Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1740449 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı cursedofdragon

MUSLERAAA GIDIYOOOOOOOOOOOOOR Rasim insani cildirtir

ne güzel işte :) Muslera burak gitsin bunlar cenk gönene umut bulut'a kalsın :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne güzel işte :) Muslera burak gitsin bunlar cenk gönene umut bulut'a kalsın :D
burak gitmesin bence maaşı çok yüksek gs'ye yük muslerada kalsın 4 4.5 maaşı bir şey yapamaz takım çok kötü olduktan sonra bir sneijder gitse yeter

burak gitmesin bence maaşı çok yüksek gs'ye yük muslerada kalsın 4 4.5 maaşı bir şey yapamaz takım çok kötü olduktan sonra bir sneijder gitse yeter

adamlar transfer yapamıcak :) Muslera,burak gidince sneijder'de gider :)

Transfer yapamayınca birtek umut var ellerinde umut :D

kaledede cenk gönen :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adamlar transfer yapamıcak :) Muslera,burak gidince sneijder'de gider :)

Transfer yapamayınca birtek umut var ellerinde umut :D

kaledede cenk gönen :)
podolski de gitsin tam olsun

Çevrimiçi Necmi

@serkan01  üslubuna dikkat et kardeşim burda hiç bir nedenden küfür ve hakaret edemezsin
bu arada hoşgeldin

Çevrimdışı Sarp

Dün iş yerinde mesaiye kaldık. Fenerli arkadaş maçı fb tv den dinliyor (dinliyoruz).
Sürekli bir heyecan, yok tek kale yok kaçtı bu kaçan kaçıncı spikerleri anlatıyor. Ulan dedim rakip amma geri yaslanmış.
Sonra maçın özetini izledik. İkinci yarı bir tane pozisyon o da vp dağlara taşlara şutu.
Velhasıl kelam adamlar kendi dinleyicilerine bile algı operasyonu çekiyor... :icool:

Çevrimdışı Tolga

19.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Torku Konyaspor 1-0 Kayserispor

Mersin İdmanyurdu 0-0 Akhisar Belediyespor

Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Gençlerbirliği 1-0 Antalyaspor

Sivasspor 1-2 Eskişehirspor

Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor

Gaziantepspor 2-3 Bursaspor

Trabzonspor E-E BEŞİKTAŞ

Başakşehir 1-1 Kasımpaşa
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

20. Hafta'nın Maçları

5 Şubat Cuma

19.00  Osmanlıspor - Sivasspor

20.00  Antalyaspor - Fenerbahçe

6 Şubat Cumartesi

13.30  Kayserispor - Mersin İdmanyurdu

16.00  Bursaspor - Başakşehir

19.00  Galatasaray - Torku Konyaspor

7 Şubat Pazar

13.30  Çaykur Rizespor - Eskişehirspor

15.00  Akhisar Belediyespor - Trabzonspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor

8 Şubat Pazartesi

20.00  Kasımpaşa - Gençlerbirliği

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        13 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            13 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     11 Gol

Leonard Kweuke (Çaykur Rizespor)            10 Gol

Fernandao (Fenerbahçe)                       10 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       10 Gol

19.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Torku Konyaspor 1-0 Kayserispor

Mersin İdmanyurdu 0-0 Akhisar Belediyespor

Osmanlıspor 3-2 Galatasaray

Gençlerbirliği 1-0 Antalyaspor

Sivasspor 1-2 Eskişehirspor

Fenerbahçe 2-1 Çaykur Rizespor

Gaziantepspor 2-3 Bursaspor

Trabzonspor E-E BEŞİKTAŞ

Başakşehir 1-1 Kasımpaşa

bu başakşehirle kasımpaşa bilerek mi yenişemedi gs'nin önüne geçmeyelim diye  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

bu başakşehirle kasımpaşa bilerek mi yenişemedi gs'nin önüne geçmeyelim diye  :evillol:
Tipik bir beraberlik maçıydı :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

20. Hafta'nın Maçları

5 Şubat Cuma

19.00  Osmanlıspor - Sivasspor

20.00  Antalyaspor - Fenerbahçe

6 Şubat Cumartesi

13.30  Kayserispor - Mersin İdmanyurdu

16.00  Bursaspor - Başakşehir

19.00  Galatasaray - Torku Konyaspor

7 Şubat Pazar

13.30  Çaykur Rizespor - Eskişehirspor

15.00  Akhisar Belediyespor - Trabzonspor

19.00  BEŞİKTAŞ - Gaziantepspor

8 Şubat Pazartesi

20.00  Kasımpaşa - Gençlerbirliği

Cuma günü Antalya Feneri yenecek arkadaşlar demedi demeyin  :biggrinking:

O değilde 1 aydır maç yapmıyoruz hala mı gol kralı GOMEZ  :lol: :lol:

Çevrimdışı mellfred

Antalyadan bi beraberlik bekliyorum ben de. Tabi   penaltı daha çalmazsa tff

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası Antalya'dan hiç birşey beklemiyorum :D

Çevrimdışı ZORBEY

Cuma günü Antalya Feneri yenecek arkadaşlar demedi demeyin  :biggrinking:

O değilde 1 aydır maç yapmıyoruz hala mı gol kralı GOMEZ  :lol: :lol:

Kral adam oynamasada kraldır. hayvandao u penaltılar ile araya sokmaya calişiyorlar ama bu sene planları tutmayacak inş. En iyi oynayan en cok gol atan, gol kralı ve şampiyon takım BEŞİKTAŞ olacak ALLAHIN izniyle.
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kral adam oynamasada kraldır. hayvandao u penaltılar ile araya sokmaya calişiyorlar ama bu sene planları tutmayacak inş. En iyi oynayan en cok gol atan, gol kralı ve şampiyon takım BEŞİKTAŞ olacak ALLAHIN izniyle.

İnşallah  :ok:

Bundan sonra hakem, basın, TFF fark etmez çatır çatır oynayıp kazanacağız 2 kupayı da. Bu efsane sezona şahitlik ettiğimiz için seneler sonra kendimizi çok şanslı hissedeceğiz.

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin puan kaybı yaşayabileceği maçlar şunlar ;

Beşiktaş, Galatasaray(D) Trabzonspor(D), Bursaspor(D), Kasımpaşa, Torku Konyaspor(D), Akhisar Belediyespor(D), Başakşehir(D)

Görüldüğü gibi ağırlıklı olarak deplasman maçlarında takılma ihtimalleri yüksek.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fb'nin puan kaybı yaşayabileceği maçlar şunlar ;

Beşiktaş, Galatasaray(D) Trabzonspor(D), Bursaspor(D), Kasımpaşa, Torku Konyaspor(D), Akhisar Belediyespor(D), Başakşehir(D)

Görüldüğü gibi ağırlıklı olarak deplasman maçlarında takılma ihtimalleri yüksek.

@Tolga bence de;

Galatasaray'ın yenmesi zor ama bir ihtimal taraftarı için bir sürpriz yapabilir.

Kasımpaşa zorlar belki puan alır.

Konya Aykutçuğum ile çok güzel yatar Fenere.

Akhisar zorlar belki puan alır.

Başakşehir,Bursa yenebiliriz.

Biz yenebiliriz.

Çevrimdışı Tolga

@Tolga bence de;

Galatasaray'ın yenmesi zor ama bir ihtimal taraftarı için bir sürpriz yapabilir.

Kasımpaşa zorlar belki puan alır.

Konya Aykutçuğum ile çok güzel yatar Fenere.

Akhisar zorlar belki puan alır.

Başakşehir,Bursa yenebiliriz.

Biz yenebiliriz.
Konya'nın oyun anlayışından dolayı Fb'yi zorlarlar diye düşünüyorum ama Aykut Kocaman faktörünü de atlamamak lazım tabi :)

Çevrimdışı ZORBEY

İnşallah  :ok:

Bundan sonra hakem, basın, TFF fark etmez çatır çatır oynayıp kazanacağız 2 kupayı da. Bu efsane sezona şahitlik ettiğimiz için seneler sonra kendimizi çok şanslı hissedeceğiz.

takım yönetici, herkes üstüne düşeni yapıyor bence. gerek başarı gerek transfer. ama bize karşı inanılmaz bir pislik kenetlenmeside apacık ortada gerek fenerasyon gerek mhk gereksede renkli basın, ve yetmedi renkli takımların alt yapı ve saz arkadaşı takımları herkes bir yerden bizi durdurma ve durdurabilme cabasında. biz taraftarlarında artık başkanın ve kulübün arkasına tamamen gecip var gücümüzle bütün kirli emellerini boşa cıkartmamız gerekiyor aksi durumda dereyi gecerken bizi boğmak isteyeceklerdir kulübü an itbariyle yalnız bırakmamamız lazım.. güzel bir organizasyon yapmak gerekir taraftar baskısı nasıl göz korkutur en başta yayıncı kuruluş ve köleleri bunu anlayabilmeli.! anlayabilmeliki BEŞİKTAŞIMIZI rahat bıraksınlar, nerden başlamamız gerek? bence bu ertelenen maclar icin TFF e taraftar baskısı yapıp Kulübümüzün istediği tarihte onaylattırmak harika olacaktır. fitilin ateşini TFF`e kalabalık taraftar grubu ile yürüyerek başlatabilir medya üzerinden tüm illerden destek alırsak DURUM onlar icin kacınılmaz hale gelir, Doğanın bir kanunu Coğunluğun herzaman Haklılığı ve gücü kabul edilir.

ve fenerin 2. yarının başından erkenden masabaşı işlerinide durdurmak icin aynı yöntemi kullanıp mhk`ya yüklenebiliriz bu bizim belki 1 haftamızı alır ama 1 Senemizi kurtarır, yetmedi fenerin sonu olur, cünkü sıkıştığı maclarca hakemdaşları artık rahatlıkla penaltı veremeyecek verdiği AN yine yüklenir sonraki maclarda tedirgin olmalarını sağlayabiliriz Bu bir çağrıdır ve ben bu konuda cok netim Forumdaki Arkadaşlarımızdan da Destek geleceğine inanıyorum GEREKİRSE diğer forumlarla iletişim kurup arkamıza destek alabiliriz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

takım yönetici, herkes üstüne düşeni yapıyor bence. gerek başarı gerek transfer. ama bize karşı inanılmaz bir pislik kenetlenmeside apacık ortada gerek fenerasyon gerek mhk gereksede renkli basın, ve yetmedi renkli takımların alt yapı ve saz arkadaşı takımları herkes bir yerden bizi durdurma ve durdurabilme cabasında. biz taraftarlarında artık başkanın ve kulübün arkasına tamamen gecip var gücümüzle bütün kirli emellerini boşa cıkartmamız gerekiyor aksi durumda dereyi gecerken bizi boğmak isteyeceklerdir kulübü an itbariyle yalnız bırakmamamız lazım.. güzel bir organizasyon yapmak gerekir taraftar baskısı nasıl göz korkutur en başta yayıncı kuruluş ve köleleri bunu anlayabilmeli.! anlayabilmeliki BEŞİKTAŞIMIZI rahat bıraksınlar, nerden başlamamız gerek? bence bu ertelenen maclar icin TFF e taraftar baskısı yapıp Kulübümüzün istediği tarihte onaylattırmak harika olacaktır. fitilin ateşini TFF`e kalabalık taraftar grubu ile yürüyerek başlatabilir medya üzerinden tüm illerden destek alırsak DURUM onlar icin kacınılmaz hale gelir, Doğanın bir kanunu Coğunluğun herzaman Haklılığı ve gücü kabul edilir.

ve fenerin 2. yarının başından erkenden masabaşı işlerinide durdurmak icin aynı yöntemi kullanıp mhk`ya yüklenebiliriz bu bizim belki 1 haftamızı alır ama 1 Senemizi kurtarır, yetmedi fenerin sonu olur, cünkü sıkıştığı maclarca hakemdaşları artık rahatlıkla penaltı veremeyecek verdiği AN yine yüklenir sonraki maclarda tedirgin olmalarını sağlayabiliriz Bu bir çağrıdır ve ben bu konuda cok netim Forumdaki Arkadaşlarımızdan da Destek geleceğine inanıyorum GEREKİRSE diğer forumlarla iletişim kurup arkamıza destek alabiliriz.

Harfiyen katılıyorum.

İlave olarak da bu birleşme ve desteğin Başakşehir, Olimpiyat veya x şehrindeki deplasmandaki statlarda tıka basa takımını yalnız bırakmayacak taraftar ile olacağını düşünüyorum. Bir de Fenerbahçe çok ağladı bu sene, biz de hakemlerin verdiği bu iğrenç kararların ört bas edilmesini engellemeliyiz.

Ntvspor Fenerin geçen hafta acayip bir penaltıyla, kırmızı kart görecek futbolcusu yerine yerde ayağına basılan rakip oyuncuya kırmızı kart gösterdiği maçtan sonra ''FENER ES'Tİ GEÇTİ'' gibi attığı başlıklardan sonra gerek sosyal medya gerek Beşiktaşlı yorumcularımızın katıldıkları programlarda bu tip olayları protesto etmesi gerekiyor. Bu ülkede algı operasyoncularının kralı Rıdvan'dır. Her programda alttan alttan veriyor coşkuyu. Sanki 1-0 1-0 skorlarla 9 tane maç kazanmış Fener yok da 5-6 tane atan fırtına var sahada. Beşiktaş'a çok oyun oynanıyor ama bu oyunu hep birlikte bozacağız. İnanıyorum ki bu sene Beşiktaş kasırgası bu şike ligini yerle bir ederek hedefine ulaşacak.

Çevrimdışı ZORBEY

Harfiyen katılıyorum.

İlave olarak da bu birleşme ve desteğin Başakşehir, Olimpiyat veya x şehrindeki deplasmandaki statlarda tıka basa takımını yalnız bırakmayacak taraftar ile olacağını düşünüyorum. Bir de Fenerbahçe çok ağladı bu sene, biz de hakemlerin verdiği bu iğrenç kararların ört bas edilmesini engellemeliyiz.

Ntvspor Fenerin geçen hafta acayip bir penaltıyla, kırmızı kart görecek futbolcusu yerine yerde ayağına basılan rakip oyuncuya kırmızı kart gösterdiği maçtan sonra ''FENER ES'Tİ GEÇTİ'' gibi attığı başlıklardan sonra gerek sosyal medya gerek Beşiktaşlı yorumcularımızın katıldıkları programlarda bu tip olayları protesto etmesi gerekiyor. Bu ülkede algı operasyoncularının kralı Rıdvan'dır. Her programda alttan alttan veriyor coşkuyu. Sanki 1-0 1-0 skorlarla 9 tane maç kazanmış Fener yok da 5-6 tane atan fırtına var sahada. Beşiktaş'a çok oyun oynanıyor ama bu oyunu hep birlikte bozacağız. İnanıyorum ki bu sene Beşiktaş kasırgası bu şike ligini yerle bir ederek hedefine ulaşacak.

ayrıca oyuncularımıza inanılmaz bir motive kaynağı olacağını düşünüyorum rakip kim olursa olsun sahaya cıkıp ilk yarıda işi bitirmek icin en güzel taktik.

tabi öncelik burdaki çoğunluğu buna kabul ettirmektir. zoraki değil YÜREKTEN GÖNÜLDEN olması gerekir. özlediğimiz günleri yaşamak için bence TAM ZAMANI Forumdaki Arkadaşlarımıza Abilerimize Burdan Sesleniyorum @Necmi Abi Sesimi duy:)

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin sağlam savunma yaptığı söyleniyor da ben aynı fikirde değilim.

4'lü defansın önüne M.Topal-Souza-Diego(Ozan)-Alper gibi savunması daha ön planda olan oyuncuları koyarsan zaten doğal olarak savunma ağırlıklı bir takım olmuş oluyorsun.

Bunun yanında bir de ligdeki birçok takımın hücum gücünün vasat ya da vasatın altında olmasından dolayı Fb az gol yiyor sonra da Fb çok iyi defans yapmış oluyor.

Şimdi biz de Fb gibi 4'lü defansın önüne Atiba-Veli-Necip-Olcay gibi oyuncuları koysak benzer şekilde az gol yeriz.

Etiketler: