Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1750106 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı ilhan mansız

Yalnız şu rvp nin olayı feneri çok zorlar
Adam pereira dan nefret ediyor resmen
Umarim zincirleme olarak takim da karışır
Hehe :)
hocanın boş beleş olduğunun farkında, aslında yerden göğe haklı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Son 15 dakikayı sanki ben oynadım :D   Vallahi yoruldum oturduğum yerde

Biz kazanmadıkça bir anlam ifade etmeyecek tabi.Kazasız gitmemiz lazım
Hayatimda Bursayi destekleyecgim hic aklima gelmezdi :alala:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Önce Gençlerbirliği maçını alıp lider olalım.

Sonra derbiden yenilmeden çıkarsak büyük bir avantaj yakalarız. :)
sana yanılacaksın dedim yanıldın :) inşallah pazartesi rahat kazanırız bizi strese sokmadan yensinler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yarın ki maçı kazan derbiye puan avantajıyla git. Derbiyi kazan ara maçı da kazan alsana +7 puan sonrasını Fener düşünsün hadi aslanlarım.
kartalllarım diyeydin iyidi

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

çağrı 25'inde rusya'ya savaşa gidiyor fener onu unutma :D Hele bide maç zora girerse iyice yorulsunlar 1 gün yol 26 oldu maç 29'unda :D

Ahhhh fb rusyadaki takimimla oynuyor. Simdi en guzeli macin uzamasi. 2-0. Samedov kesin atar bir tane de fernandes yemede yaninda yat.

Локо локо

Çevrimdışı Tolga

sana yanılacaksın dedim yanıldın :) inşallah pazartesi rahat kazanırız bizi strese sokmadan yensinler

Doğru yanıldım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

bursada aksayan oyuncuları çıkarıp balazs la jorquera yı alınca hücum organizasyonuna benzer şeyler gördük.

birde denizi alsaydı oyundan.. belki gol bile atabilirdi

ancak sahaya sürdüğü 11 çok kötüydü hamzaoğlunun

Çevrimdışı Çağatay

hocanın boş beleş olduğunun farkında, aslında yerden göğe haklı

Hocalarinin boş beleş olduğunun herkes farkinda ama bu saatten sonra yapabilecek birsey olmamasi seyirciyi de çıldırtıyordur digerleri gibi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fener forumundan yorumları görmek isteriz paylaşabilecek var mı

Çevrimdışı ilhan mansız

Hocalarinin boş beleş olduğunun herkes farkinda ama bu saatten sonra yapabilecek birsey olmamasi seyirciyi de çıldırtıyordur digerleri gibi :)
beter olsunlar, zaten birçok maçı beleşten aldılar, sürekli kollanıyorlar, yine de olmuyor. harcadıkları para da cabası. Allahın sopası yok

Çevrimdışı kartal190321

umarım futbolcu kardeşlerimiz ayakları yere saglam basar.. havaya girmezler gençler çok sert takım hızlı hücum oyuncuları var çok çok dikkat etmemiz lazım bana göre fener maçından kat be kat daha önemli bi maç..ismail ve beck çok çok dikkat etmeleri lazım
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Fenerbahçe liderlik stresini kaldıramıyor. Medya desteğiyle yaptıkları algı oyunları birer birer ellerinde patlayacak.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

:kop: :kop:

10.46
Criss Angel1907 - 20.02.2016 10:46

Bugün Bursa´yı yendik mi Kadıköy´e stresli gelecekler fişi çekeriz.

21.14
sonerrfb - 20.02.2016 21:14

bu gazla kesin yenecekler. adamlar havaya girdi. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı Jukebox

Fenerbahçe liderlik stresini kaldıramıyor. Medya desteğiyle yaptıkları algı oyunları birer birer ellerinde patlayacak.
En guzel patlamayi haftaya yasayacaklar..
Sonra da tutamazlar bizi..

Çevrimdışı Kuntz

Gençlerbirliği maçı belkide bu sezonun en önemli maçı haline geldi. Ne yapıp edip bu maçı almamız lazım. Kadıköy'e eksik maçımıza rağmen lider gitmemiz Fenerbahçe'li oyuncularında taraftarlarının da baskı altında olmasına yol açacak. Birde arada Rusya yolculuğu var ki bu da başka bir avantaj. Fenerbahçe genellikle 60. dakikalardan sonra düşmeye başlıyor. Bugün de gördük aynı senaryoyu. Bursa yerine başka bir takım olsa o dakikadan sonra hallaç pamuğu gibi atardı Feneri. Biz ise maç sonlarını iyi oynuyoruz ve daha diri takımız. Önce Gençlerbirliği maçı sonrasında da Kadıköy'deki ilk 20 dakika diyorum. Sonrasında ise meşaleleri yakabiliriz :D
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 21:35:44 Kuntz ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 21:33:01
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:kop: :kop:

10.46
Criss Angel1907 - 20.02.2016 10:46

Bugün Bursa´yı yendik mi Kadıköy´e stresli gelecekler fişi çekeriz.

21.14
sonerrfb - 20.02.2016 21:14

bu gazla kesin yenecekler. adamlar havaya girdi. emeği geçenlere sonsuz teşekkürler.

:evillol: :evillol:

:lol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı enderersoy15

Fb penaltisiz kazanamiyor. Ligde son 4 haftada 5 penalti atan fb bursa maacinda penalti olmadigi icin kazanamadi. Alginin algisi budur

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Fener forumundan yorumları görmek isteriz paylaşabilecek var mı

Tek söylenen vitor Allah belanı versin kargaları şampiyon yaptık bundan türet hepsi var orada :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 21:36:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Daha önce kazanacağız diyen Vitor yarış sezon sonuna kadar gider demeye başladı yakalayın detayı  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rıdvan üzülmüş baya :kop: :kop:
beter olsun rhodolfo sakatlandığında gözleri ışıldıyordu, puan kaybetmeleri çok iyi oldu beleşten kazandıklarına saysınlar

Çevrimdışı mülkübey

artık kalkmasına rağmen seyircisiz deplasman oynattılar yinede federasyonla-fb   bitik bursayı yenemediler :)
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Şubat 2016, 21:39:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray Arena'da Feneri yenerse o hafta farkı açarız işte son darbeyi Galatasaray indirebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: