Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1736059 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı Çağatay

Ulan FM oynarken hile yapmaya kalksan daha çok zorlanırsın
Ne kadar kolay yaa
öss ye hazırlık sınavında kopya çekmek gibi
sonra asıl mücadeleyi verirken hep hayal kırıklığı...!
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı canU

Ligtv eyyama başladı. Penaltı mı depil mi var kırmızı mı değil mi yok, penaltı penaltı mı yok. Mükemmel

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben Fener'in 2. yarıda bu işlere hemen bu kadar hızlı bu kadar göstere göstere gireceğini tahmin etmemiştim. Haftalar ilerleyip stres katsayısı arttıkça daha çok müdahil olacaklarını öngörmüştüm . Bu işlere bu kadar hızlı girmeleri onların aleyhine olacak. Çok tepki görecekler . Fener bugün kendi ayağına ateş etti.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ne diyordu ne adak adiyordu o kenardaki saklaban penalti verilsin ne yapacakti.

Karısına söyleyecekti pasta yapacaktı evde kutlama yapacaktı ,

Çevrimdışı Tolga

18.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Kasımpaşa 1-2 Gaziantepspor

Kayserispor 1-0 Osmanlıspor

Akhisar Belediyespor 0-2 Torku Konyaspor

Galatasaray 3-1 Sivasspor

Çaykur Rizespor 2-3 Gençlerbirliği

Antalyaspor 1-2 Başakşehir

Bursaspor 4-2 Trabzonspor

BEŞİKTAŞ E-E Mersin İdmanyurdu

Eskişehirspor 0-3 Fenerbahçe
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

18. Hafta'nın Maçları

Cumartesi

13.30  Torku Konyaspor - Kayserispor

16.00  Mersin İdmanyurdu - Akhisar Belediyespor

19.00  Osmanlıspor - Galatasaray

Pazar

13.00  Sivasspor - Eskişehirspor

13.00  Gençlerbirliği - Antalyaspor

16.00  Gaziantepspor - Bursaspor

16.00  Fenerbahçe - Çaykur Rizespor

20.00  Trabzonspor - BEŞİKTAŞ

Pazartesi

20.00  Başakşehir - Kasımpaşa

Çevrimdışı EMİR EMRE

Satılmış NTVSPOR express fener esti geçti diye manşet atmış anında. Helal olsun be aga. Biz Türkiye'de 13 kere iyi şampiyon olmuşuz büyük başarı

Çevrimdışı Tolga

Gol Krallığı

Mario Gomez (BEŞİKTAŞ)                        13 Gol

Samuel Eto’o (Antalyaspor)                            13 Gol

Hugo Rodallega (Akhisar Bld.)                     11 Gol

Leonard Kweuke (Çaykur Rizespor)            10 Gol

Badou Ndiaye (Osmanlıspor)                       9 Gol

Tomas Necid (Bursaspor)                       9 Gol

Çevrimdışı RQ7_351903

Benim anladığım şudur sen herkes karın olacağını bildiği halde maçı erken oynatmıyorsun maçı erteliyosun,bence bilerek yapıldı böyle olacağı belliydi.

Geçelim Fener maçına tam bir hakem oyunu ile Fenere 3 puan ve Fener maç fazlası ile de olsa lider, bizim oyuncularda stres.

Mersin maçına Fener'in Avrupa maçı haftasına denk getirirler al sana müthiş bir TUZAK !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Benim anladığım şudur sen herkes karın olacağını bildiği halde maçı erken oynatmıyorsun maçı erteliyosun,bence bilerek yapıldı böyle olacağı belliydi.

Geçelim Fener maçına tam bir hakem oyunu ile Fenere 3 puan ve Fener maç fazlası ile de olsa lider, bizim oyuncularda stres.

Mersin maçına Fener'in Avrupa maçı haftasına denk getirirler al sana müthiş bir TUZAK !
Kaliteli, sistemimize uyacak kaleci, stoper transferi yapılsın(Boyko ve Douglas ile olmaz bu iş) . Oyunumuzda aşama kaydedelim. Kompakt, alan parselizasyonu düzgün , oyun geçişlerimizin hızlı olduğu oyunumuzda yeni transferlerle seviye atlayalım . Gerisi bize kalmış. Gider orada onları tokatlar geliriz. Hakem , fikstür de onları kurtaramaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim de şanssızlığımız bu. Puan kaybetmeden liderliği kaybettik.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim de şanssızlığımız bu. Puan kaybetmeden liderliği kaybettik.

Adamlar maç fazlası ile lider onlar sevinmiyordur bu kadar siz adamlara koz veriyorsunuz :)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

fenerbahçe TD'sinin hakem seminerlerinde neden boy gösterdiği şimdi çok net belli oldu, boşuna uyarı verip mhk patronu kuddusinin kulağını çekmedi pereira, resmen fener sen rahat ol oynamasanda maç kazanacaksın mesajı veriliyor göstere göstere buna da dur diyecek bir kişi yok mu ? neyse bir şeyler daha yazacaktım ama ağzımızı bozmaya değmez bu fener.

Çevrimdışı OrhanAker

g.zekalı bu fb'liler.

Yok artık ya gerçekmi bu arkadaş

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tff resmi sitesine bak 18 diye yapıyor sonra resim yayılınca 17 diye değiştiriyor bunlar tamamen ş.refsizler karaktersizler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu haftaki tahminim gs puan kaybeder, fener kazanır biz kazanırız

Çevrimdışı Ensar

Manchester United, yaz transfer döneminin en sürpriz imzasına atarak Monaco'dan genç golcüAnthony Martial'i kadrosuna katmıştı.

19 yaşındaki Fransız oyuncu için ödenen bonservis bedeli resmi olarak açıklanmamış ve rakam sürekli spekülasyon nedeni olmuştu. Bu transferin resmi belgeleri ortaya çıktı. Manchester United, Anthony Martial'in bonservisi için Monaco'ya 50 milyon avro ödemeyi kabul etti. 50 milyon avronun 30'unu peşin ödeyen United, 20 milyon avroyu 1 Haziran 2016'da ödeyecek.

Sözleşmede yer alan performans bonusları ise hayli dikkat çekici.

İşte bonus maddeleri:

*Anthony Martial ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan Manchester United, genç oyuncunun sözleşme süresi boyunca United formasıyla resmi maçlarda 25 gol atması halinde Monaco'ya 10 milyon avro ödeyecek.

*Manchester United, Anthony Martial'in sözleşme süresi boyunca Fransa A Milli Takımı ile 25 maça çıkması halinde Monaco'ya 10 milyon avro ödeyecek.

*Manchester United, Anthony Martial'in sözleşme süresinde Ballon d'Or için aday gösterilmesi halinde Monaco'ya 10 milyon avro ödeyecek.

Anthony Martial, Manchester United ile 2019 yılında sona erecek sözleşmesi süresinde bu 3 maddeyi gerçekleştirebilirse,Manchester United'ın Monaco'ya ödediği bonservis 80 milyon avroyu bulacak.

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

şu beşiktaşın bizden başka sahibi yok maalesef. yoksa izlenecek tiyatro değil bu lig  :s20:

Çevrimdışı genki1914

Bizim Mersin macı 5 dk oynandıgı için normalde kadroların devam etmesi lazım ama şöyle bir durum var diyelim ki Gomez Gökhan Ersan sakatlandı veya başka takıma transfer oldular ne olacak ? Bu maçta yeni transfer falan oynatabilecekmiyiz veya farklı kadroyla çıkma imkanımız var mı ?
Guti14

Bizim Mersin macı 5 dk oynandıgı için normalde kadroların devam etmesi lazım ama şöyle bir durum var diyelim ki Gomez Gökhan Ersan sakatlandı veya başka takıma transfer oldular ne olacak ? Bu maçta yeni transfer falan oynatabilecekmiyiz veya farklı kadroyla çıkma imkanımız var mı ?

oyuncu transfer olursa veya sakatlanırsa değiştirebiliriz onun haricinde aynı adamlar oynucaktır.

Çevrimdışı genki1914

oyuncu transfer olursa veya sakatlanırsa değiştirebiliriz onun haricinde aynı adamlar oynucaktır.
Bunu delmek cok kolay degil mi oyuncu sakat dersin mesela salliyorum Gunay ve tolga kasikta agri kalede yeni transfer ? Hea cok mu lazım Mersin macina orasi baska konu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı genki1914

Yani demek istedigim ileri belirsiz bi tarihte olduğundan istedigimiz gibi degistirme olasiligi var gibi geldi bana hemen ertesi gun olsaydi olmazdi da

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Çağatay

Uefa'ya taahhütte bulunan klüpler içinde bu taahhütleri yerine getiremeyen tek klüp galatasaraymış

Bakalım Uefa ders niteliğinde bir ceza verecek mi ?

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Yeni gelecek oyuncular oynayamaz,kalemizde muhtemel yine tolgayla oynayacağız mersinin yapacağı transferler oynayamaz,aynı kadro değişebilirmi bilemiyorum .
[ Son Düzenleme: 19 Ocak 2016, 16:27:29 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: