Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri
Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri  [Okunma sayısı 1733243 defa] Spor Toto Süper Lig 2015/16 Sezonu & Avrupa Ligleri

Çevrimiçi Samet Ç

Martin Linnes Gs'de 2 veya 2.5 milyon bonservis bedeli ödenecek büyük bir ihtimalle.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı EMİR EMRE

Beck bize tam oturdu, elimizde o olmasaydı ve Linnes Gs'ye gitseydi açıkçası kahrolurdum.

Çevrimdışı Çağatay

Gs Linnes'i almış OHA  :uyucam:

oha lık neresi var anlamadım  :alala:
sanki daniloyu aldılar

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

gs seneye yine bir mahsun mor menekşe olabilir :D

Çevrimdışı Tolga

Gs, Linnes'i almış diyor herkes ama haberlere bakıyorum sadece oyuncu ile anlaşılmış kulüple görüşmeler devam ediyor deniyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Gs, Linnes'i almış diyor herkes ama haberlere bakıyorum sadece oyuncu ile anlaşılmış kulüple görüşmeler devam ediyor deniyor.

Aslında molde kulübü bunların maddi durumunun ve uefa dan alabilecekleri potansiyel cezayı bir bilse linnes'e 5-6 dan aşagı fiyat çekmezler

Çevrimdışı Tolga

Aslında molde kulübü bunların maddi durumunun ve uefa dan alabilecekleri potansiyel cezayı bir bilse linnes'e 5-6 dan aşagı fiyat çekmezler
İlla ki onlar da araştırıyorlardır Gs'yi :)

oha lık neresi var anlamadım  :alala:
sanki daniloyu aldılar

öyle deme gs için büyük oyuncu :D Sonuçta ibrahimoviçten sonra böyle büyük bir oyuncuyu kadrolarına kattılar :D

Çevrimdışı LuceGel

Linnes ve Molde geçen yıl büyük bir transfer beklediler bizimkisi olmadı o yüzden muhtemel gs transferi bizden çok farklı  şartlarda olacak oyuncuya gelirse yorum yaparız.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

öyle deme gs için büyük oyuncu :D Sonuçta ibrahimoviçten sonra böyle büyük bir oyuncuyu kadrolarına kattılar :D

Sabri tarik ve veysel i düşününce...

Çevrimdışı Çağatay

İlla ki onlar da araştırıyorlardır Gs'yi :)
Eger arastiriyorlarsa norvecliler akilli adamlardir o iş yaş diyebiliriz :)

Sabri tarik ve veysel i düşününce...

Bizim taraftarın Oha diye tepki vermesi daha ironik :) Zannedersin lahm'ı danilo'yu filan aldı gs :) Beck'in 1 tık aldı linnes'i aldılar ki gs kötü olduğu için linnes kaybolur gider orda :) Mustafa denizli faktörü var şenol hoca yok gs'ni başında defans'ı ön planda tutan linnes'in sürekli ileri çıkmasını durduracak bir teknik adam :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Sezon sonu Lucescu Ts'de. Emekliliği düşünüyor herhalde Lucescu.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:40:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray Molde'ye 3.5 milyon euro önermiş. Bize verdikleri fiyata verecekler.

Yalnız bu işte bir iş var. Bu paralara çıkamaz Galatasaray. Uefa büyük ihtimalle transfer yasağı koyacak ve turnuvalara almayacak önümüzdeki sene.

Onlar da Uefa'ya gideceğimize gitmeyiz diye düşünüyorlar. Ama şerefiszliği yapan Uefa burada. Muhtemelen anlaştılar biz transfer yapalım seneye şampiyonluğa oynamak için transfer yapmamız lazım cezayı Şubatta açıklayın diye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Galatasaray Molde'ye 3.5 milyon euro önermiş. Bize verdikleri fiyata verecekler.

Yalnız bu işte bir iş var. Bu paralara çıkamaz Galatasaray. Uefa büyük ihtimalle transfer yasağı koyacak ve turnuvalara almayacak önümüzdeki sene.

Onlar da Uefa'ya gideceğimize gitmeyiz diye düşünüyorlar. Ama şerefiszliği yapan Uefa burada. Muhtemelen anlaştılar biz transfer yapalım seneye şampiyonluğa oynamak için transfer yapmamız lazım cezayı Şubatta açıklayın diye.

adamlar uefa'da bile şike yapıyorlar çifte standart uyguluyor uefa.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Ocak 2016, 13:47:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ffp hakkında bilgisi olmayanlar için; kurallara uyulmazsa 1 yıl kupaya almıyor Uefa.

Ancak iş şurada karışıyor. Diyelim ki attılar seneye Galatasaray'ı ki yüksek ihtimal bu. Öbür sene de bu kurallara uyum sağlayarak dönmemiş olursa yine atılacaklar.

Yani taraftar tepkisinden korkup böyle saldırırlarsa Domestic bir takım olup çıkabilirler yakında.

Linnes nereye geldiğinin farkında mı acaba? Seneye sadece Türk liginde oynayacak bunu söylediler mi acaba oyuncuya?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet K

Ffp hakkında bilgisi olmayanlar için; kurallara uyulmazsa 1 yıl kupaya almıyor Uefa.

Ancak iş şurada karışıyor. Diyelim ki attılar seneye Galatasaray'ı ki yüksek ihtimal bu. Öbür sene de bu kurallara uyum sağlayarak dönmemiş olursa yine atılacaklar.

Yani taraftar tepkisinden korkup böyle saldırırlarsa Domestic bir takım olup çıkabilirler yakında.

Linnes nereye geldiğinin farkında mı acaba? Seneye sadece Türk liginde oynayacak bunu söylediler mi acaba oyuncuya?

Bize gelmek yerine Kuzey Ligi'nde oynamayı tercih etmiş bir adamdan bahsediyoruz. Bence çok da sorun olmayacaktır.

Lakin Linnes iyi oyuncu. Eğer Gs ile bahsedilen konularda sıkıntı yaşarsa çökeriz.

Çevrimdışı atalay

UEFA, FFP dolayısıyla kulüplerin transfer tahtasını kapatamaz. Maddede böyle bir şey yazmıyor. Para cezası, puan silme, Avrupa'dan men gibi cezalar verebilir.

Çevrimdışı Ensar

UEFA, FFP dolayısıyla kulüplerin transfer tahtasını kapatamaz. Maddede böyle bir şey yazmıyor. Para cezası, puan silme, Avrupa'dan men gibi cezalar verebilir.
nasıl kapatamaz ya , bizim ki ne oluyor o zaman , biz niye transfer yapamiyoruz , bizim ki farklı birşey mi , kafam karıştı :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Etiketler: