Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1749412 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mylife1903

Gecen hafta yazdim firat ayuyuz olacak hakem, diye.

Tipik turk kaypak yonetici kafasi. Cuneyt bu hafta mac yonetti, hafta ici cl maci var. bulent yildirim kasimpasa macini yonetti fbnin, mete kalkavan bursa macini.
Tolga kalfa olmaz, kahya bu hafta besiktas macinda. Ali palabiyik tepki cekti, bitnel olmaz.

Buyuk ihtimal bu kaypaklar firati verir. Cunku firat her
Maci fb lehine yonetiyor fbliler ses cikarmaZ bilakis yuzleri kosele oldugu icin baski yaparlar. BiZim tarafi da "bak iste besiktasli hakem atandi" diye sakinlestirip gazimiZi alirlar.

Ne sis yansin ne kebap.

Plase serkan cinar.
Surpriz kim olur diye dusunuyorum belki gencerler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

onu vermezler %80 fırat aydınus.
Firat aydinusu verirlerse simdiden gecmis olsun , Firati vermesinlerde kimi verirlerse versinler suan bu durumdayim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Firat aydinusu verirlerse simdiden gecmis olsun , Firati vermesinlerde kimi verirlerse versinler suan bu durumdayim..

Eyyamcılar Kralı-2

1.sinde başrolde Cüneyt Çakır vardı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Eyyamcılar Kralı-2

1.sinde başrolde Cüneyt Çakır vardı.
Favorim herzmanki gibi Mete kalkavan ama Fener lobisi izin vermez buna

Dunku maci da iyi yönetti bence , Penalti pozisyonu penalti degildi , Fernandaonun pozisyonu da Sari degildi ama verilebilrdi de cunku fernandao rakibi görmüyor ve topa gidiyor tek hatasi Canerin sari karti idi..

Çevrimdışı bjkferhat

Çevrimdışı Kalyoncu

Son 3 takım düştü gibi.
Yok 6 puan var haftaya yenerlerse işler tekrar karışabilir düşenler belli olmasın fener hepsinle evinde oynayacak varlarını yoklarını koyarlar deplasmanda zaten kazanamıyo fener

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Favorim herzmanki gibi Mete kalkavan ama Fener lobisi izin vermez buna

Dunku maci da iyi yönetti bence , Penalti pozisyonu penalti degildi , Fernandaonun pozisyonu da Sari degildi ama verilebilrdi de cunku fernandao rakibi görmüyor ve topa gidiyor tek hatasi Canerin sari karti idi..
bende ligin en iyi hakeminin mete kalkavan olduğunu düşünüyorum hem de bize karşı acımasız davranmıyor bi beşiktaşlı yanı var süper hakem

Çevrimdışı LuceGel

Arka arkaya 2 tane zorlu maçı yönettireceklerini zannetmiyorum.

Hüseyin Göçek yönetebilir.
Hüseyin Göçekmi kaldı Bursayı Başakşehir maçında katletti adam birsürü olayın sorumlusu oldu uzun süre maç alamaz C.Çakır olur görürsün inşallahda o olur.A. Palabıyık olmaz F.Aydınus geçen sezonki maçımızdan veto yer B.Yıldırım var onu verebilirler bir tek oda gelirse bize geçmiş olsun çok net katleder bizi. Bunca hakem hatasından sonra Tff C.Çakıra verir vermelidir sanal alemde dile geliyor birkaç gündür.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kötü emenike 2 gol atmış bugün

Çevrimdışı Tolga

Hüseyin Göçekmi kaldı Bursayı Başakşehir maçında katletti adam birsürü olayın sorumlusu oldu uzun süre maç alamaz C.Çakır olur görürsün inşallahda o olur.A. Palabıyık olmaz F.Aydınus geçen sezonki maçımızdan veto yer B.Yıldırım var onu verebilirler bir tek oda gelirse bize geçmiş olsun çok net katleder bizi. Bunca hakem hatasından sonra Tff C.Çakıra verir vermelidir sanal alemde dile geliyor birkaç gündür.
Cüneyt'in de derbi performansı ortada. Onun yönetmesini hiç istemem.

Hüseyin Göçek olursa ben şaşırmam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kuzey

beşiktaş mersin idmanyurdu maçından sonra ümit özat,
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özat, Beşiktaş ile güzel bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Rakibin zaaflarını iyi biliyorduk. Özellikle kenarlardan iyi geldiklerini biliyorduk. Bu anlamda oyunu iyi kilitlediğimizi düşünüyorum. Çıkışlarda daha dikkatli olsaydık, pozisyon yakalayabilirdik. Frikik golü olmasa, 90 dakika değil 190 dakika oynansa belki iki takımın da gol bulmayacağı bir maçtı.

bu gün kü osmanlıspor mersin maçı ümit özat,
Aslında ilk yarıya baktığınız zaman rakibin yarım pozisyonu bile yok. Şişirme bir top, kalecinin lüzumsuz yere öne çıkması, stoperin şuta izin vermesi

işte tipik bir fenerli kafası ezik ama asla kabullenmeyen iki haftadır çakıyorlar o hala kendi kafasını yaşıyor

bende ligin en iyi hakeminin mete kalkavan olduğunu düşünüyorum hem de bize karşı acımasız davranmıyor bi beşiktaşlı yanı var süper hakem

Kesinlikle ligin en iyi , En adil , Gordugunu calan ve eyyam yapmayan tek hakemi

Benimde en guvendigim hakem

Hakemler genelde bizi katlettigi icin bizi katletmeyen hakemin adi Besiktasli hakeme cikiyor tipki Mete kalkavan gibi

Bizim maclarimizi duzgun yönettiği icin adama Besktasli damgasi vurdu Renkliler..

İşten yeni geldim, bakamadım, noldu gese yemedi mi hala golü :evillol: :evillol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İşten yeni geldim, bakamadım, noldu gese yemedi mi hala golü :evillol: :evillol:
baskılı oynuyor gs düşün trabzonun halini gs leş haliyle bile baskı kuruyorsa biz deplasmanda dağıtırız  :tabe:

Çevrimiçi Savaş

Iki takımda birbirinden leş.

Her türlü yeriz bunları.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Trabzonlular kadrolarının bizden iyi olduğunu iddia ediyorlardı bir ara. Hatırladıkça gülme geliyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

baskılı oynuyor gs düşün trabzonun halini gs leş haliyle bile baskı kuruyorsa biz deplasmanda dağıtırız  :tabe:

İnşallah dağıtıcaz :super:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı LuceGel

Cüneyt'in de derbi performansı ortada. Onun yönetmesini hiç istemem.

Hüseyin Göçek olursa ben şaşırmam.
Cüneytin Gs ye zaafı var o derbilerde doğradı bizi Gs maçı olsa bende istemezdim.Birde Cüneyt çok hakkımızı yedi çok tepki aldı o yüzden bizim maçlarımızda dikkat ettiysen düzgün maç yönetti 5-6 maçtır.Bülent Yıldırım olmasın ben hepsine razıyım gerçi ama C.Çakır olacak alıntımı yaparım :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı onder23

Penaltı

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi bari ts işten gelmemi bekledi golü atmak için :evillol: :evillol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: