Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1747537 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı OrhanAker

Muhammet demirde sakatlanmış ne oldu bunlara ya

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

bunun örnekleri var geçen seneydi sanırım gs -eskişehir maçı olması lazım sadece eskişehir taraftarı vardı maçta

o zaman bursada bilet fiyatlarını 5000 tl yapsın girebilen varsa girsin.

Bugün fenerin puan kaybedişini izleyeceğim  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bugün fenerin puan kaybedişini izleyeceğim  :tabe:
eren derdiyok oynayacakmış fenere sallar bence o  :icool: ayrıca adem büyükten ümitliyim ben  :tabe:

eren derdiyok oynayacakmış fenere sallar bence o  :icool: ayrıca adem büyükten ümitliyim ben  :tabe:

rıza hocaya güvenim tam ne kadar hakem bülent yıldırımda olsa rıza hoca puan yada puanlar kopartacaktır  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rıza hocaya güvenim tam ne kadar hakem bülent yıldırımda olsa rıza hoca puan yada puanlar kopartacaktır  :tabe:
bende hem severim hem de güvenirim işini layıkıyla yapar iyide hocadır çok sağlamda beşiktaşlıdır her türlü puan almaya oynar  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Şubat 2016, 15:59:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in puan kaybına odaklanmış durumdayım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada souza ve topalsız nasıl bir orta sahayla çıkacaklar merak ediyorum

bu arada souza ve topalsız nasıl bir orta sahayla çıkacaklar merak ediyorum

caner-ozan-diego yapabilir.

Çevrimdışı Kalyoncu

caner-ozan-diego yapabilir.
Haberlerdede böyle gördüm bu orta sahayı mahveder kasımpaşa bide o kadar orta saha varken caneri orada denemek nedir

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

topal ve souza nın olmaması aslında avantaj onlar için... okadar kazmayı aynı anda oynatınca pozisyona giremiyolardı...

bugün baya baya pozisyon bulurlar.. puan da kaybetmezler.. bizim ortasaha gibi oynıyacaklar mecburen..

ben bu hafta deil ama haftaya kayıp bekliyorum.. seyircisiz bile olsa :/

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fener'in puan kaybına odaklanmış durumdayım :D

Bursa hakkından gelirdi fener'in %90 eğer seyircili olsaydı.

Şimdi %80.. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fener Derdiçok bu aksam sinemalarda ;)

Haberlerdede böyle gördüm bu orta sahayı mahveder kasımpaşa bide o kadar orta saha varken caneri orada denemek nedir

o kadar orta saha kim.Josef,topal cezalı meireles yeni iyileşti daha maç oynucak kıvamda değil.Ozanla,diego var bir kişi eksik caner olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

o kadar orta saha kim.Josef,topal cezalı meireles yeni iyileşti daha maç oynucak kıvamda değil.Ozanla,diego var bir kişi eksik caner olur diye düşünüyorum.
Alper topuz meireless :)

Alper topuz meireless :)

meireles yeni iyileşti daha amedspor karşısında bile az oynadı hazır değil.

Mehmet topuz'a güvenip oynatacağını düşünmüyorum.

Alper kanat oyuncusu ön libero oyuncusu lazım fenere :)

Bakalım bekleyip görücez :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ozan-Meireles beraber oynar.

oynasın daha iyi işimize gelir 2 işe yaramaz adam :D  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Hadi be rıza hoca

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Eren oynamayacak galiba  .Daha demin lig tv'de söylediler

Çevrimdışı LuceGel

topal ve souza nın olmaması aslında avantaj onlar için... okadar kazmayı aynı anda oynatınca pozisyona giremiyolardı...

bugün baya baya pozisyon bulurlar.. puan da kaybetmezler.. bizim ortasaha gibi oynıyacaklar mecburen..

ben bu hafta deil ama haftaya kayıp bekliyorum.. seyircisiz bile olsa :/
Nasıl hücum oynamak zorunda kalacaklar ya adamlarda sistem yok  :) çok pozisyon vereceklerdir ama Bülent Yıldırım maçı katledecek hiç bir anı kaçırmaz.Maç 11 e 11 biterse kasımpaşayı yenemezler normal koşullarda.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Bruno Alves, Gökhan, Kadlec, Ozan, Diego, Nani, Volkan, Van Persie

amazan, Veysel, Titi, Omeruo, Bozhikov, Pavelka, Castro, Hakan, Del Valle, Tunay, Adem tüh eren yok  :bawling:

Çevrimdışı Kalyoncu

Volkan, Hasan Ali, Kjaer, Bruno Alves, Gökhan, Kadlec, Ozan, Diego, Nani, Volkan, Van Persie

amazan, Veysel, Titi, Omeruo, Bozhikov, Pavelka, Castro, Hakan, Del Valle, Tunay, Adem tüh eren yok  :bawling:
Biz bu korkak td bozuntusuna şampiyonluk felan vermeyiz istedikleri kadar masa başında ugrassınlar bu adam sahada kaybetmeye mahkum

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ademin golu var

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: