Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1747253 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı EMİR EMRE

Biraz kemik sesi duyalım :D

Çok değil Nani ve Gökhan Gönül'ün ayağını eline versinler yeter  :evillol:

Brugge deplasmani gibi bi mac bekliyorum çağrı, ilk yari oynatirlar 2. Yari ne oldugunu anlamadan 2 tane atip 3 u zorlarlar. Tabi sertlik de cabasi, nani, gonul, artik ne bileyim topal ne olursa :D bi tek fernandao ya dokunmasinlar, o bize lazim :)

Çevrimdışı mylife1903

hava gunluk guneslik. ayni tahmin edilen gibi.

mac saati herhalde 0 derece falan olur. ama %100 nem var moskovada.

merak etmeyin turkiyede oynanan maca benzemeyecek bu mac. fbliler tatile geldilerse buyuk hayal kirikligi yasayabilirler.

soyle olur mac:

loko ilk 10 dakika kopek gibi basar sert oynar. 2-3 sut atarlar, kornerlere kalabalik gelirler. sonra daha dengeli oynamaya baslarlar.
ilk yari buyuk ihtimal loko gol atar.
gol atamazsa ikinci yari biraz onde basmaya baslar ve gol bulmaya calisirlar.

lokoya yemeden iki tane lazim. ruslar salak degildir bastirip bastirip bir tane yedikten sonra 4 tane atmaya calissin.

ilk gol cok onemli.
seyredenler soka girmesin `yahu adamlara gol lazim niye kontrollu oynuyorlar` diyeceksiniz.

sert mac olacak, 3-4 gundur soyluyorum. fb eger rusyaya Ivan Drago karsisina cikan Apollo hesabi geldiyse, sonuc facia olur. Yok Rocky gibi isini ciddiye alacaksa kaleci ve beklerine cok is dusuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hava gunluk guneslik. ayni tahmin edilen gibi.

mac saati herhalde 0 derece falan olur. ama %100 nem var moskovada.

merak etmeyin turkiyede oynanan maca benzemeyecek bu mac. fbliler tatile geldilerse buyuk hayal kirikligi yasayabilirler.

soyle olur mac:

loko ilk 10 dakika kopek gibi basar sert oynar. 2-3 sut atarlar, kornerlere kalabalik gelirler. sonra daha dengeli oynamaya baslarlar.
ilk yari buyuk ihtimal loko gol atar.
gol atamazsa ikinci yari biraz onde basmaya baslar ve gol bulmaya calisirlar.

lokoya yemeden iki tane lazim. ruslar salak degildir bastirip bastirip bir tane yedikten sonra 4 tane atmaya calissin.

ilk gol cok onemli.
seyredenler soka girmesin `yahu adamlara gol lazim niye kontrollu oynuyorlar` diyeceksiniz.

sert mac olacak, 3-4 gundur soyluyorum. fb eger rusyaya Ivan Drago karsisina cikan Apollo hesabi geldiyse, sonuc facia olur. Yok Rocky gibi isini ciddiye alacaksa kaleci ve beklerine cok is dusuyor.

abi  umarım dediğin gibi olur  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rvp ilk 11'de  :halay: :halay: :halay: pazartesi fernandao oynar. :sevinc :sevinc

Çevrimdışı cursedofdragon

rvp ilk 11'de  :halay: :halay: :halay: pazartesi fernandao oynar. :sevinc :sevinc

vitor yine savunma ağırlıklı çıkmış rvp'ye top gelmiyecek bakın oynattım rvp'de iş yok diyip fernandao'yu bizim maçta sahaya sürücek :D

Çevrimdışı mylife1903

Rus spikerden dinleyecegim icin keyifli bir mac olacak benim icin.

Gerizekali Turk spikerler macin icine ediyor. Adamlar Mac anlatirken besiktastan gsden falan bahsederler. En son spurs macini izlemistim rus spikerlen adam sergeni ilhani taniyordu. Chelsea macindan bile bahsetmisti.

Bizim spikerler aldi verdi bide devamli futbolcu adi soyler. Sanki biz bilmiyoruz kim nerede oynuyor. Ruslar iyi mac anlatir. Bugun gol olursa benimle beraber bagiracak spiker.

Rus spikerden dinleyecegim icin keyifli bir mac olacak benim icin.

Gerizekali Turk spikerler macin icine ediyor. Adamlar Mac anlatirken besiktastan gsden falan bahsederler. En son spurs macini izlemistim rus spikerlen adam sergeni ilhani taniyordu. Chelsea macindan bile bahsetmisti.

Bizim spikerler aldi verdi bide devamli futbolcu adi soyler. Sanki biz bilmiyoruz kim nerede oynuyor. Ruslar iyi mac anlatir. Bugun gol olursa benimle beraber bagiracak spiker.

Pis ruslar  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

11'dakika oldu hakem faul calmadi.
Ruslar temkinli. Spiker kimse onde basan loko beklemesin, diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan adamim samedov gecirdi. Ofsayt var mi?

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ulan adamim samedov gecirdi. Ofsayt var mi?

ofsayt degil pozisyon aynı hizadalar  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı mülkübey

fb hakem balı tam gaz ,  gol gibi gollerini yedi hakem
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

PFDK ayrıca Trabzonspor'dan Salih Dursun'a,Aykut Demir'e 3, Cavanda'ya ise 2 maç ceza verdi.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 18:31:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Lokomotiv resmen bitse de eve gitsek dercesine oynuyor. Biz bunlara nasıl 2-3 tane sallayamadık hayret...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MUTE

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 0 fener sıkıntıya girer şimdi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Be the change you want to see in the world. 🦅

1 0 fener sıkıntıya girer şimdi

aslında ilk yarı 2-2 idi burdada hakemin ballısı fenere denk geliyor yok böyle birşey.  :D

Çevrimdışı mülkübey

hakem saydı mı golü yoksa yine mi saymadı ?

edit : golü vermiş . gg de sakatlanıp çıkmış :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Ensar

Lokomotiv resmen bitse de eve gitsek dercesine oynuyor. Biz bunlara nasıl 2-3 tane sallayamadık hayret...
rezillik başka bişey değil
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: