o kuradan :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar liverpool'da en az 4-5 atar niye öyle düşünüyorsunuz :D  :evillol:

Ayrıca görelim bakalım fener'i liverpool karşısında napabiliyor biz franco,necip ile savunduk adamları hapsettik bakalım fener o müthiş savunması ile napıcak :D  :lol:

Çevrimdışı OrhanAker

Yerimizi alalım :evillol: Dortmund gelsin Dortmund :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaşlar liverpool'da en az 4-5 atar niye öyle düşünüyorsunuz :D  :evillol:

Ayrıca görelim bakalım fener'i liverpool karşısında napabiliyor biz franco,necip ile savunduk adamları hapsettik bakalım fener o müthiş savunması ile napıcak :D  :lol:
o da olur ama en iyisi dortmund feneri parçalara ayırıp kuşbaşı doğrarlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı onder23

Braga , dortmund, tothenham, fenerbahçe kaldı
Gitti bragayı çekti fener
arkadaş şu kura şansı niye bizde yok  :s20: :s20:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı mülkübey

işin yoksa bir tur daha oku dinle dünya kulübü zırvalarını . Bir Dortmund ,liverpool falan neden gelmez bunlara  :akuma: :akuma: :akuma:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağatay

Boşverin beyler ne üzülüyorsunuz
bırakın bi tur daha yorulsunlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Koa_lAA

"Sermaye artırımı yapan Fenerbahçe Kulübü, satışa çıkarılan hisseleri alan büyük yatırımcıların listesini açıkladı. 150 yatırımcının yer aldığı listede iş ve eğitim dünyasının ünlü isimleri ve kurumları yer aldı. Fenerbahçe Eğitim Vakfı, yaklaşık 13 milyon lira ile en çok hisse alan kurum oldu. Deniz Yatırım da 7 milyon liralık hisse aldı. ESMEDYA Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak da Fenerbahçe Kulübü'den 12 bin 153 lot hisse aldı. Toplam 63 milyon lira civarında hisse alan diğer yatırımcılar arasında Ali Koç, Ferit Şahenk, Aziz Yıldırım, Yıldız Holding (Ülker), Limak (Nihat Özdemir), Abdullah Kiğılı, Temel Ticaret (Koç Holding), Acun Ilıcalı, Ethem Sancak, Selim Kosif, Serhat Çeçen, Mithat Yenigün, Nihat Özbağı, Önder Fırat, ETS Ersoy Turistik de yer alıyor."

fener 160 milyonluk satış bekliyodu sanırım 70 m da kalmış yada ben yanlış yorumluyorum olayı :)

o değilde ethem sancak beşiktaşlı değilmi... hatta ilerde başkan olmak isterim gibi söylemleride var yanlış bilmiyosam...ne işi var fener hissesinde...

tamamen duygusal sanırım ama yinede ne ihtiyacın var senin ona zaten karun gibi zenginsin... :/

Çevrimdışı f_madida

Boşverin beyler ne üzülüyorsunuz
bırakın bi tur daha yorulsunlar
Birakin yahu onlar uefa'ya odaklanirken biz ligi gotururuz iste...Hem kupayi almak o kadar kolay degil, belli olmaz gerci futbol sansi, kura sansi vs de var isin icinde ama.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı atalay

FB maçlarında Braga'da Rafa Silva'yı dikkatle izleyin. Çok yetenekli, sıkıntı yaratacaktır. 

Çevrimdışı EMİR EMRE

FB maçlarında Braga'da Rafa Silva'yı dikkatle izleyin. Çok yetenekli, sıkıntı yaratacaktır.

Torenin akli futbolda olani gibi gibi :)

Çevrimdışı can1903

FB turu geçerse finale kadar gidebilir. Manu - Live

Dortmund - Tottenham gibi eşleşmelerden güçlüler gidecek
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

FB turu geçerse finale kadar gidebilir. Manu - Live

Dortmund - Tottenham gibi eşleşmelerden güçlüler gidecek
Lazio Prag eşleşmesinden geleni çekmezse diğer turda elenir final felan hikaye

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: