Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741974 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Koa_lAA

Normalde %7 gsgm ye ait ve ödenmek zorunda ödemedilerse vah hallerine :D

6 yılda 400 milyon gişe yaptılarsa 25 milyon da onlar ister  :evillol:

"Spor Genel Müdürlüğü (SGM) tarafından Şirket’in ana hissedarı Fenerbahçe Spor Kulübü aleyhinde belirsiz alacak davası açılmış olup, anılan davada 2011-2012,2012-2013 ve 2013-2014 Futbol Sezonu bilet satış hasılatının %7'si ve 2011-2012 sezonunda elde edilen reklam gelirlerinin %10’u SGM tarafından talep edilmektedir. 14 Mayıs 2014 ve 30 Mart 2015 tarihlerinde Şirket’in davaya dahil edildiği Şirket’e bildirilmiştir. Davalar ile ilgili süreç devam etmekte olup Şirket yönetimi, konuyla ilgili konsolide finansal tablolarda herhangi bir karşılık ayırmamıştır."

19.01.2016 da kap a yaptıkları 6 aylık bilançoda yazmakta.. bugün öle meraktan incelerken gördüm.

bi önceki mesajda günümüze kadar demiştim.. öle deilmiş... 3 sezonlukmuş..

Çevrimdışı Koa_lAA

2 sene önce Denizbank aracılığıyla 200 milyonluk mu ne tahvil sattılar taraftarına.Bir nevi acil nakit bulmak için kredi gibi bir şey.Şimdi geri ödemesi geldi bu tahvillerin.Kongreyi olağanüstü topladılar bu ay hisse satımı yapmaya onay almak için.Şimdide tahvil sattığı taraftarına tahvilin karşılığında hisse vereyim diye uğracaklar nakit olmadığından :super:
"SPK tarafından Şirket'e verilen 200.000.000 TL ihraç limiti dahilinde ihraç edilen 100.000.000 TL nominal değerli, 728 gün vadeli 3 ayda bir kupon ödemeli, 1 Mart 2016 itfa tarihli tahviller tahsisli olarak satılmış ve yıllık hazine gösterge faizi üzerine ek getiri oranı %3,5 olarak belirlenmiştir. Şirket, 1 Eylül 2015 tarihinde 3.260.000 TL tutarında tahvil altıncı kupon ve 1 Aralık 2015 tarihinde 3.500.000 TL tutarında tahvil yedinci kupon ödemesini gerçekleştirmiştir."

bundan bahsediyosan onu sanki ödüyo gibiler... hani ben muhasebeci falan deilim ama anladığım o.. işletme mezunundan bukadar :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 20:42:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2 sene önce Denizbank aracılığıyla 200 milyonluk mu ne tahvil sattılar taraftarına.Bir nevi acil nakit bulmak için kredi gibi bir şey.Şimdi geri ödemesi geldi bu tahvillerin.Kongreyi olağanüstü topladılar bu ay hisse satımı yapmaya onay almak için.Şimdide tahvil sattığı taraftarına tahvilin karşılığında hisse vereyim diye uğracaklar nakit olmadığından :super:

Vurun vurun  ölmediler daha  :evillol: :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Son olarak bu hafta Antalya puan alır 2 maç eksiğiyle fark 3 puana iner  :D
Bu ne alaka  :D dayanamayıp puan tablosundada vurmuşun adamlara  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Ersoy

Vardy ne gol attı ama bugün be efsane.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı FARUK

Güzel maç ama gol olmayacak deyip kapattım az sonra gol oldu twitter dan gördüm harika gol

Çevrimdışı Çağatay

epl de ve dünya genelinde yılın golüne aday olur kesin
bir de golden sonra bir paslaşmaları vardı ki barçayı aratmadılar :)
leicester şl yi az çok garantiledi
sağlam para kaldıracaklar bu sene gelir olarak
ama o mahrezi satarlarsa, suarez i satan liverpool a dönerler mi bilmem
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 00:15:15 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 01:48:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vardy'de İlhan Mansız'ı görüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Vardy'nin hayat hikayesi tam filmlik. 24 yaşında amatör kümede oynayan adam 28 yaşında EPL gol kralı ve Mahrez ile birlikte Leicester'ı zirvede tutan adam.

Arsenal tutkunuyum ama bu sene Leicester şampiyon olsun. Olsun ki paranın herşey olmadığı bir kez daha kanıtlansın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vardy'de İlhan Mansız'ı görüyorum.
Ve her zamanki gibi sene sonu Liverpool 30 milyon Paund verip alir ve elinde patlar :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Vardy nin leicester dan önceki takımına transfer olma bedeli 2011'de sadece 35.000 euro
leicester 1.24 milyona transfer etmiş
mahrez in de leicester a maliyeti 500k
toplamda iki oyuncuya verilen ücret 1.74milyon
ve bu iki ismin sadece ligde bu seneki toplam katkısı: 31 gol 13 asist

başkana mahrezi söylemek lazım töre ile kafa kafaya takas etsin :D

Çevrimdışı Çağatay

Carillo zu Benfica - Free 2016 temmuz

Çevrimdışı cursedofdragon

Vardy nin leicester dan önceki takımına transfer olma bedeli 2011'de sadece 35.000 euro
leicester 1.24 milyona transfer etmiş
mahrez in de leicester a maliyeti 500k
toplamda iki oyuncuya verilen ücret 1.74milyon
ve bu iki ismin sadece ligde bu seneki toplam katkısı: 31 gol 13 asist

başkana mahrezi söylemek lazım töre ile kafa kafaya takas etsin :D

leicester'in başkanıda mı fikret orman acaba :D  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Çağatay

leicester'in başkanıda mı fikret orman acaba :D  :evillol:

Chelsea'yi boşverip Leicester ile kardeş takım olmak lazım

Chelsea'yi boşverip Leicester ile kardeş takım olmak lazım

mantıklı  :icool:

Çevrimdışı can1903

Eto'o ve Lazarevic oynarsa Antalya, fenerin ırzına.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalyanın hocası beyin kanaması şüphesiyle hastaneye kaldırılmış

Son Dakika |

Antalyaspor teknik direktoru Jose moarais Beyin kanamasi suphesiyle Hastaneye kaldirildi...

Çevrimdışı ilhan mansız

şimdi haber sitesinde bi yazı okudum..

fener in şirket borcu 1113 milyon + 268 de dernek borcu var diyo..

bunlar geçen divanda sadece dernek borcunu açıklamış ozaman.. gastelerde boy boy yazıyo fenerin borcu 268 milyon diye...

burda bikaç arkadaş fenerinde durumu kötü falan diyodu... açıkcası ben onların kap bildirimlerinede bakmamıştım... sonra divanda 268 açıklanınca burdaki arkadaşlar yanlış biliyolar demekki diye düşündüm.. fakat olay öyle deelmiş..

adamlar ketum davranmış.. malum divanda azize kimse bişeyde diyemiyor.. öle gitmiş.. bizde arkadaş sanki herkes asker arkadaşı gibi sallıyo divanda başkana.. tamam bizimki güzel daha demokratik ama ozaman kapalı yap oturumların bi kısmını.. renkli basına hep malzeme sonra...
bizde Başkana sallayanlar klübü artık hortumlayamayan asalak takımı, bunların bir de sosyal medyada taraftar görünümlü olan soytarıları var. Hiç aldanmamak gerek. Bizim yönetimimizin bu klüp için yaptıkları ileride daha net anlaşılacak. fenere gelince bu sezo şampiyon olamazlarsa işleri çok zor. zaten bu kadar böğürmeleri, pislik yapmaları hep bu yüzden. Ne yapsalar boş, Karakartalın yükselişi başladı.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu gs yine adamını buldu galiba önce Denizli sonra dursun Özbek cezalık bir durum yok kimseye borcumuz yok demeye başladılar bunların Fransız lobisi güçlü umarım bundan da sıyrılmazlar

Çevrimdışı atalay

Şu anda Barca'yı izlemeyen çok şey kaçırıyor. Hücum organizasyonlarında öyle üçgenler kuruyorlar ki...

edit: Gary Neville epey kötü teknik direktör.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 23:43:06 atalay ]

Şu anda Barca'yı izlemeyen çok şey kaçırıyor. Hücum organizasyonlarında öyle üçgenler kuruyorlar ki...

edit: Gary Neville epey kötü teknik direktör.

barça'yı izliyorum gözlerim kapalı  :D

7-0 ne yendiler be :)

Etiketler: