Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1734997 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı birolbjk

nani bile beklemedi penaltıyı utanmaz hakem

Çevrimdışı ilhan mansız

Pozisyon penaltı tartışalacak bir yeri yok sırf öfkesini kontrol edemediği için taktı ayağını.
bu pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından ilgisi yok.

Çevrimdışı onder23

Penaltıyı geç uzaktan yakından alakası yok geçiniz ne penaltısı

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

Pozisyon penaltı tartışalacak bir yeri yok sırf öfkesini kontrol edemediği için taktı ayağını.
yapma hocam öyle penaltı olmaz..
nani topu kaptırınca kendi ayakları rakibin ayağını araya alıyo zaten.. sonra dönünce direk takıldı... nani kendi kendini taktı rakibe..

ama el pozisyonu var o penaltı sanırım..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

"Beşiktaş bu kadar iyiyse neden farkı açamadı?"
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı genki1914

Şaka gibi penalti yine yaptilar eyyami veremedigi el pozisyonu bu sacma sapan pozisyonla kapatti hakem

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı fatih e.

görünüşte penaltı olabilir (kılıfına uydurulursa temas var) ancak top uzaklaşmışken böyle penaltı görmemiştim.

atibanın ve kasımpaşa maçındaki el pozisyonunun net penaltı olmasına rağmen günlerce konuşanlar bu pozisyon hakkında ne söyleyecek çok merak ediyorum.

bu tip pozisyonlar hemen her maç hakemlerin karşısına çıkacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre bu hareketi bilerek yapti ise beyinsiz, bilmeden yapti ise buyuk sansizlik. Normalde o penalti verilmezde iste burasi turkiye. Fener adami tefe koyardi. Ayrica Fener bu oynla asla gol atamazdi. Bedavadan puan alacaklar. Vay arkadas yaa
nereye kadar böyle gidecek ki ben sıkıntı yapmıyorum hiçbir şey yok futbol adına deplasmanda tokatlar geçeriz bunları

Çevrimdışı ilhan mansız

"Beşiktaş bu kadar iyiyse neden farkı açamadı?"
böyle penaltılarla hiçbir zaman açamayız, boru değil adamlar 50 milyon euro harcamış, tabi ki kazanacaklar burası Türkiye, en kötü hakem odasını basarlar

Çevrimdışı genki1914

Ayağını taktirdigi falan yok adamn ayagi pozisyon geregi naninin bacaklari arasinda kaldi sonra ikisi topa gideyim derken düğüm oldular resmen yazılar olsun !!!

Guti14

Çevrimdışı LuceGel

Bu pozisyon penaltımı vay be   :ebebe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilhan mansız

görünüşte penaltı olabilir (kılıfına uydurulursa temas var) ancak top uzaklaşmışken böyle penaltı görmemiştim.

atibanın ve kasımpaşa maçındaki el pozisyonunun net penaltı olmasına rağmen günlerce konuşanlar bu pozisyon hakkında ne söyleyecek çok merak ediyorum.

bu tip pozisyonlar hemen her maç hakemlerin karşısına çıkacak.
hocam tam yazdığınız gibi görünüşte uydurulabilir bir durum var hakem de kılıfına uydurdu. fener bu maçı alamayacaktı. böyle uyduruk penaltı mı olur top uzaklaşmış gitmiş

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi bari güzel haberler geliyor :D

SON DAKİKA! UEFA, Galatasaray'ın 2015-16 sezonu için gerekli olan mali kriterleri karşılayamadığını açıkladı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 20:00:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
pozisyon penaltı mı ? Şaka mı bu ?

Pozisyon şaka gibi bir penaltı. Gitti saçmsapan adamın bacak arkasına ayağını taktı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı OrhanAker

https://twitter.com/SporGundemi35/status/689142997146058753

:tabe:
Şu önümüzdeki 2-3 sezon öyle kritikki tabuta çivi cakamasakda üstünü örteriz iki renklinin..
Şampiyonluk şart.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı genki1914

Ayağını taktirdigi falan yok adamn ayagi pozisyon geregi naninin bacaklari arasinda kaldi sonra ikisi topa gideyim derken düğüm oldular resmen yazılar olsun !!!

Nani dusunce hakeme bile bakmiyor hocam penalti versene gibisinden yuh be yuh

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ntvspor son dk uefa gs'ye geçirecekmiş cezayı

Çevrimdışı fatih e.

iyi bari güzel haberler geliyor :D

SON DAKİKA! UEFA, Galatasaray'ın 2015-16 sezonu için gerekli olan mali kriterleri karşılayamadığını açıkladı.

basın transfer yasağına alıştırıyor da

uefadan men edilmelerini bekliyorum. uefa yanlı davranmazsa tabi.

Çevrimdışı 38life

Bizi şampiyon yapmamaya yemin etmiş birileri var. İşimiz çok zor... en az 14 galibiyet almamız lazım.

Çevrimdışı Ensar

pozisyon bence de penaltı gerizekalı bilerek taktı o ayağı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Seytan bile penalti degil dedi ama baska bir pozisyon icin penalti dedi maci syretmedigim icin bilmiyorum hatta yabanci hakemler gelsin dedi.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Pozisyon şaka gibi bir penaltı. Gitti saçmsapan adamın bacak arkasına ayağını taktı.

pozisyon penaltı filan değil çağrı facebook'ta tekrarları var tekrardan izle top uzalaşmış gitmiş ordan. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2016, 20:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
pozisyon penaltı filan değil çağrı facebook'ta tekrarları var tekrardan izle top uzalaşmış gitmiş ordan. :)

Topla ilgisi yok ki zaten o yüzden saçmasapan soktu ayağını diyorum son derece aptalca.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: