Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1749452 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:08:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mersin yapıştırmış güzel :D

Stoperimiz yok Nakoulma bizi gebertecek diyen psikolojisi uf olmuş arkadaşlarımız oldu mu hiç okumadım geriye dönük  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

Mersin'in attığı golde Semih Kaya'nın aldığı pozisyona bakın. Hep söylüyorum ligin açık ara en kötü stoperi...

Bi ara Milli takımda oynuyordu sürekli. Töbe estağfurullah aklıma geldikçe...

Çevrimiçi 38life

Keşke geriye kalan 16 maçımızı Gs ile oynasak.

Çevrimdışı Anıl1903

Stoperimiz yok Nakoulma bizi gebertecek diyen psikolojisi uf olmuş arkadaşlarımız oldu mu hiç okumadım geriye dönük  :evillol:
Olmaz olur mu :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:10:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Keşke geriye kalan 16 maçımızı Gs ile oynasak.

Küfür yasak forumda  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

oldu :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:11:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi 38life

Demezler mi :) Necip'in semihten daha iyi oynayacağının garantisini veririm.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı atalay

Mersin'in attığı golde Semih Kaya'nın aldığı pozisyona bakın. Hep söylüyorum ligin açık ara en kötü stoperi...

Atıldı.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:14:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Denizli : '' Bize bakmadan yürüyemezler enselerinde olacağız. ''

Güneş : '' Uzağı göremiyorum çocuklar gözlüklerimi getirin. ''

:lol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Denizli kimse bizsiz yürüyemez öndeki takımlar dönüp arkalarına bakıcak derken kasımpaşa,akhisar,başakşehirden filan bahsetti galiba ziraa 3.lük yarışı baya kızıştı :D  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:15:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Sene sonu Boyko + 6 milyona  Muslera + Linnes'i alalım alan razı vermeyen komidin :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Denizli : '' Bize bakmadan yürüyemezler enselerinde olacağız. ''

Güneş : '' Uzağı göremiyorum çocuklar gözlüklerimi getirin. ''

:lol:

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sene sonu Boyko + 6 milyona  Muslera + Linnes'i alalım alan razı vermeyen komidin :D

@Çağrı çıldırdı 4. yıldızı da istiyor :kop: :kop:

Çevrimiçi 38life

Galatasara bu sezon 8.ci olur. Aha buraya yazıyorum. Yıl sonu bulabilirsem alıntılarım :D

Çevrimdışı onder23

Umut ahahah

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Muslerada bir düşüş var. Açıkçası öyle birşey olsa kafam karışık olur.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok ilginç ya Ersan gibi Adam'ı milli takıma almayıp bu Semih kazmasını nasıl alırlar?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 20:21:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: