Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1741948 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı OrhanAker

Emenike, West Ham'da 10 maça çıkarsa West Ham'ın 11 m euro bonservis ödeyerek transfer etme zorunluluğu varmış.

Kiralama bedeli de 1 m euro'ymuş.
Benimde aklim almadı bu kadar saçma opsiyonu west ham yönetimi nasıl kabul etti acaba.
Artık para şey gibi epl de anladim onu

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

10 maça rahat çıkar  Sayın Bilic sayesinde Fb'ye de piyango kazandırmış olur bu sayede :akuma:
11 maça çıkamaz zaten 15 maç kaldı ligde lig kupasından elendiler fa cuptanda elenecekler büyük ihtimal 11 maça çıkması çok çok zor yani rahat olun :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aykut.celenk

sakatları iyileşinceye kadar 3 maç oynatır sonra kovar olacağı bu  :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

11 maça çıkamaz zaten 15 maç kaldı ligde lig kupasından elendiler fa cuptanda elenecekler büyük ihtimal 11 maça çıkması çok çok zor yani rahat olun :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haklısınız  da  söz konusu Bilic olunca ve birisine  takarsa ne olursa olsun menfaatine olacaksa oynatır.Geçen seneki Pektemek örneği gibi...

Çevrimdışı Çağatay

Emenike, West Ham'da 10 maça çıkarsa West Ham'ın 11 m euro bonservis ödeyerek transfer etme zorunluluğu varmış.

Kiralama bedeli de 1 m euro'ymuş.

Öyle bir zorunluluk bana çok aşırı saçma geliyor farzedelim ki westham da para kalmadı neyle alacaklar ?
bilicin kardeşi managerdi sanırım o mu itelemeye çalışıyor acaba

gerçi en başından beri o transferi neden yaptıklarını anlayabilmiş değilim ama
öyle bir madde de varsa çok salakça olmuş gerçekten hemde emenike için bi de
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2016, 17:29:47 Çağatay ]
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Guardiola City e 3 yıllığına gitmiş
bu 3 yılda en az bir şl finali var derim :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cursedofdragon

Guardiola City e 3 yıllığına gitmiş
bu 3 yılda en az bir şl finali var derim :)

aynen :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Başakşehir tribunlerinde gucune guc katmaya geldik marşımızı kendilerine uyarlamislar hey allahim ya :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ensar

Başakşehir tribunlerinde gucune guc katmaya geldik marşımızı kendilerine uyarlamislar hey allahim ya :D
Beşiktaş tribünü olmasa zaten marş felan yapamaz bunlar bütün takımların maçlarında bizim tezahüratları duyuyorum :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

Doumbia'yı Newcastle United kiralamış .

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 12:25:30 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 12:26:49 Tolga ]

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı atalay

Niasse EPL yapar demiştim. Everton almış. Sonko, Gs scouting'inin 7000 filtreden bulamadığını, bulmuş.

Çevrimdışı LuceGel

Niasse EPL yapar demiştim. Everton almış. Sonko, Gs scouting'inin 7000 filtreden bulamadığını, bulmuş.
Niasse dada ne şans varmış akhisardaki köylüsü öneriyor getiriyor şimdi Evertonda  :busted_cop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 14:30:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Burak Sallak vurdu paranın dibine.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Koa_lAA

şimdi haber sitesinde bi yazı okudum..

fener in şirket borcu 1113 milyon + 268 de dernek borcu var diyo..

bunlar geçen divanda sadece dernek borcunu açıklamış ozaman.. gastelerde boy boy yazıyo fenerin borcu 268 milyon diye...

burda bikaç arkadaş fenerinde durumu kötü falan diyodu... açıkcası ben onların kap bildirimlerinede bakmamıştım... sonra divanda 268 açıklanınca burdaki arkadaşlar yanlış biliyolar demekki diye düşündüm.. fakat olay öyle deelmiş..

adamlar ketum davranmış.. malum divanda azize kimse bişeyde diyemiyor.. öle gitmiş.. bizde arkadaş sanki herkes asker arkadaşı gibi sallıyo divanda başkana.. tamam bizimki güzel daha demokratik ama ozaman kapalı yap oturumların bi kısmını.. renkli basına hep malzeme sonra...

Çevrimdışı Tolga

bunlar geçen divanda sadece dernek borcunu açıklamış ozaman.. gastelerde boy boy yazıyo fenerin borcu 268 milyon diye...

burda bikaç arkadaş fenerinde durumu kötü falan diyodu... açıkcası ben onların kap bildirimlerinede bakmamıştım... sonra divanda 268 açıklanınca burdaki arkadaşlar yanlış biliyolar demekki diye düşündüm.. fakat olay öyle deelmiş..

adamlar ketum davranmış.. malum divanda azize kimse bişeyde diyemiyor.. öle gitmiş.. bizde arkadaş sanki herkes asker arkadaşı gibi sallıyo divanda başkana.. tamam bizimki güzel daha demokratik ama ozaman kapalı yap oturumların bi kısmını.. renkli basına hep malzeme sonra...
Zaten yıllardan beri sadece dernek borçlarını açıklıyorlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

Zaten yıllardan beri sadece dernek borçlarını açıklıyorlar :)

şirket borcu sadece kap a yapmakta demekki yaban çakalları..

yalnız adamların bi avantajı var.. yüzde 75 hala halka açık deil.. sadece yüzde 25 halka açık.. bizde o rakam yüzde 50, küsürlü bişey var diye biliyorum.. sonuna kadar tükettik yani orayı..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 20:00:55
  • Beşiktaş / Bodrum

O arkadaş benim :D

1.5 milyar borçları var yaklaşık olarak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 20:02:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Fener'in bünyesine bağlı şirket borçları var geçen bir üye bu rakam 1.2 milyar dedi adamı üyelikten atmaya kalktılar :D

Aziz Yıldırım kendi bırakmadan bu borç ortaya çıksın istemiyor çünkü Ülker'den aldığı stat sponsorluğunu da kütür kütür transfere yatırdı.

Son olarak bu hafta Antalya puan alır 2 maç eksiğiyle fark 3 puana iner  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ya mali sikintisi olmayan adam Turkiye Kupasi bize angarya mac basi ucretlere bile yetmiyo kaldirilsin, yok efendim transfer yaptik yatirim yaptik fener biraz kayirilsin diye aglar mi her mikrofona..

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Koa_lAA

O arkadaş benim :D

1.5 milyar borçları var yaklaşık olarak.
he meraba arkadaşım o vakit sana.. selam olsun..

aynen biraz inceledim kap bildirimlerini rakamlar o civarda...

ayrıca gsm sanırım dava açmış bunlara bizde varmı o sorun bilmiyorumda... bilet satışının 2010 dan itibaren yüzde 10 reklam anlaşması stadın yüzde 7 mi ne rakamlar bize vermediniz diye..

aziz o yüzden bağrınıyodu devlet yardım etcekse kulüplere stad isim hakkından, stad reklamlarından, biletlrden falan reklam almasın diye :)

Çevrimdışı celiker1

şirket borcu sadece kap a yapmakta demekki yaban çakalları..

yalnız adamların bi avantajı var.. yüzde 75 hala halka açık deil.. sadece yüzde 25 halka açık.. bizde o rakam yüzde 50, küsürlü bişey var diye biliyorum.. sonuna kadar tükettik yani orayı..

2 sene önce Denizbank aracılığıyla 200 milyonluk mu ne tahvil sattılar taraftarına.Bir nevi acil nakit bulmak için kredi gibi bir şey.Şimdi geri ödemesi geldi bu tahvillerin.Kongreyi olağanüstü topladılar bu ay hisse satımı yapmaya onay almak için.Şimdide tahvil sattığı taraftarına tahvilin karşılığında hisse vereyim diye uğracaklar nakit olmadığından :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 20:27:46
  • Beşiktaş / Bodrum
he meraba arkadaşım o vakit sana.. selam olsun..

aynen biraz inceledim kap bildirimlerini rakamlar o civarda...

ayrıca gsm sanırım dava açmış bunlara bizde varmı o sorun bilmiyorumda... bilet satışının 2010 dan itibaren yüzde 10 reklam anlaşması stadın yüzde 7 mi ne rakamlar bize vermediniz diye..

aziz o yüzden bağrınıyodu devlet yardım etcekse kulüplere stad isim hakkından, stad reklamlarından, biletlrden falan reklam almasın diye :)

Normalde %7 gsgm ye ait ve ödenmek zorunda ödemedilerse vah hallerine :D

6 yılda 400 milyon gişe yaptılarsa 25 milyon da onlar ister  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: