Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1748423 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı einstein

kusura bakmasın rıza hoca ilk yarı itibariyle tek kelimeyle sınıfta kaldı, orta sahada kimseler yok. ozan ve diego topu aldıklarında ceza sahasına kadar ellerini sallaya sallaya geliyorlarken oyuna hiç müdahale edemedi. elinde malki gibi nokta pozisyonunda oynayabilecek santrfor var ve adem kanatta daha iyiyken ademi santrfor oynatıp oyunda kaybetti. ne zamanki öne geçer ve arkaya yaslanırsın o zaman sprinter özelliği olan ademi santrfor bölgesine atarsın.

maç içinde fbnin gol bulacağı ve titi beni at diye bağırırken benim gibi maçı izledi, oyunda sert ve koşan rıza hoca takımından eser de göremedik. kafaca bitik bir takım görüntüsündeler

Çevrimdışı Sedat

Beeyore ‏@beeyore  6 dk.6 dakika önce
Fenerbahçeye moral amaçli duzenlenmiş bi dostluk organizasyonu gibi maç.
 :ranting2:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı cursedofdragon

kasımpaşasıdaki oyuncuların bazıları maçı satmış hakemde eyyamcı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilginç ama maçtaki en iyi şey sanırım hakem

Çevrimdışı Kalyoncu

Hakemlik bir sıkıntı yok ben rıza hocaya inanamıyorum valla ya Burada onun Beşiktaşlılığını kimse tartışmaz ama bu onursuzluğa nasıl tahammül ediyo aklım almıyo bu titi nedir ya son olarak moralinizi bozmayın 4 puan öndeyiz bu haftada yeneriz başakşehiri martta kutlarız diyodum şampiyonluğu Nisan olsun hadi bir ay daha debelensinler

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Daha önce de yazdım. Şampiyon olmamiz için önümüzdeki 16 maçın en az 14'ünü kazanmamız gerekiyor. Fener en fazla 1 ya da 2 kez maç kaybeder sezon sonuna kadar.
[ Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 21:07:54 38life ]

Çevrimdışı bjkferhat

Sene sonu bir sorusturma daha patlar...

Çevrimiçi 38life

Hakemde sıkıntı yok şuana kadar. Oyuncular ise tiyatro oynuyor.

Çevrimdışı bjkferhat

Daha önce de yazdım. Şampiyon olmamiz için önümüzdeki 16 maçın en az 14'ünü kazanmamış gerekiyor. Fener en fazla 1 ya da 2 kez maç kaybeder sezon sonuna kadar.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet durum böyle görünüyor.

Çevrimdışı einstein

kulüp ve başkanın pfdkya sevkinden sonra şimdi de çarşı sert bir açıklama yapmış, bilmiyorum gerginlik bize fayda getirir mi? oyuncularımız hep sakin kafayla güzel futbol oynuyorlardı strese girmezler inşallah.

Çevrimdışı cisse557

Feneri kurtarmaya çalışanlar mı başlatacak?

Çevrimiçi 38life

En az 85 puan gerekiyor bize. 85 puanın altı şampiyonluk gitti demek.

Çevrimdışı Kuntz

Resmen gösteri maçı oldu. Paşa jöle gibi. Rıza hoca Titi denen adamın atılacağını nasıl öngöremez orası da ayrı muamma.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakemde sıkıntı yok şuana kadar. Oyuncular ise tiyatro oynuyor.

hakemde iş yoksa 1.ci goldeki veysel sapan'a yapılan faulu benmi görmedim ?

Çevrimdışı mülkübey

Soruşturma patlasa ne olacak evet şike yapmışlar ama kanıtlarınız yasal değil diye reddediyor iddialar.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En az 85 puan gerekiyor bize. 85 puanın altı şampiyonluk gitti demek.
fener tüm maçlarını kazansa 88  yapar ki imkansıza çok yakın en az 4 maçta puan kayıpları olur bu da max 80 yaparlar demek

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:16:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiçbir şey oynamıyor iki takımda. Alışmışım pas trafiğimize o kadar basit tek pasları yapmıyorlar ki izlediğimden keyif de alamıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı bjkferhat

Soruşturma patlasa ne olacak evet şike yapmışlar ama kanıtlarınız yasal değil diye reddediyor iddialar.
Karşılarında Trabzon yok yalnız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:17:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sinirden devreler yandı heralde veysel sapan bizim u21 kalecisi

Çevrimiçi 38life

Veysel kendi de faul yapıyor o pozisyonda

Çevrimdışı Kuntz

kulüp ve başkanın pfdkya sevkinden sonra şimdi de çarşı sert bir açıklama yapmış, bilmiyorum gerginlik bize fayda getirir mi? oyuncularımız hep sakin kafayla güzel futbol oynuyorlardı strese girmezler inşallah.

Camia olarak sakin durmamız lazım. Amaçlanan bu oyunlarla Beşiktaş'ı da işin içine çekip, bizi stres altında bırakmak. Çıkacağız topumuzu oynayacağız. Bunların olacağını hepimiz biliyorduk. İkinci yarı tam olarak geleneksel Fenerbahçe tiyatrosu ile başladı ve devam ediyor. Rahmetli Vedat Okyar'ın söylediği gibi; ''Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin!'' Umarım bizim çocuklar kafalarını Fenerbahçe maçlarına takıp, kendi yapmaları gereken işe olan motivasyonlarını kaybetmezler.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 21:19:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Beşiktaş'ın köpeğine diye tezahürata başladılar bakalım ceza gelecek mi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi 38life

fener tüm maçlarını kazansa 88  yapar ki imkansıza çok yakın en az 4 maçta puan kayıpları olur bu da max 80 yaparlar demek

Fenerin 4 maç puan kaybedeceğine ihtimal bile vermiyorum.

Çevrimdışı mülkübey

Besiktasin köpeğine tezahüratı yapıyorlar 2 dakikadır bunun yaptırımı yok mu

Sen zafere inanırsan , zafer de sana inanır.

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Etiketler: