Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1749896 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Allah'ını seven A Spor izlemesin.

Bülent Timurlenk denen suratsızın olduğu programı hiç izlemesin.

Gözünü kapatıp vazifesini yapmakla meşgul. Bakın ben yandım siz yanmayın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı bjkferhat

Allah'ını seven A Spor izlemesin.

Bülent Timurlenk denen suratsızın olduğu programı hiç izlemesin.

Gözünü kapatıp vazifesini yapmakla meşgul. Bakın ben yandım siz yanmayın.
Ne diyor?
Genelde Gs dışında hiçbir takımı konuşmaz o

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ne diyor?
Genelde Gs dışında hiçbir takımı konuşmaz o

Gs olsa neyse. Fbyi göklere çıkardı adam. Ezdi geçti diyor bi de.

Fatih Doğan tam bişey söyleyecek hemen atlıyor, dediği şu "Ya fb 3-1 yenmiş bunları konuşmak gereksiz"

Suratsız herif ya sabah sabah yaşam enerjimi sömürdü.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mülkübey

Ntv spor sahibinden dolayı  fb kanali onu biliyoruz da  A spor kime yakın acaba fb yi sürekli ittiriyor.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı GÖRKEM

Dany simdiye kadar gercekten iyi Mac cikariyor.

Çevrimdışı sallapati

Gençlerbirliği Skulason cezalı duruma düştü bizim maçta... Ahmet Çalık da kart görürse cezalı olacak..

Bursa iyi oynuyor

Çevrimdışı Kalyoncu

Gençlerbirliği Skulason cezalı duruma düştü bizim maçta... Ahmet Çalık da kart görürse cezalı olacak..

Bursa iyi oynuyor
Böyle bitsin bursa için haftaya fener maçı daha önemli hal alsın batalla nın bir golü var haftaya

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

akhisar-fener maçı yaklaşırken çim'i bile değiştiriyorlar düşünü artık.Burda oynayıpta puan kaybeden takımların ne günahı vardı ?

Çevrimdışı sallapati

akhisar-fener maçı yaklaşırken çim'i bile değiştiriyorlar düşünü artık.Burda oynayıpta puan kaybeden takımların ne günahı vardı ?

rizeyi değiştirmiyorlar.. fb oynamayacağı için heralde... rize maçı çok sakat bizim

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı can1903

Deli ibo, haftaya sıkıntı yaratmaz inşallah.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu zeminde beş para etmez rahat olun ama akhisardan medet ummayın bide biz niye bu hesaplara giriyozki 4 puan öndeyiz onlar yapsın bu hesapları :)

Çevrimiçi 38life

Bu Bursa fenerden puan falan alamaz. Gençlerbirliği de bizden puan alamaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 16:12:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sivok'un stoper oynadığı hiçbir takım şampiyon olamaz. Bizde oynarken defalarca söyledim Sivok stoper değil zaten ön libero orjinliydi diye.

Yıllardır Sivok ve Toraman yüzünden mahvolduk üstüne bir de Rüştü. Biz neler çekmişiz diyor insan..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kalyoncu

Sivok'un stoper oynadığı hiçbir takım şampiyon olamaz. Bizde oynarken defalarca söyledim Sivok stoper değil zaten ön libero orjinliydi diye.

Yıllardır Sivok ve Toraman yüzünden mahvolduk üstüne bir de Rüştü. Biz neler çekmişiz diyor insan..
Sordum arkadaşa şimdi serdar varmı haftaya diye inşallah vardır

dany bile sivoktan iyidir diyorsun :D  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Serdarın sakatlığına iki hafta demişler belki iğne felan oynar

Çevrimdışı denilanz

Bu Bursa fenerden puan falan alamaz. Gençlerbirliği de bizden puan alamaz.
Bursa zorlar ama puan alır mı bilemiyorum. Maçta seyircisiz zaten. Bizim için Gençlerbirliği maçı ise kolay geçmeyebilir. Sonuçta ligin ikinci yarısında tüm maçlarını kazandılar ve öyle kötü takımlara karşı da değil. Rize ve Kasımpaşa'yı deplasmanda olmak üzere Antalya ve Bursa'yı da yendiler. Bize de oldum olası ters gelirler. Keşke düşseler diyordum bu yüzden ama 4 haftada kurtardılar paçayı. İnşallah bu durumun yararını görürüz o maçta.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dortmund-Hannover maçında İngiliz spiker az önce Almeida'nın Bundesliga için yeterince fit olmadığından bahsediyodu

Nitekim oynamıyo zaten:D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Şubat 2016, 17:03:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Real Madrid iç sahada iyice hayvanlaşmaya başladı. Rakip Bilbao daha 2. dakikadan hesabı açmak nedir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Dortmund-Hannover maçında İngiliz spiker az önce Almeida'nın Bundesliga için yeterince fit olmadığından bahsediyodu

Nitekim oynamıyo zaten:D

ne zaman fitti ki :D

Çevrimdışı atalay

21.45 | Juventus - Napoli | Kaçmaz...

Çevrimdışı denilanz

21.45 | Juventus - Napoli | Kaçmaz...
Oy oy oy maça bak! Kötü başladığı sezonda Juventus yine şampiyon olacak sanırım. İnşallah statla birlikte biz de onlar gibi lige ambargo koyarız.

Etiketler: