Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1749666 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Topal bugün yine çok iyiydi. Bu adamı koparmamız gerek Fenerbahçe'den.
sence atibadan iyi mi ?

Çevrimiçi murat

sence atibadan iyi mi ?

Oyun alanını 30 metreyle sınırlarsak belki.atibanın yaptığını yapamaz benim görüşüme göre.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Hamzaoğlu'nun maç önü analizi, Pereira'nın oyuncu değişiklikleri felaketti. Bursa, önde basamadı; 2.bölgeyi savunamadı; üstüne yerleşik savunmada basit pozisyon hataları yaptılar. 

Man of the match | Şamil Cinaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyun alanını 30 metreyle sınırlarsak belki.atibanın yaptığını yapamaz benim görüşüme göre.
abi bencede atiba azcık daha iyi ama seneye performans düşüşü olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Hamzaoğlu'nun maç önü analizi, Pereira'nın oyuncu değişiklikleri felaketti. Bursa, önde basamadı; 2.bölgeyi savunamadı; üstüne yerleşik savunmada basit pozisyon hataları yaptılar. 

Man of the match | Şamil Cinaz.
elini kolunu sallayarak geldiler kaleci harundu bence çok iyidi bizde yedek kaleci olabilecek kalitede bence

Çevrimdışı atalay

elini kolunu sallayarak geldiler kaleci harundu bence çok iyidi bizde yedek kaleci olabilecek kalitede bence

Karakteri falsolu. Beşiktaş forması ile görmek istemem.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Süper ligdeki kalecilerin bir tanesi bile bize yedek kaleci olamaz bence.

Çevrimdışı denilanz

Bizim çok iyi bir yedek kalecimiz var zaten, Boyko.

Çevrimdışı celiker1

Maçın özetini şimdi izleyebildim.Tek diyeceğim ŞEN ola VOLKAN ŞEN olaaaaaa :ishock:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mülkübey

Fb liler Hayvandao ile Pereiraya yardiriyor her yerde :biggrinking:
Yorumları okuyarak geliyordum . bu mesajda koptum . hayvandao ne ya :) :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yorumları okuyarak geliyordum . bu mesajda koptum . hayvandao ne ya :) :)
Hakaret degil aslinda

Fiziksel yapisi ve kazmaligina ithafen takilmis Lakabi Fbliler de Hayvandao diyor :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı enderersoy15

Valla puan kaybettiler ama 2 maçtır Fb iyi oynuyor.En azından ne yaptığı belli artık
2 mactir denk bir takimla oynamadilar. Rakip kotu olunca sen iyi olursun. Fb tempolu maclarda var mi yok mu soru bu ?
abi bencede atiba azcık daha iyi ama seneye performans düşüşü olur.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enderersoy15

Fb nin son iki deplasmani seyircisiz oynandi. Biri kupa maci.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hakaret degil aslinda

Fiziksel yapisi ve kazmaligina ithafen takilmis Lakabi Fbliler de Hayvandao diyor :biggrinking:
ayı daha güzel oluyor volkana fernandao da yetenek yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayseri kaybederse iyi olur bugün alt sıralar açısından

Çevrimdışı sametbagan

Bize yapılan algının aynısını fenerlilere yapmamız lazım aslında.Bunlar ersanı sattınız rhodolfo sakatlandı şampiyonluk şansını kaybettiniz deyip duruyorlar

Aslında eşşekliğin en büyüğünü kendileri yaptı farkında değiller hem sowu sattılar hem de yerine oyunu almadılar şu bursa maçında volkanın yerine sowun olduğunu düşünün maç ilk yarıda 2-0 fener lehine olurdu maçı da çok rahat kazanırlardı ama adamların gözleri küllenmiş hiçbir yanlışa eleştri getirmiyorlar bile.

Gerçi bizim işimize gelen bişey adam hiçbir Beşiktaş maçını boş geçmiyordu kafalarını duvarlara vursunlar şimdi.

Çevrimdışı Tolga

Cüneyt Çakır, Arsenal-Barcelona maçını yönetecekmiş.

Derbinin hakemi kim olacak bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cüneyt çakır olur diyordum ama  zor gibi mete kalkavanı isterim şahsen

Çevrimdışı cursedofdragon

cüneyt çakır olur diyordum ama  zor gibi mete kalkavanı isterim şahsen

onu vermezler %80 fırat aydınus.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onu vermezler %80 fırat aydınus.
yok o olmaz bence ne biçim beşiktaşlıysa bizi doğruyor her derbi de

Çevrimdışı LuceGel

Cüneyt Çakır olur Arsenal maçı 23 şubat bu hafta maç yönetmiyor sıkıntı yok atanması için.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Cüneyt Çakır olur Arsenal maçı 23 şubat bu hafta maç yönetmiyor sıkıntı yok atanması için.

vermezler.Ali palabıyık onuda vermezler ya fırat aydınus ya bülent yıldırım filan.

Çevrimdışı mülkübey

fb maçını kazanmamız çok önemli . şampiyonluk yarışında hanemize yazılacak 6 puan demek. O maç için bize ısrarla 0 puan yazan Beşiktaşlılar ?  art niyetli bence. İlk gölü biz atabilirsek bunlar kabak çiçeği gibi açılacağından  antalyanin uyguladığı tarifeyi uygulayabilir iz. Hakem katliami olmasın yeneriz. Ama ilk önce hasarsız  gençleri geçmemiz çok onemli o da 5 puanlık maç haline geldi.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Kemal

Bizim yedek kalecimiz var zaten Tolga , seneye maaşı yarıya düşürülup yedeğe cekilecektir .

Çevrimdışı Tolga

Arka arkaya 2 tane zorlu maçı yönettireceklerini zannetmiyorum.

Hüseyin Göçek yönetebilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: