Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1743827 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi Rasim

Antalya keşke stadını febeyle açsaymış yaw adamlara yazık oldu  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı AmaralGürses

AMA fener 8 PUAN ÖNÜNDE OLACAKTI BEŞİKTAŞIMIZ'IN.. PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK ONLARA GEÇMİŞTİİİ

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Ogün

Akşam akşam ne kadar eğleniyorum ya. :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

Fenere hakem 4 penaltı verirse maç döner. Puhaaaaa
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı 38life

Bu haftanın maçını ve erteleme maçlarını kazandığımız taktirde fenere 4 puan takmış oluyoruz...

Beni korkutan maç Başakşehir deplasmanı. Çok zor maç olacak...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ekrembaser

Osmanli Gs macinda totem tutmustu bu seferde tuttu  :halay: :halay: Ben her gs ve fb maçi burda olacam artik

Bende kimdi kimdi diye düşünüyodum tabii ki sendin kardeşim benim eksik olma sarışınların maçının olduğu günler sana güveniyoruz 😄

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

AMA fener 8 PUAN ÖNÜNDE OLACAKTI BEŞİKTAŞIMIZ'IN.. PSİKOLOJİK ÜSTÜNLÜK ONLARA GEÇMİŞTİİİ

dur hele bide haftaya kasımpaşa çakıyormu bunlara bak ozaman psikolojıye.... :evillol:
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı fatih e.

3 olması kötü oldu  :evillol:

ciddi bir durum var diyerek çeki düzen vermeye çalışırlarsa diğer maçlarda toparlanma ihtimalleri var

haftaya kesin puan kaybı bekliyordum. yine de belli olmaz tabi.

Çevrimdışı Hasan Akten

Arkadaşlar sezon genelinde fbyi takip eden izleyenlere soruyorum Ozan Tufan nasıl performans gösteriyor?

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu haftanın maçını ve erteleme maçlarını kazandığımız taktirde fenere 4 puan takmış oluyoruz...

Haftaya kasımpasa feneri yener bunuda ben dipnot düşeyim 7 olur o fark ondan sonraki hafta bursa deplasmanı sonra içerde biz sıkıntı yok Kadıköyden belkide 10 puan farkla döneriz :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

:bandit:

https://twitter.com/Efsanespors/status/695690464066932737
Haftaya Başakşehir deplasmanında kötü senaryo gerçekleşir de puan kaybedersek Gozumuz Kasımpaşada olacak. Fener önliberosuz kasimpasa karşısında da puan kaybedebilir. Gelecek hafta çok kritik bir hafta olacak. Eğer Başakşehiri yenersek fener de kasimpasaya kaybederse ondan sonra erteleme maçı oynayacaz ardından gençlerle içerde oynucaz. 7 puan fark takabiliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğleniyor muyuz millet  :ishock:
Yerimde duramiyorum valla Aptal aptal gülüyorum evdekiler ne gülüyosun Aşıkmisin Olm diyorlar :biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ALDENYX

Haftaya kasımpasa feneri yener bunuda ben dipnot düşeyim 7 olur o fark ondan sonraki hafta bursa deplasmanı sonra içerde biz sıkıntı yok Kadıköyden belkide 10 puan farkla döneriz :)

şu yorum negüzel bir yorum... :claps: :claps: :claps: :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

Kasımpaşada adam gibi futbol oynasın bunları dağıtır ama fb yine rakip forvet stoper kaleci hakem  işlerine girerse olmaz o iş
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı fatih e.

Yerimde duramiyorum valla Aptal aptal gülüyorum evdekiler ne gülüyosun Aşıkmisin Olm diyorlar :biggrinking:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 38life

Kadıköyde kazanirsak 13 puan oluyor :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abahahajhaajajaj haftaya çıldırırsın o zaman kasımpaşa da yenimce

Çevrimdışı ilhan mansız

Sahtekarların sonu, geri zekalılar bir de bu takıma 50 milyon euro harcadık diye ortalıkta dolanıyorlar. Tam komedi  :D

Çevrimdışı OrhanAker

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALDENYX

başakşehir ve avcı bize ters ama ... şenol güneşinde en rahat yendiği takımlardan biri başakşehir ... :)

Etiketler: