Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1732928 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı genki1914

Linnes ve Donk cuuuuk diye oturan 2 transfer biz hala patateslerin peşinde koşalım, şahsi fikrim rakiplerimizden biri ciddi anlamda güç kazandı :s20:
Guti14

Çevrimdışı OrhanAker

Linneste haber kaynagi ntvspor yalnız baska bir yerde görmedim ben

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

herif gelmiş hava alanından fotoları geldi

vallahi tav oldumben sizi bilmemde suan fena ayar olmusdurumdayım  :akuma:

cnk biz 2 ye nasıl alamadık bunu

neyi kovalıyordu sayıon yonetim  merak ediyorum
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 18:42:38 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ALI RIZA

Bos lines miles hikaye...
Abartmakta üstümüze yok...

Çevrimdışı Tolga

Beck > linnes :)
İkisinin de birbirinden üstün olduğu yerler var.

Direk bu iyidir diyemem.

İkisinin de birbirinden üstün olduğu yerler var.

Direk bu iyidir diyemem.

ben diyorum linnes'i görücez :) Linnes molde takımında iyi oynuyordu Beşiktaş'a gelse çok faydalı olurdu biz hızlı oyun oynuyoruz fakat gs böyle oynamıyor o yüzden sizde görüceksiniz linnes harcanıcak orda :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Trabzonspor bi oyuncu sahada var 1 buçuk metre falan herhalde

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzonspor bi oyuncu sahada var 1 buçuk metre falan herhalde

o nasıl bir cümle :D Muhammed'i mi diyon forvetleri burak yılmaz versiyon 2 :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

o nasıl bir cümle :D Muhammed'i mi diyon forvetleri burak yılmaz versiyon 2 :D
Abdulkadir ömür :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 21:07:00
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Linnes ve Donk iyi transferler.

Elde Sneijder, Podolski, Burak, Selçuk, Chedjou ve Muslera var ilk 11'de oynayabilecek oyuncu olarak. Bu iki oyuncu ile 8 oldu.

Kalan oyuncuların hiçbiri beş para etmez. En az 6-7 transfer daha gerek bir rotasyon oluşması için. Bu kadro ile seneye de ilk ikiye giremezler.

Şimdi anlamadığım konu şu. Bu transferler geldi devamı da gelecek gibi bu durumda Uefa'dan men %99 gelecek şubatta. Onu da göze aldılar belli ki.

Peki bu transferlere rağmen 2017/18 sezonunda oldu ki Uefa'ya katılma hakkı kazandı 2018 için izin verecek mi Uefa Galatasaray'a? FFP yıllık değerlendirmiyor çünkü tabloları 3 dönem olarak inceliyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Linnes ve Donk iyi transferler.

Elde Sneijder, Podolski, Burak, Selçuk, Chedjou ve Muslera var ilk 11'de oynayabilecek oyuncu olarak. Bu iki oyuncu ile 8 oldu.

Kalan oyuncuların hiçbiri beş para etmez. En az 6-7 transfer daha gerek bir rotasyon oluşması için. Bu kadro ile seneye de ilk ikiye giremezler.

Şimdi anlamadığım konu şu. Bu transferler geldi devamı da gelecek gibi bu durumda Uefa'dan men %99 gelecek şubatta. Onu da göze aldılar belli ki.

Peki bu transferlere rağmen 2017/18 sezonunda oldu ki Uefa'ya katılma hakkı kazandı 2018 için izin verecek mi Uefa Galatasaray'a? FFP yıllık değerlendirmiyor çünkü tabloları 3 dönem olarak inceliyor.

Bende onu anlamıyorum çağrı bu adamlar hiç ceza almayacak gibi hareket ediyorlar güvenceleri nedir , 2,5 donk büyük ihtimal 2,5 da linnes 5 milyon falan hesaba girmeye gerek yok zaten ama zaten bunlar uefanın denetimi altında değilmi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nedense Linnesi gs formasıyla görünce bi tuhaf oldum , En son Carlos Arroyo da olmuştu bu his :)

Çevrimdışı OrhanAker

Linnesi almislarya la..o değilde biz istediğimizde kırk dereden su getiren molde ve linnes 1 haftada nasıl tav oldu...
ölücülük yaptık tabiki.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 21:31:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Linnes'e de yazık.

Beşiktaş isteyince ülkede terör var gelemem.

Galatasaray isteyince ülkede bomba patladığı gün uçakla indi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Linnes ilk defa ülke dışına çıkacak kral bile olsa Türk futboluna ve futbolcusuna alışması aylar alacaktır, kısacası bu dönem katkı yapmasını beklemiyorum.

Ama iki iyi transfer yaptılar, Mustafa Denizli para kokmayan yerde bitmez. Transfer sözü verilmese emin olun bu çöplüğe dalmazdı. O yüzden mahalle çocuğu Yılmaz Vural'a saygım Başkan evladı Denizli'den daha fazla.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Ocak 2016, 21:34:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu hafta Fener'den puan kaybı bekliyorum beraberlikle.

Galatasaray'ın da Sivas maçı hiç kolay geçmeyecektir. Dipteki takımlar tekmelemeye başlarlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gs kazanır, Fb de yine zorlanır ama kazanır.

Gerçi Gs de Podolski ve Burak yok galiba onu unutmuşum. Sneijder de oynamazsa baya baya zorlanırlar o zaman.
[ Son Düzenleme: 12 Ocak 2016, 21:47:55 Tolga ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Galatasaray'ın da Sivas maçı hiç kolay geçmeyecektir. Dipteki takımlar tekmelemeye başlarlar.

İnşallah yerin kıtır kıtır buz oldugu bi eskişehir soğugunda oynar fb ..

Çevrimdışı OrhanAker

Fenerin ilk iki haftada puan kaybetmesi kritik olur gercekten sonra uefa trafiğiyle beraber derbiye 6-7 farkla gidersek kaymaklı kadayıf tadında olur.
Galatasarayı şu transferler biraz toparlayabilir bir kac maç görmek lazım.

Etiketler: